wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://speeddemosarchive.com/demo.pl?Diablo2LoD_15822 Bu arsivdeki file lar, toplamda 700-800 mb lik bir dosya ama parca parca, baglantiniza guveniyorsaniz ya da merak ediyorsaniz bakin... http://speeddemosarchive.com/Diablo2LoD.html Bu linkte de nedir ne degildir anlatilmis stratjisi vs. :)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bu arada ayni adam Diablo I i 1 saat altinda bitiriyor onun da videosu var oralarda bir yerde[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Valla 800 mb dosyayi cekecek degilim ama nediyim helal olsun. Tipini tahmin edebiliyorum adamin bizim bi arkadas vardi . Bigün ona gittim 1 bucuk saatte oyunun en zor seceneginde Devil May Cry i bitirdi.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oha ben nm yi 1 gunde bıtırdım dıe ovunuodum. [5-6 saat yanı][signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 lvl 20 altında act5'e gelmesi ve chaos sanc'i gecebilmesi ilgincçim cidden izlemek lazım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 demoyu izlemedim ama naytmeyırdaysa we uzaktan bişiler sallıyosa yani sorc we assa gibi rahat olur ama char açıpta yaptıysa way haywanat demek geliyor içimden[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed [Bu mesaj Agirol tarafından 29 Temmuz 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bitiremez diyorum sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 indirdim izledim. herhangi bir hack kullanmamış. assassinle oynamış rahat rahat bitirmiş herif. normal ve player1 bu arada[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Benim anlamadıgım adam karakterle speed falanmı yapmış o kdr yeri koşmak bile daha uzun zaman alır yaw yaratıkları öldürmeyi heal falan almayı saymıyorum...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Daa izlemedim de adam kasmıştır burst of speed'i ooooh mis! Ölüyo mu bari adam hiç? 3-4 saat var diyo downloadın bitmesine.[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1,5 saatte level70, 40 saatte level99 rekoru var bi de d2 için de nerde hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oha o hayatta olamaz.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Valla 700mb indiremem onun icin ama mantıklı bir acıklaması yok yani. Arkadasın dedigi gibi,koşma süresi onun kac katı zaten.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 izledim herhangi bir hack hile konusu yok adam yeni bir char ile oyunu paşalar gibi bitiriyor. Bu zaman üzerindekileri giymesi potion alması falan hepsi dahil. Eleman assassin bu sırada[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Oyunu 40'ın üzerinde bitirdim ama bu adamı duyunca kendimden utandım. İndirip bir izleyeyim bari..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 edik : eklemeyi unuttugum cümle vardı Ben geçen yazımı gecemi gündüzümü bu oyunla harcamıştım. 3. haftamda lvl 68 bone necro yapmıştım ki şu var. Adam belli ki normal diffucultta oynuyor.NPClerin resistleri yok ve en iyi damage veren büyüler fire büyüleri . tabiki amcamız hepsi çatır çatır kesiyor. Kolay iş. benim aklımın almadıgı olay şu. Adam Fallout 2 'i 12 dakkada bitiriyor [Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 06:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 fallout2 biter ya.12dk da bitermi bilmem, ki ben haftalarca oynadım zevkini çıkara çıkara :p ama sonra arkadaşla bitirmeyi denedik 45dk da falan bitirmiştik. (12dk da bitiren adamın videosunu istiyorum ama heheheh) [Bu mesaj EagleEye tarafından 30 Temmuz 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 izledim olay şu sadece kaçıyor 2 taktik bulmuş ilk 5 dakkada gemiye binip gidiyor speech skilline abanıyor bi grup kişiyi kendine alıyor sonrada işte turretler vs. öldürüyor 12 dakkada bitiriyor ama hiç action'u yok hep kaçıyor[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Diabloda adam sıfır karakterlemi bitiriyor,yoksa hazır karakterlemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yiyosa diablo 1 i bitirsin ;)[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Dorsia, 29 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Bu arada ayni adam Diablo I i 1 saat altinda bitiriyor onun da videosu var oralarda bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Diablo 1 in 1 saat altında bitmesi bence pek kasılacak bi konu değil.. ben normal kendimi kasmadan oynuyordum bi sabah hatta sabah 8 de uyandım 8 30 da Rogue char açtım 10 da bitmişti oyun..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hehe o kadar para verecem oyuna sonra 2 saate bitecek ne geregi var ya yüklediğime degmez cd 1 cd 2 cd 3 tak çikar lod u kur sonra hedesi hödösü değmez en güzeli tetris oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Abijim oyunu yüklediğin zaman ilk başlarda kasıla kasıla oynuyorsun Bu herifler Diabloyu nerden baksam 50 60 kere bitirmiştir yemiş bitirmişlerdir mesela benim de bi olayım var Diablo Helfire de ben tüm bölümleri biliyorum diabloya geldikten sonra ona 6 kere vurup köy e çıkıyorsun sonra ordan mezarlığa gidip yeni bi yere giriyorsun onrmalde o bölümün bitmesi için 4 tane kağıt alman lazım 4 kağıdı bugune kadar pek kişi bulamıyor... işi bilen adamlar çat diye buluyor o 4 tane kağıdı bilen bilir..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Fallout 2 de bitirmek icin Super Stimpak caliyo adam sonra President i super stimpakleyip olduruyo (cok acik bir bug abuse kisacasi) sonra speech le sergeantlari aliyor, en son Harrigan miydi o arkadasi turretleri ona cevirerek falan olduruyo, kendisi hic damage almiyo LoS ta durmadigindan[signature][hline]Never argue with a forum admin, he'll lock your discussion before he drags you down to his level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar