Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ne kadar kalırım bilinmez ama açalım threadi de radyonun hala ara ara yayın yaptığından haberdar olun bari. laibach çaldım, nine inch nails çaldım, şimdi pulp çalıyorum. 0 (yazıyla sıfır) dinleyicim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 metal isteriz dicektim ministry çalıo mutluyum[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hah! ben de tam "ministry özel programı yapmaya karar verdim" diycektim, ben de mutluyum :) işte buna arz talep dengesi diyolar arkeynciim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 eh cumartesi akşamı, kimsecikler yok gene. eğer dinleyecek birileri varsa ben gireyim 1 saat, boşlamayalım görevimizi.. :-p kimse var mı dinleyecek?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben ama geç oldu herhalde[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 eh kusura bakmayın ama hiç mesaj gelmeyince girmedim yayına, kablo filan olsam çalarım 1 kişi için filan da dial-up'la götürüsü var bana kimseye getirisi yokken.. hem d2 yamasıyla boğuşmaya başladım zaten sonra.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar