Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 husky alcaksın madem, al sana daha fazla resim:[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 July 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 July 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 inşallah o yavru gibi birşey gelir manyak şirin bişiymiş :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hakkaten husky alacağına hiç alma bence de. çok ciddiyim babanı ikna et beagle alın veya başka birşey alın ama husky almayın. TR'de hayvana çok büyük eziyet oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ne bakımdan :( ya yapmayın ama :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ayrica egitimi de cok zormus sanirim.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Yazlığa alınmaz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla bilmiorm :) evet eğitimi aşırı zormuş :( neyse çiş fln olayını artık bahçe yaparda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 husky hakkında bir iki ufak not: kurt grisinden gümüş griye, beyaz desenli açık kum renginden siyaha kadar her renk olabilir. insanlara uyumlu ve duyguludur. İyi bir arkadaş olmakla birlikte son derece inatçıdır ve kolay canı sıkılır havlamaz daha çok kurt gibi ulur:[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yok artik k9 eğitim ne alaka[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 k9 eğitimi herhalde 4. basamak eğitim oluyor. goldenlar yumuşak kalpli olduğundan 4. basak eğitimi alamıyorlar. ayrıca şunu söylerim: Golden sahipleri köpeklerinden çok memnunlar, ve benim Ayk'ı tek geçerim[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hala beagle al diyorum, babani ikna et diyorum. zavallı husky'e eziyet etmeyiver, kendin de büyük bi dertten kurtulursun bakması çok çok zor. beagle ise bahçede tam anlamıyla bir melek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 cocker al[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 cocker almam :) beagle istiyorum ama siparişi verilmiş bile.. ben bu hayvana nasıl eğitim veririm vallahi bilgim yok ama :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla onlarda fena diilde herkezde ondan var biraz marjinal olsun :-p şaka biryana husky hakkında daha fazla bilgisi olan varmı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ankarada bildiğim bir yer var eğitim veren[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 valla bzide bahce var ve 6.5 yasında bi golden var. cok memnunum, itaatsizlik fln yapmıo egitime gondermistik. tabi yasından da biraz sakinledi. gencken daha cok oyuncuydu simdi butun gun uyuyo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 kim yazmis onu bilmiorum ama Huskyler aptal falan degildir gayette zeki haywanlardir... kapali yer haywani kesinlikle degillerdir, onu birak kesinlikle her gun UZUN UZUN kosmalari lazimdir, sen kostururken suruneceksin yerde ama o hala enerjik olacak yani. Cok guclu haywanlardir patileri falam kafam kadardir. Genel itibariyle zaten cok enerjik haywanlar olduklarindan ayrica feci oyuncudurlar. Cok da sirin haywanlardir hepsini yerim.[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 husyler egıltılme konumunde 3. sınıftalar yane en zor bolumunde... ama cok tatlı hayvan duke guybrush ın wardı hele avrularına bıtıyosun bole tombık tombık bıdı bıdı yuruyorlar :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 evet şirin ve güçüler :) acaba diyorum ben bisiklete binsem bu hayvanı tasma ile baglasam koştururmu arkamdan :) yada tasmasız nasıl eğitim itaat fln :) buda çocuklarla iyi anlaşıyor ve dostmuş ama inatçıymı ırka özel olarak uluyorlarmış bazen :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben seneye bı unı olayını fılan gırıyım edıyım alıcam kesın sımdı almıyorlar oss ye hazırlancan bakmıycan bız bakcaz vs.. vs.. :p o beager lar guzelmı$onlardan alırım herhalde :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 retriever kadar güzel köpek yok bence golden özellikle labrador da cok şirin eniştemin bir tane dişi labradoru var yavrularsın alıcam :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 beagle iyide fiyatıda iyi :) çok az bulunuyormuş ayrıca.. ya ben ayrıca bu husky den korkuyorum ısırırsa fln diye çünkü sibirya kurdu kurd :) ya birşey yaparmı bende etli butluyum ama ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yok ya gercı daha gozunu yenı acmısken duke guybrushun pantolununu parcalamı$tı dırek :p ama yapı$tı bırakmadı dsad[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 şakamı? gerçekmi?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 gercek ama oyun amaclıydı yane ole kotu nıyetı yok :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar