Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 allah rahmet eylesin. ailesine sabir.[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun....Allah ailesine büyük sabır verir inşallah. :(:([signature][hline]www.akvadi.com Benim hakkımda ne düşünüyorsan,iki katı senin olsun.Hadis-i Şerif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ablamın arkadaşı çıktı sadun daha bir şaşkına döndüm[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirzabey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: beefsteak, 24 Kasım 2004 14:36 tarihinde demiş ki:hadi biraz fikir paylasalim..bundan sonrasi icin faydali bir kac is yapalim..uzucu bir konudan sonrasi icin guzellikler cikartalim.. hatirlatma..acaba kaciniz organlarinizi bagisladi?? ulkemizde o arkadasimiz gibi binlercesi cesitli sebeplerden organ nakli icin verici bekliyor ..ama kimse organ bagislamiyor..hatta kan bile vermiyor..we yetismeleri icin onca emek harcanan cicekler bir bir soluyor.. sayki sevki ve organ bagisi nedir biraz dusunun tamam bu herkezin kendi inanislari ile ilgili birsey ama emin olun yapacaginiz ufak birsey dolduracaginiz ufak bir kagit sizden sonrakiler icin bir umut olacak.. bu konuda bizleri biraz bilgilendirsen çok sevinirim kimse ilgilenmezse bile benim ilgililenebileceğinden şüphen olmasın özel mesaj da atabilirsin artık herkesi parmağını taşın altına koyma vaktidir arkadaş.[signature][hline]Mirza Bey Tescilli Elan Realms Forum Manyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yeni gordum.. herkesin basi sagolsun...[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 allah rahmet eylesin kendisini bi kac sefer nebulada gormustum enteresan bi insandi ki olumude cok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ben bu adamla 2-3 yıldır ortak yerlere yazı yazdım.. Gerek takıştım gerek haklı olduğunda yanında durdum. İnsan hiç tanımadığı kişiler için ağlayabiliyormuş. :([signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çok yazık ya hepimizin başı ssagolsun ne diyim berbat bir şey bu ya ölüm haberleri acayip etkiler beni:([signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 windshade i özledim... :( bilen varmı cenazesi noldu falan...[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 keşke uplamasaydın be abi gene uzulcek şimdi herkes :([signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi dayanamadım ne oldu hiç haber çıkmadı nerdeyse 1 sene olucak ya...[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 haydaa ben de tanıyordum ya, össye hazırlanmaktan görmemişim ben bu konuyu; allah rahmet eylesin :([signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gene mi ya içim kötü oldu :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Abi uplamayın ya kötü oldum yine.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pof :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cesedi bulamadık henüz. öyle bir haber gelmedi yani , temsili bir cenaze oldu sadece.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nasıl etti ki cesedi bulamadınız? köprüden mi atladı?[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hıhı ilk duyduğumda baya üzülmüştüm yüzyüze görşmediysek de baya muhabbetimiz olmuştu :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Evet köprüden atladı.Üzüldüm gerçekden böyle olsun istemezdim.O an kafasında ne vardı acaba...Onu köprüden iten hastalığımıydı yoksa başka birşey miydi?..Evet belki bizim 100 senede kazanacağımız parayı başkası 1 günde kazanabilir.Koskoca ömrünüzü verip kazandıklarımız 1 günde yokalabilir.Evet dünya bazen bu kadar basit olabiliyor ama yinede sonucu böyle olmamalıdır.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oha ya Windshade daha önce konuşmuştum bi kaç kez kapışırdık hatta :) daha yeni görüyorum çok kötü oldum okurken :( offf be[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o dar kıskaca girersin,1 sigaradan başlarsın.işin biter.alkol derken hayat ve arkdaşların 50 defa aklınızın ırzına geçer..yine ii esrar falan kulalnan arkadaşlarım var öle.yakınlarına baş sağlığı diliorum.Allah ibretlik olayları çıkarıo böle karşımıza ders almamız lazım..[signature][hline]önce Allah sonra yallah [Bu mesaj tahakiraz tarafından 07 Ağustos 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 verlien linkta bir sorun var, açılmıyor. hastalığı neydi? alkol ve sigara bağımlılığı? yoksa karaciğer, kanser vs.... ailesine sabır, herkesin başı sağolsun[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=97254 Buda son mesajı tarih:18 Kasım 2004 21:23 kayıt:01/23/03 http://forum.paticik.com/view.php?id=97333&p=1454169#p1454169[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şaka mı bu ya yeni gördüm başlığı geçmiş olsun ....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exerisse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Allah ailesine sabır versin.[signature][hline]Exerisse De Laquerra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar