KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Beyler Sanırım Show Sw nin 6 Bölümünüde Verecek Hbr Veriyim Dedim..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iğrenç dublaj filmin içine eden ne seyrettiğinizi unutturcak kadar uzun reklamlar. kalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oha 3.yü nasıl veriyo?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yayınlayacaksa hakkaten mail atalım altyazılı yayınlasınlar[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 show tv hayatta yapmaz altyazı olayını[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 episode 3 ün dvd si ne zaman çıktı ki tv de yayınlanıyor?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çıktı DVD'si..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yani daha dvd si yeni çıktı tv de yayınlanmaz demek istedim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Buyur hatta..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ha onu bilemeyeceğim, anlamam pek..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 show tv nin vereceği filmden veya diziden ne hayır gelir haa çok ilginçtir reklamında reklamı var zappara reklamı ıvır zıvır çıkardılar şimdi[signature][hline]Ah be şebo metal müzik yaPsa nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu dvd dandik ben uzun isterim :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 15 dakikada bir yarım saatlik reklam tıkarlar (abarttım evet kabul), dublaj yerlerde sürünür. o şekil izleyeceğime izlemem açıkçası :) keşke cnbc-e verse altyazılı altyazılı..[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Olası ing. versiyonu ''The power of a Jedi comes from the force.'' (kesin yanlış yazdım :( )gibi bişi olan obi'nin lafının ''Bir Jedi'nin gücü güçten gelir.(!)(?)'' şeklinde dublajlanmış olduğu farkedilir ve hemen korkarak televizyon kapatılır.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Valla 2 gun önce gitti 12456 dvdleri aldım 3 için henuz orjinali TRye gelmedi dedi. Gelsin onuda alıcam. Saklaması izlemsi güzel bir seri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 türkiyeye kasım filan die mesaj geldi bana sinema paketinden ama bilmiorm ne zaman gelir.. -lord vader -evet efendim! -KALK !!! en kral dublaj bu kalk artık daha kızı okula bırakıcan ![signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 3. sünü verceklerini sanmıyorum. Neden? 2. film gösterime girdikten 1 sene sonra fln show da verildi.Bu mantığa 3. filmin bakılırsa show a gelmesine daha var.. [Bu mesaj kitana tarafından 07 Ağustos 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: cenin, 06 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Olası ing. versiyonu ''The power of a Jedi comes from the force.'' (kesin yanlış yazdım :( )gibi bişi olan obi'nin lafının ''Bir Jedi'nin gücü güçten gelir.(!)(?)'' şeklinde dublajlanmış olduğu farkedilir ve hemen korkarak televizyon kapatılır. The Force is strong with you eheh güç sende daha güçlü :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya arkadaşlar daha dvd çıkmamış ki sadece ön sipariş veriliyor çıkış tarihi ekimin sonu dvd nin ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Valla ben bu dunyada gördüüm en gzl düblaj Bi kanaldaydı sanırım kanald Pilot var bağırıo mayday mayday dıe yardım istio bunlar onu mart günü, mart günü die çevirmişlerdi...[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 may=mayıs ??[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 episode 3 ün dvd sinin çıkmış yanlız .... bilmiyorsun niye yazıyorsun, insanları yanıltıyorsun !?!!?!!! kasımda çıkıyor revenge of the sith in dvd si. zaten show tv nin bunu yayınlamasına daha çok var dvd leri satışlarının olacağı dönemde filmin yayınlanması gibi bir şanslarıda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yok ben de şimdi dikkat ettim 31 Ekim'de çıkacak DVD. Dikkat etmemişim daha önce. Pre-Order yapılıyor şu anda sadece.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar