Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ışıklandırma da gercekcilikten cok pazarlamaya önem verdim. Her nevi öneriye açığım, yardımcı olursanız hataları göstermekte, sevinirim. tasarım hakkında cok da tartışmak istemiyorum ama maliyeti yarılayan, ve oturtulan kurumsal kimlikle parelellik gösteren bir modulerlik var. Eleştri beklemiyorum tasarıma.[/URL0] [URL=http://img246.imageshack.us/my.php?image=untitled26hb.jpg][signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sanki sandalyeler cok kaba durmuşş.. pek tasarımdan anlamam ama..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet kaba duruyorlar ayrıca cok dipdibe havası var, bogulur insan[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 standart ın minimum'u 60 cm x 40 cm dir. Burada 100cm x 50cm ayrılmış. açık mekan, insan falan da boğulmaz. ve dört bayiide de uygulanacağı için yer zaten kısıtlı. Sizi gözünüz yanıltıyor, keza sandalyeler, piyasadakilerden yaklaşık bi 10cm daha geniş; (söz ettiğim modulerlik).[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ve arkadaşlar zaten tasarım hakkında eleştiri/tartışma/öneri istemediğimi söylemiştim. lütfen yazdıklarımı okuyun.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben baktım.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şimdi söyleyeceklerimi nasıl anlatıcam bilemiyorum ama bir deneyeyim bakalım, Müşteri görüşmelerinde asla yapılmaması gerekenlerden biri karşı karşıya oturmaktır. diagonal veya mümkünse yanına oturmak satış da karşı tarafa "bak karşında değil yanındayım" havası verdirir. Senin tasarımında bana göre otomatik olarak insanı görüşeceği kişinin karşısına oturtuyor. Acaba bu soruna bir çözüm getirecek bir oturma şekli tasarlayabilirmisin. Ya da yapmacık görünmeden diagonal oturmalarını sağlayacak bir dizayn. Yada görüşme grubu koltuk ortada sehpa tarzı olsa nasıl olabilir. sonuçta koltukta karşı karşıya oturmaktansa diagonel oturma daha rahat sağlanabilir. Modelleme veya tasarım hakkında bilgim veya ilgim yok ama pazarlama konusunda bunları söyleyebilirim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zaten ben de dediğin üzerine gittim. Bu yüzden ağırlayan taraf, ile ağırlanan taraf diye birşey yok. o yüzden planda kare, aynen logo'daki "=" işareti ve yukarıya gerdiğimiz kumaşın da aslında "=" formunda olmasının nedeni, hatta masanın kare ve döşemelerin kare olmasının nedeni "eşitlik". taraflar değil, bir ortak gaye koyarak yaptım tasarımı. bhu yüzden sandalyelerin yan tablaları da, döşemeleri de, masayı oluturan 50 lik pnaellerde aslında aynı malzeme.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 horace ın dedigi kadar varsın golge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla yorum falan yapmicam da. bu tasarımı çok güzel bir şekilde tropik bir adaya kurup, ailenle yemek yiyebilirsin. =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sizin işinizde zor abi. kaç para bu?[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bütçe 6500 euro çıktı, bi aksilik çıkmaz ise bir aya fotoraflarını koyarım.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Evet gördüm...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bakın güzeller, kurallar içersinde eleştiri istemiyorsanız bunu söyleme hakkınız var. Benim korkum eleştirden değil, yoksa güvenmesem sunmam zaten, yapılan eleştirinin üstünkörü yapılıacak olması. Önem verilmeden 2 kelime ile küçümsenecek olması, sevmiyorum. +teknik ifade de yardımcı olabilecek biri varsa boynum kıldan ince zaten. O yüzden 0-6 kategori gibi iğnemele heyecnaı yaşamayın.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 olmamis efe bir aksam yemeginde bunlari oturup konusalim.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu pazar çırağandaki brunch da konuşuruz.