Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl 2400;misal

hellspe

Öne çıkan mesajlar

şimdi o yılda doğan insanların hepsi ölünce o nesil bitiyo..
neyse büyük ihtimalle saçmalıyorumdur hiç bir bilgim yok bu konu hakkında sallıyorum kafamdan :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Kuşak farklı nesil farklı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ışınlanma konusunda hep içimde kalan bir soru vardır
abi diyelim ışınlanırken elektrikler gitti, bi arbade bi kargaşa oldu olay yarım kaldı
böyle bir durum gerçekleşirse bendemi yarım kalcam[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

ışınlanma ışık hızına çıkılınca katı maddler içinden geçilebilme durumu sanırım yani bir yerden yok olup başka yerde varolma gibi birşey yok.ha yarıda elektrik kesilirse o an nerdeysen orda kalırsın o da var.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

bence biz artık sadece yiyip içip sıççaz 2400 olmasa da bi senede bu mutlaka olcak ve insanlık bitecek[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ısınlanma gunes enerjisiyle calısmadıı surece ısınlanmam:D

bide bu ısınlanma cıktıgı zaman bizim minibüsçüler çirkefleşir "ekmek paramızla oynamayın" diye:D valla makineyi kırarlar. :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

back to future da 2005 yılında uçan makineler robotlar hedeler hödöler vardı.
nerde?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten de yönetmenlerin geleceği görme problemleri var .
bilim ,üçgenin tepesine doğru ilerliyor.yani aslında 400 yıl sonrasını tahmin etmek zor.
uçan araba diyoruz ama o arabalar budan 10 sene sonra da yapılabilir.
ışınlama diyoruz ki hiç demeyelim ,bazı insanlar buna görmeden inanmayacaklar (kaplan kaplan romanında "jaunti'lemek" diye geçiyor insanın kendini ışınlaması.)
ne bileyim kıyafetler farklı olacak ;en önemlisi yaşayış tarzlarımız farklı olacak.din diye bir şey olmayabilir mesela yada aile...
daha çok şey söylenebilir ama okunması giderek işkenceye dönüşeceğinden bu kadar yeter.
:D[signature][hline]"I smell magic in the air!"
Sosyal ağlarda paylaş

termınatorde 1997 de dunyanın sonu gelıyodu robotlarla ınsanların sawası yuzunden pueeeeh...
ayrıca eınsteın ın su sozu geldı aklıma " 3. dunya sawası nası olcak bılmem ama 4. dunya sawası tas we soplarla olcak"
cogu bılımadamı ,ve ıslam kaynagına gore dunya daha once bır cok kes medenıyetı su ankı kadar belkı daha cok gordu ama tekrarlandı hep bı felaket yada ınsanlar kendı baslarına bısıy actılar, mesela bızım kuresel ısınma yı yapmamız gıbı belkıde...
neyse zaten ben dunyanın o kadar omru olcagına ınanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...