Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Insanımızın Ne kadar güzel Matamatik bildiğini tekrar görüyoz. Not: Benimde matamatiğim berbattır ehue...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Dogbert, 06 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: bir nesil 60-65 yıl değil mi arkadaşlar? Babanla senin aranda 65 yıl yaş farkı mı var ?[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 nesil derken bi insan ömrünü baz almıyo muyuz?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hyr benim bildigim Baban 1. nesil sen 2. nesil senin cocugun 3. nesil torunun 4. nesil boyle gidiyo[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bence insanoğlu 2400 yılına kadar varlığını sürdüremiyecek :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 şimdi o yılda doğan insanların hepsi ölünce o nesil bitiyo.. neyse büyük ihtimalle saçmalıyorumdur hiç bir bilgim yok bu konu hakkında sallıyorum kafamdan :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kuşak farklı nesil farklı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 artık pek bişi değişmez[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm özür dilerim karıştırmışım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bazıları 2400 e kadar yaşasa bile abaza kalcaık[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abazalık müessesesi yıkılmaz. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya ışınlanma konusunda hep içimde kalan bir soru vardır abi diyelim ışınlanırken elektrikler gitti, bi arbade bi kargaşa oldu olay yarım kaldı böyle bir durum gerçekleşirse bendemi yarım kalcam[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 havada serbest salınım şeysinde uçucak moleküllerin o kadar , sonra elektrikler gelince normal birleşicekler ama yerleri karıştırabilirler , alnında meme ucu filan olur öyle yani. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ışınlanma ışık hızına çıkılınca katı maddler içinden geçilebilme durumu sanırım yani bir yerden yok olup başka yerde varolma gibi birşey yok.ha yarıda elektrik kesilirse o an nerdeysen orda kalırsın o da var.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 2400 yılında her halde robot gibi olcaz hatta her şişmizi robotlar yapacak sadece saclarımız değil her yerimiz dik dik olcak[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kesinllikle öle bri zamanda yaşamak istmezdim.Herşyin makineleştiği robotlaştığı birbünya.İnsan geek olmazdı herhalde. Belki robotlar gelip bizim yerimize işlerimizi yaprlar.saten dahah 2004 yılında insanlar hamlaşmaya başladı ya.![signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bence biz artık sadece yiyip içip sıççaz 2400 olmasa da bi senede bu mutlaka olcak ve insanlık bitecek[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi ısınlanma gunes enerjisiyle calısmadıı surece ısınlanmam:D bide bu ısınlanma cıktıgı zaman bizim minibüsçüler çirkefleşir "ekmek paramızla oynamayın" diye:D valla makineyi kırarlar. :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 back to future da 2005 yılında uçan makineler robotlar hedeler hödöler vardı. nerde?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 patentini aldım bırkamıyorum çok pis alırım[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Annem anlatmıştı eskiden annem çocukken uzay yolu 1999 die dizi varmış :D böle atılgan uzay gemisimi ne varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gerçekten de yönetmenlerin geleceği görme problemleri var . bilim ,üçgenin tepesine doğru ilerliyor.yani aslında 400 yıl sonrasını tahmin etmek zor. uçan araba diyoruz ama o arabalar budan 10 sene sonra da yapılabilir. ışınlama diyoruz ki hiç demeyelim ,bazı insanlar buna görmeden inanmayacaklar (kaplan kaplan romanında "jaunti'lemek" diye geçiyor insanın kendini ışınlaması.) ne bileyim kıyafetler farklı olacak ;en önemlisi yaşayış tarzlarımız farklı olacak.din diye bir şey olmayabilir mesela yada aile... daha çok şey söylenebilir ama okunması giderek işkenceye dönüşeceğinden bu kadar yeter. :D[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 termınatorde 1997 de dunyanın sonu gelıyodu robotlarla ınsanların sawası yuzunden pueeeeh... ayrıca eınsteın ın su sozu geldı aklıma " 3. dunya sawası nası olcak bılmem ama 4. dunya sawası tas we soplarla olcak" cogu bılımadamı ,ve ıslam kaynagına gore dunya daha once bır cok kes medenıyetı su ankı kadar belkı daha cok gordu ama tekrarlandı hep bı felaket yada ınsanlar kendı baslarına bısıy actılar, mesela bızım kuresel ısınma yı yapmamız gıbı belkıde... neyse zaten ben dunyanın o kadar omru olcagına ınanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 esprik insanlar sizii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2400 te babalara gelcez o kesin[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar