Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe tecavüz (?!?!!?!?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anne babalar bu konularda çocuklarıyla konuşmadığı sürece bu böyle sürüp gider...yanlış edinilmiş sapıkça bilgiler aha böyle yapıyo. Anlamıyorum ki cinsellik konusunu uygun bi şekilde konuşmanın nesi bu kadar zor?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
ne hayvanlar var köyde eşek s..... tövbee tövbee[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!!

Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss..
Mesaj tarihi:
insan olmak şart bence...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
ahahahah neeaa?
tavuklara tecavüzmü ediyolarmis.
oha oha....
trajikomik...!!

kesin hatunlara kullanilan pilic tabirinden yola cikmislardir.
gereksiz organizmalar.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 13 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
Arthur_HellsFire, 13 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
belki bilimsel çalışma yapıyorlardır.

evet köpek-insan kırması yaratmak amacları sanırım

ewt poledir kesin:D hamster da sincap la fare kırmasi zaten[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
hayvan hayvanla çiftleşir, sadece biz konuşuyoruz.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
eh yarın Avrupa gastelerinde çıkarız artık... azan Türkler hayvanlara saldırdı diye...[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
yahu o girişteki ne ruh hastası bir yazıdır. bu ne hastalıklı bir topictir.

bu kadar heterodoksik laflar edebilecek bünyelerin, en ufak bir marjinalliğe şiddetle karşı çıkması beni benden aldı.

bunu bu ne ya ?

bugün bi ürünün yetkili servisindeki görevli (tamirci) camı tornavidayla kesti, bi de bu topik !!??! sanırım dünya hakkında daha öğrenecek çok şey var.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...

Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 13 Temmuz 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
eğitimsiz insan olunca bööle oluyo işte ;)

eğitimsiz insan ?

Ne insanı be...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
insana tecavuz etmek isteyen esek goruntuleri gormustum.. (video komikti)
Adam yol kenarinda isemek icin pantolonlari indiriyor ve esek pesinden kosturuyordu...
:)[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Mesaj tarihi:
ne eğitimsiz insanı ya artık hangi canlılarla çiftleşiceinide kendi içgüdüsünden falan şeyyapması lazım.. bütün hayvanlar yapabiliyo bunu galiba dimi?[signature][hline]trees and i are one...
Mirloth 36 Night Elf druid
Mesaj tarihi:
o insanlarin yetistirecegi cocuklar olacak. cocuk sahibi olacaklar yani. durumun vehametine bakar misiniz? hayir, ruh hastasi olduklari ortada, birkac ay hapis yatip cikmamali, ruh ve sinir hastaliklari hastanelerine yatirilmalilar. zihni dogru duzgun calisan bir insanin yapabilecegi birsey degil.

gerci kucucuk bir kizin topluca irzina gecen insanlar yasiyor bu memlekette. [signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 14 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...