Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Maul vs. Darth vader

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 04 Ağustos 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
yaw ben anlamadım vader ve maul nasıl karşılaşıolar? Maul bölünmemiş miydi ilk filmde?
Tıp ilerledi :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
Bence Maoul keser tekrar diriltir yine keser cunku maul vader dan daha uzun bir sure palpatine hizmet edip cıraklıktan daha cok sey ogrenmıstir neden yener derseniz cunku maulun icindeki nefret i sadece palpatine ve yoda durdurabilir[signature][hline]Tanrı, insanların ve makinelerin günahlarını affetsin...
Mesaj tarihi:
Valla obi çok güzel duırdurdu :)

Diyorum ya gerçek Star Warstan biraz haberdar olan herkes karşılaştırmaya gerek kalmadığını Vader ın yanında isminin bile geçmeyecek kadar aciz kaldığını bilir Maulün.
Mesaj tarihi:
baba maul hem karizma hem guclu hem anakin obi nin ogrencisiydi obi de qua-gon-jin in ogrencisiydi maul quı-gon u olduruduyse vader i yani anakini kat kat kartlar[signature][hline]Tanrı, insanların ve makinelerin günahlarını affetsin...
Mesaj tarihi:
Öyle düz mantıkla gitmiyo bu işler ama. Ee, GS de geçen sene sezon başında Chelsea yı yenmişti. O zaman şu anda böyle olmamalıydı :)

Çok kötü mantık kurmuşsun yani... Aynı mantıkla da obi wan maulü dövüyosa masterı qui de hayli hayli döver de diyebilirsin ama olmuyo işte. Vader diyorum ya maulü daha saber düele giremeden zaten yokeder de, girseler biraz daha ömrünü uzatabilir maul... bikaç dk kadar... O da Vader sıkılıncaya kadar :)
Mesaj tarihi:
öle bi muhabbet oluo zaten çizgi romanda
maul i killed qui gon diodu
vader da and his apprentice killed you diip lafı oturtuodu[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
vader hapsursa maulun suratina yeter, lutfen duzgun kiyaslamalar yapalim...

edit:simdi dusundum de kafada kask varken hapsurursa kendi yuzune gelir. hadi parmagini siklatsa diyelim.

[Bu mesaj aquila tarafından 04 Ağustos 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şunlarıda eklemek lazım vader ilk filmde (ep.4) obi van u yeniyo. obi wan da daha önce maulu yeniyor o zaman vader maulu kartlar :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Mesaj tarihi:
vader rulaz..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
O çizgiroman bende de var.. Emule'da çıkıyor. Diğer p2plerde de çıkabilir. hatta hiç gerek yok. ben insanlara göndermek adına mailıma upload etmiştim :D isteyen mailını bıraksın yollayayım.

Ha bu arada.. her şekil Vader..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 04 Ağustos 2005 16:46 tarihinde demiş ki:
Valla obi çok güzel duırdurdu :)

Diyorum ya gerçek Star Warstan biraz haberdar olan herkes karşılaştırmaya gerek kalmadığını Vader ın yanında isminin bile geçmeyecek kadar aciz kaldığını bilir Maulün.

Evet gerçek starWars'dan birazcık haberi olan Vader'in sadece film'de olduğunu bilir .... Vader'in filmde görülenlerden başka hiçbirşeyi yok ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
vader'ın imajının 1970lerde tasarlandığını göz önünde bulundurursak, çoğu kişiye çekici gelmemesi doğal... ama iki sith arasında bir duel söz konusu olursa vader'a maul çerez gibi gelir.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Burda yazanların sadece %10 kadar'ı doğru.
Onlarda "Maul artistlik yapmazsa" yener diyenler.
Vader Sith'lerin veya Jedi'ların geleceğini değiştirecek kaç tane iş yaptı.Adam Vader olduktan sonra topu topu 4 duello yapıyo zaten.Almış arkasına kocaman imparatorluğu yapar tabi.Maul'un kaç tane duellosunu gördünüz veya okudunuzda bu kadar emin konuşabiliyorsunuz.
Bi kez Anakin yok annem ölcek yok Padme ölcek herif herşeyden korkuyo böyle bi adamdan nası olurda Sith Lord'u olur.
Bi kez Maul söylemiş söyleyeceğini ...
Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
nası bu kadar kesin konuşabiliyosun ki? sadece dövüş tekniklerine bakarak karşılaştırmışsın. vader nerdeyse force'la bir olmuş. 4-5-6yı düzgün olarak izlediğinden şüphe edecem nerdeyse.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 04 Ağustos 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
nası bu kadar kesin konuşabiliyosun ki? sadece dövüş tekniklerine bakarak karşılaştırmışsın. vader nerdeyse force'la bir olmuş. 4-5-6yı düzgün olarak izlediğinden şüphe edecem nerdeyse.

Işte sorun orda Maul'u filme bakarak sadece kılıç ustası olarak değerlendiriyorsunuz.
Hiçbirşey okumadan etmeden filmde izleyip Vader yapıo edio aç bi oku bakalım Dark Jedi's _ Tales veya Maul'la ilgili herhangi bir Star Wars Tales ... o zaman neye göre değerlendirdiğimi anlarsın.
Her cevapta yazdırmayın şunu filmi izleyen geliyo yazıyo "Vader force biliyo alır" ...
Madem Vader çok biliyo Sidius'u neden kendisi öldürmedi veya Sith Empire'ı tekrar kurmak için gidip kalan Jedi'leri öldürmedi.
Demekki o kadarda iyi değilmiş.Biraz okuyun sadece izlemekle olmaz bu işler ...[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
ya tamam sen ii inandırmışın kendini. maul'un karizmaya kaptırdın heralde. sonuçta gerçek olmayan bişey için değmez tartıştığımıza.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mesaj tarihi:
kitap okumakla da bitmiyo işler.
ya şunu anlatın o zaman Obi-Wan nasıl kesiyor Darth Maulu ki bence Maul episode 1 i izlinebilir yapılması için ortaya atılan bir karakter gibi gözüküyor.Zaten epi 1 de maul önde o olmasa filmin tadı olmaz - ne kadar var tartışılır -
kitapları okumadım ama bilgim geniştir star wars hakkında sırf filmlere dayanarak konusmuyorum,ayrıca sidious su ana kadar ki en guclu cırağımı edındım dıyor , dooku ve mauldan güçlü demekki
maul güçsüz demıyorum ki ben maul uvaderdan cok severım ama sımdıde abarmanın manası yok.O kadar güçlü olsa o kadar kibirli olmazdı,kibirlil olmakda bir zayıflıktır
Mesaj tarihi:
illa karşılaştırmamız gerekiyorsa eğer, her ne kadar pazarlama kafasıyla yaratılmış ticari bir karakter olsa da, darth maul yener.

vader dexterity'den feci penalty yiyor. ancak anakin olarak kalsaydı tabi maul'u rakip tanımazdı.

vader en güçlü sith değil. sadece kehaneti yerine getiriyor.

bu arada darth maul = sith marauder. darth vader ise.. bilemiyorum.[signature][hline]End of the ritual: Apprentice kills his former master.
Mesaj tarihi:
said:
StignaLammoth, 04 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
O kadar güçlü olsa o kadar kibirli olmazdı,kibirlil olmakda bir zayıflıktır

sorun o kadar güçlü olduğu için kibirli olması artist artist takılması.Hem Obi-Wan hemde Vader'la olan duellosunda 2 sinide süründürüyor.artist tavırlara girmese 2 sinide Qui-Gon'u yendiği gibi yenerdi.

mesela madem Maul vs. Vader tartışıyoz bu konuda örnek vereyim.
Sen bi arkadaşınla bu konuyu tartışıyorsun.
Sw hakkında ondan daha çok şey biliyorsun.Şimdi sen onun konuştuğu gibi mi konuşursun daha fazla bilgin olduğu için artist tarzımı konuşursun.Şimdi onun gibi konuşurum deme herkez birisinden bi konuda üstündür ve bu üstünlüğü herzaman kullanmak ister.
Şimdi çıkıpta kimse ben öyle yapmam demesin burda kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
jade abi o çizgiromana bi ulaş o dediğin her şey yazıo orda
bi de evet vader ın içinde sonuçta iyilik de var ama nese o çizgi romanı okuyun cidden çok güzel[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
b1vRiP, 04 Ağustos 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
jade abi o çizgiromana bi ulaş o dediğin her şey yazıo orda
bi de evet vader ın içinde sonuçta iyilik de var ama nese o çizgi romanı okuyun cidden çok güzel

sadece o çizgi roman'ı okumakla kalmadım merak etme sen
ordada gereken herşey yazmıyor bunu Tales okumadan anlayamazsın[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
  • Yeni Oluştur...