Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 karalama defterine mi açmam gerekirdi? rafınızda sadece 3 kitap saklama şansınız olsa? 1. nutuk - M.K.A. 2. sakıncalı piyade - uğur mumcu 3. memleketimden insan manzaraları - nazım hikmet[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1- Hayvan Mezarlıgı - Stephan King 2- "O" - Stephan King 3- Tavuk Suyuna Çorba [signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 [Bu mesaj Pluton tarafından 07 Ağustos 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sanırım, bir yazarı yok. derleme birşey[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1. Türk büyükleri ansiklopedisi 2. Kafkas Kurtuluş mücadelesi 3. Hacı Murat-Anton Çehov[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bak bende bunu düşünüyodum demek ki o kadar çok sevdiğim kitabın yazarı yokmuş bende hatırlamamam mümkün tabi :d[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne kitabı yaaa ama zorunlu bi durum olsaçç 1- hababam sınıfı (rıfat Ilgaz) 2- playboy dergileri (--) 3- donumdaki para (muzaffer İzgü)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Caglar35, 07 Ağustos 2005 21:02 tarihinde demiş ki: 1. nutuk - M.K.A. 2. demir ökçe-jack london 3. memleketimden insan manzaraları - nazım hikmet [signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural tarafından 07 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kuranı kerim türkçe rusça - rusça türkçe sözlük türkçe almanca - almanca türkçe sözlük eheha[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 albert camus - yabancı nazım hikmet - memleketimden insan manzaraları küçük iskender - flu'es bi de şu an chuck palahniuk - haunted okuyorum, onu flu'es yerine koyucam sanırsam :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tavuk suyuna çorba, yazarı için "Jack Canfield - Mark Victor Hansen" diyor idéefixe[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1)"ana" gorki 2)uyandırılmış toprak-- 3)kurtuluş destaanu--nazım hikmet[signature][hline]savaş yada sıvış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Nutuk Kavgam Memleketimden İnsan Manzaraları[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Lord of the rings serisi..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şeker portakalı (çocukluğumda okumuştum güzel di ya ) Nutuk Kavgam[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kavgam dien arkadaşlara katılmıorum... hepimiz okuduk, çok önemli bir erser, ama bir katilin kitabını nutuk'un yanına koyamam... hm belki nutuk bir uçta kavgam öbür uçta :P[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hayvan Mezarlıgı - Stephan King "O" - Stephan King Metal Firtina 3. dunya savasi 4 tane yazdim ama idare edin :D[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 metal fırtına.... hmmf be abi. sonlara doğru biraz fazla cıvımıyo mu? "amerika bizimdir" i tercih ederim =) okumayanlar için, metal fırtınanın tam tersi (türkiye amerikayı işgal ediyor), çok espirili bir kitap.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bana bişey kazandıran kitaplar anlamında soruluyorsa; -Kavgam-Adolf Hitler(daha bitiremedim) -Abi(Dündar Kılıç'ın Hayatı)-Doğan Yurdakul(olması lazm) -Behçet Cantürk'un Anıları(Uzaktan akrabımız daha detayları da var şekillileri :P )-Soner Yalçın bunlar bana ufak tefekte olsa bişeyler kazandırmışlardır.. Ama Okurken çok zevk aldığım kitapları soruyorsanız; -Metal Fırtına -3.Dünya savaşı(devam ediorm) -Che Guevara'nın hayatı ( aynı zamandada bişeyler katmıştır hayatıma tabiki :) )[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valeron nam-ı diğer Che'yimi okudun? gerçekten çok güzel bi çalışma[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hayır ufak karele resimlerle anlatılan bi kıtaptı .. Che'yı yeni tanıyanlar içindi.. ufakken okumuştum zaten hoştu beğenmiştim[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar