ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ... yazık olmuş...:([signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Cenaze ne zaman bılenınız varmı?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ceset bulunmadan cenaze olmaz ki[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya anlamıyorum. kusura bakmayın amacım thread'i yıpratmak yada amacının dışına taşırmak değil; ama attığım mesaj neden silindi acaba silen yetkili beni ö.m. ile bilgilendirirse sevinrim. teşekkürler.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 deminden beri mesajları 3-4 kere okudum hala şoktayım..az mı muhabbet ettik onla..nası oldu bunlar inanamıyorum şok içindeyim..dicek bişi bulamıyorum..sadece Allah'tan ona huzur vermesini istiyorum ve tabii arkada bıraktıklarına da..ya ben hala anlyamaıyorum yani of of of of of...ne diceğimi biliemiorum kaldım öyle..paticikte yaiadığım 2. acı ölüm..hatta 2. acı intihar..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 biraz önce resmen delirdim gibi oldu adamın icqsuna mesaj falan attım ya of ne biçim iş bu ya..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bi de adminler herkesin altına siyah bi bant koysa bir haftalığına da olsa ansak sadunu..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ölmesinden bir kaç gün önce tanıdım ve bu olay beni çok üzdü :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 off olmadı işte bu :([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 basimiz saolsun..meslegim geregi dializde cok calistim bilirim zordur..her gun olur.. her gun dirilirsin..normal insanlarin kaygilari sana saka gibi gelir..o insanla tanismak firsatim olmadi bile ama anlamakta gucluk cekmiyorum..bana tanidik geliyor yakin hissediyorum onu kendime..onun icin hem uzuldum hen de sevindim acikcasi hastaligi hakkinda bilgi sahibi degilim ama tahmin edebildigim seylerden biriyse tedavisi gercekten cok dusuk ihtimallere kalmis birseydi..acilari umarim dinmistir.. ah sayki deger camia..*az bir nefes alir tutar..ve ic gecirir.. hadi biraz fikir paylasalim..bundan sonrasi icin faydali bir kac is yapalim..uzucu bir konudan sonrasi icin guzellikler cikartalim.. hatirlatma..acaba kaciniz organlarinizi bagisladi?? ulkemizde o arkadasimiz gibi binlercesi cesitli sebeplerden organ nakli icin verici bekliyor ..ama kimse organ bagislamiyor..hatta kan bile vermiyor..we yetismeleri icin onca emek harcanan cicekler bir bir soluyor.. sayki sevki ve organ bagisi nedir biraz dusunun tamam bu herkezin kendi inanislari ile ilgili birsey ama emin olun yapacaginiz ufak birsey dolduracaginiz ufak bir kagit sizden sonrakiler icin bir umut olacak..
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu içine edilesi sahte dunyadan bi kisi daha kurtulmus. umarim aradigi yeri bulmustur All around me are familiar faces, worn out places, worn out faces Bright and early for the daily races Going nowhere, going nowhere The tears are filling up their glasses No expression, no expression Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles its a very very Mad World Mad World Children waiting for the day they feel good Happy Birthday, Happy Birthday And they feel the way that every child should Sit and listen Sit and listen Went to school and I was very nervous No one knew me No one knew me Hello teacher tell me whats my lesson Look right through me Look right through me And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take When people run in circles its a very very Mad World Mad World[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 head'in doğrulama mesajına kadar "şakadır inşallah" diyerek okudum :( allah, çektiği acıların karşılığında merhametini arkadaşımızdan esirgemesin diye dua etmekten başka yapacağımız birşey yok malesef. ailesine sabır dilemek faydasız. nasıl sabredilir bilmiyorum böyle bir şeye. allah hiçbirimize tattırmasın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Amin Sufi amin. Sadun abi, hayat dolu bir adam gibi geliyordu bana Icq'dan, hastalık ise adamı yemiş bitirmiş. Başımız sağolsun.[signature][hline]- Herkese benden çay, Şakir'e yok. - Ne demek Şakir'e yok!? - Yok işte, sen kazana düştün.
Prophetus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 valla arkadaşla hiç konuşmadım ama gerçekten üzüldüm.. Hepimize geçmiş olsun..
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Madem ki kaybolup gitmeyi tercih etti, cesedinin bulunmamasini dilerim.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Laroux Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Tanrı yolunu göstermiş, o ise uçurumun kenarından at arabasıyla takla atarak yuvarlanmak yerine koşarak atlamayı tercih etmiş. Belki yaşamının bu şekilde kendi ellerinde olmasını çok isterdi, ve eminim umudu olsa intihar yerine yaşamayı tercih ederdi. İnsanın sevgilisini sevip ayrılmak zorunda olması gibi, kendisi bitirmek istemesi gibi..[signature][hline]killing is my business in my darkest hours, icq: 266549 | msn: [email protected] [Bu mesaj Laroux tarafından 24 Kasım 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 off off.. böyle hayatın adaletine.. umarım bir yerlerden bizi izleyip gülümsüyorsundur. :([signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 iyi insandı...[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya atamiyorum kafamdan.. haberlerde falanda cikmadi degilmi oyle birsey[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ailesine sabır...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Jester Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: tAKA, 24 Kasım 2004 21:15 tarihinde demiş ki: ya atamiyorum kafamdan.. haberlerde falanda cikmadi degilmi oyle birsey gazeteler ve televizyonlar intihar haberi yayınlamıyorlar artık[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Gazeteler ve Televizyonlar malzeme bulamayınca intihar haberlerini yayınlıyorlar bildiğim kadarıyla[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 medyaya malzeme cikmasini istemem bu konunun bu saatten sonra cikmaz zaten[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 :-( olamaz yaaa inanmıyorum ALLAH RAHMET EYLESİN[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Öne çıkan mesajlar