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hmm şimdi alan dar anladığım kadarıyla. O alana o sandalyeler olmamış gibi biraz. Hatta tabure tarzı bişey olabilir. Hani barlarda olur ya. Onun biraz daha kısası. İnce belli falan :P Ama öyle olmalı ki,oturan hemen yorulmamalı da.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Golge-i_Khan, 05 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: bakın güzeller, kurallar içersinde eleştiri istemiyorsanız bunu söyleme hakkınız var. Benim korkum eleştirden değil, yoksa güvenmesem sunmam zaten, yapılan eleştirinin üstünkörü yapılıacak olması. Önem verilmeden 2 kelime ile küçümsenecek olması, sevmiyorum. +teknik ifade de yardımcı olabilecek biri varsa boynum kıldan ince zaten. O yüzden 0-6 kategori gibi iğnemele heyecnaı yaşamayın. birincisi senin guvendiğin işler iki kelimede kucumsenecek işlkerse senn ne kadar guvendiğin önemli değil kucumsenir zaten. ikincisi "sadece teknik dille poh pohlayın benı" diyorsan böle iğnelenmeyide birazcık hak et ama dimi. Biz herşeyi haycanlı yaşıyoruz napalım ne yazıkki daha işimizin kucumsenmesini aşğalanmasını kaldıramıycak kadar olgunlaşamadık. Neyse keşke bozmasaydık topiği ama ben varlığının sebbeinide anlıyabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 teknik ifade = görselleştirme, ışıklandırma da sorunlar olduğu ve gölgelerin aşırı keskinliği zaten göze batıyor. Arka fondaki panel ise, transparan gölge bırakıyor ki bırakmaması lazım. hatalar var yani, yardımcı olabilecek çıkarsa sevinirim. daha insanların benim yazdığım 2 tutam şeyi okumadan yaptıkları eleştirileri görmek istemiyorum. Küçümseyiş gayet rölatif ve özneldir, bir başkasının küçümsememisini haksız ve yersiz bulsam da bu onun gerçekliğini değiştirmez. Bu beni yıpratıyor, ve bunun olmamasını istememek en doğal hakkım.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eleştiri kaldırmıyorsan hiç kaldırmıycaksın. diyeceksin ki sadece beğeni istiyorum. beğenmeyen gitsin. ki bu da üstünkörü bişeydir çoğu zaman. yani güzel yahut çirkin denilmesi de üstünkörü olabilir pekala. temelsiz eleştiriyi de beğenmezsen es geçersin. çok saçma ve densizce bişi yapılırsa da ben varım zaten ortada. ne bekliyorsun çalışmanı koyup onu da merak ediyorum ben de gerçekten.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kafam çalışmadığı için moderatöre hakaret ediyorum. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 07 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: horacegoesskiing, 06 Ağustos 2005 15:32 tarihinde demiş ki:çok saçma ve densizce bişi yapılırsa da ben varım zaten ortada.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Cuce, 06 Ağustos 2005 02:24 tarihinde demiş ki: said: Golge-i_Khan, 05 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: bakın güzeller, kurallar içersinde eleştiri istemiyorsanız bunu söyleme hakkınız var. Benim korkum eleştirden değil, yoksa güvenmesem sunmam zaten, yapılan eleştirinin üstünkörü yapılıacak olması. Önem verilmeden 2 kelime ile küçümsenecek olması, sevmiyorum. +teknik ifade de yardımcı olabilecek biri varsa boynum kıldan ince zaten. O yüzden 0-6 kategori gibi iğnemele heyecnaı yaşamayın. birincisi senin guvendiğin işler iki kelimede kucumsenecek işlkerse senn ne kadar guvendiğin önemli değil kucumsenir zaten. ikincisi "sadece teknik dille poh pohlayın benı" diyorsan böle iğnelenmeyide birazcık hak et ama dimi. Biz herşeyi haycanlı yaşıyoruz napalım ne yazıkki daha işimizin kucumsenmesini aşğalanmasını kaldıramıycak kadar olgunlaşamadık. Neyse keşke bozmasaydık topiği ama ben varlığının sebbeinide anlıyabilmiş değilim. +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sandalyelerin malzemesini bilmiyorum ama çok agir duruyorlar. O kadar masif çalışmasaydın keşke[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Kendi post atıp kendi silen horas, baya ilginç haha. ifadeni alıcam konu dışında görmiyeyim seni.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar