Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

said:
beefsteak, 24 Kasım 2004 14:36 tarihinde demiş ki:hadi biraz fikir paylasalim..bundan sonrasi icin faydali bir kac is yapalim..uzucu bir konudan sonrasi icin guzellikler cikartalim..

hatirlatma..acaba kaciniz organlarinizi bagisladi??

ulkemizde o arkadasimiz gibi binlercesi cesitli sebeplerden organ nakli icin verici bekliyor ..ama kimse organ bagislamiyor..hatta kan bile vermiyor..we yetismeleri icin onca emek harcanan cicekler bir bir soluyor..

sayki sevki ve organ bagisi nedir biraz dusunun tamam bu herkezin kendi inanislari ile ilgili birsey ama emin olun yapacaginiz ufak birsey dolduracaginiz ufak bir kagit sizden sonrakiler icin bir umut olacak..

bu konuda bizleri biraz bilgilendirsen çok sevinirim kimse ilgilenmezse bile benim ilgililenebileceğinden şüphen olmasın özel mesaj da atabilirsin artık herkesi parmağını taşın altına koyma vaktidir arkadaş.[signature][hline]Mirza Bey

Tescilli Elan Realms Forum Manyağı
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
keşke uplamasaydın be abi gene uzulcek şimdi herkes :([signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hıhı
ilk duyduğumda baya üzülmüştüm yüzyüze görşmediysek de baya muhabbetimiz olmuştu :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet köprüden atladı.Üzüldüm gerçekden böyle olsun istemezdim.O an kafasında ne vardı acaba...Onu köprüden iten hastalığımıydı yoksa başka birşey miydi?..Evet belki bizim 100 senede kazanacağımız parayı başkası 1 günde kazanabilir.Koskoca ömrünüzü verip kazandıklarımız 1 günde yokalabilir.Evet dünya bazen bu kadar basit olabiliyor ama yinede sonucu böyle olmamalıdır.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya
Windshade daha önce konuşmuştum bi kaç kez kapışırdık hatta :)

daha yeni görüyorum çok kötü oldum okurken :( offf be[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

o dar kıskaca girersin,1 sigaradan başlarsın.işin biter.alkol derken hayat ve arkdaşların 50 defa aklınızın ırzına geçer..yine ii esrar falan kulalnan arkadaşlarım var öle.yakınlarına baş sağlığı diliorum.Allah ibretlik olayları çıkarıo böle karşımıza ders almamız lazım..[signature][hline]önce Allah sonra yallah

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 07 Ağustos 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...