Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 kitap

Caglar35

Öne çıkan mesajlar

karalama defterine mi açmam gerekirdi?

rafınızda sadece 3 kitap saklama şansınız olsa?

1. nutuk - M.K.A.
2. sakıncalı piyade - uğur mumcu
3. memleketimden insan manzaraları - nazım hikmet[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

kuranı kerim
türkçe rusça - rusça türkçe sözlük
türkçe almanca - almanca türkçe sözlük
eheha[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Nutuk

Kavgam

Memleketimden İnsan Manzaraları[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

kavgam dien arkadaşlara katılmıorum... hepimiz okuduk, çok önemli bir erser, ama bir katilin kitabını nutuk'un yanına koyamam... hm belki nutuk bir uçta kavgam öbür uçta :P[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

metal fırtına.... hmmf be abi. sonlara doğru biraz fazla cıvımıyo mu? "amerika bizimdir" i tercih ederim =) okumayanlar için, metal fırtınanın tam tersi (türkiye amerikayı işgal ediyor), çok espirili bir kitap.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bişey kazandıran kitaplar anlamında soruluyorsa;
-Kavgam-Adolf Hitler(daha bitiremedim)
-Abi(Dündar Kılıç'ın Hayatı)-Doğan Yurdakul(olması lazm)
-Behçet Cantürk'un Anıları(Uzaktan akrabımız daha detayları da var şekillileri :P )-Soner Yalçın
bunlar bana ufak tefekte olsa bişeyler kazandırmışlardır..
Ama Okurken çok zevk aldığım kitapları soruyorsanız;
-Metal Fırtına
-3.Dünya savaşı(devam ediorm)
-Che Guevara'nın hayatı ( aynı zamandada bişeyler katmıştır hayatıma tabiki :) )[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ufak karele resimlerle anlatılan bi kıtaptı .. Che'yı yeni tanıyanlar içindi.. ufakken okumuştum zaten hoştu beğenmiştim[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...