wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 millet selam. su anda isvicrede CERN de calisiyorum, onun icin "virtually unlimited" baglanti sahibiyim. bir ay daha buradayim, isterseniz geceleri deli gibi EU 2 atabiliriz. yalniz bir problem var, o da benim bilgisayarimda EU 2 yok :) bir gece bir zip dosyasi olarak MSN uzerinden transfer edersek istedigimiz kadar oynayabiliriz. not: evet emule veya dc++ kullanmak daha kolay olurdu, ama burada kullanmak maalesef yasak.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 offffff offff daha önce söyleseydiniz ya :/ tatile gidiyorum çarşamba ühühüüh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Budur[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Öne çıkan mesajlar