Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Dynun, 03 Ağustos 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum siz kendinize sorar mısınız ama.. Benim aklımı kurcaladı şu topikleri okurken. Şu an çok mutlu bi birlikteliğim var. Sürüp gidiyor.. gayet mutluyum. Aklıma takılansa gerçekten aşık mıyım yoksa boşlukta hisseden insanlar gibi karşıma ilk çıkana "evet" mi dedim,yaz aşkları gibi? Ya da ben onu mu seviyorum yoksa yeniden aşık olmayı mı seviyorum? Bilirsiniz..Aşık olmaya aşık olanlar vardır. Size soracağım bunu nasıl anlayabilirim o. Arada çoook ince bi çizgi var gibi.. aşık olsan zaten acaba aşık mıyım diye düşünmezdin, bilirdin aşık olduğunu.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Dynun, 03 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Pluton, 03 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki: 4 saat nedirki sabah 8 de çıksan 12 de ordasın akşam 4 de binersin 8 de evindesin şahsen ben yaparım... Arada bir de Kapıkule Sınır kapısı var. Ama olsun. en fazla 30dk. harcarım orda :-P 10 dk görsem kardır hesabı koyulacaksın yola...[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aşıktım çocukluktan beri ancak platonikti herneyse işte.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aa aşk ne yenir mi bir marka mı?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 insallah evlenmelik cağımda asık olurum[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet biliorum malkavian. inanmıyosun. senin tercihin :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 "Bazı şeyler nedensiz de güzeldir, nedenlerini aradığında onları bulursun fakat güzelliklerini yitirirler."[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Dynun, 03 Ağustos 2005 23:34 tarihinde demiş ki: evet biliorum malkavian. inanmıyosun. senin tercihin :) nedir peki anlatır mısın ya herkes biliyor bi ben kaldım herkes aşk aşkd yie topic açıyor yemek çeşidi mi yoksa?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Birinin nesine aşık olduğunu ya da ona neden aşık olduğunu söyleyebiliyorsan gerçekten aşık değilsindir. Aşk öyle bir şeydir ki mantıkla yanyana duramazlar, dolayısıyla aşkı anlatamazsın, tanımlayamazsın.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 malkavian daha yeni çekmedim mi ben senin kulaklarını bakiyim?hıı??[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben o olmadan yaşayamam bunu abartısız söylüyorum! ona kendimden çok değer veriyorum. Heran bir şey olacak die eçok korkuyorum. Beni bırakmasından, soğumaktan, birbirimizden sıkılmaktan korkuyorum. Peşinde günlerce koştum. evinin önünde yattım kalktım. Ağlamaktan gözlerim şişti. Bana bitti istemiyorum defol dedi. Fakat vazgeçemedim. o olmadan olmazdı. ve bunları sinirle söylüyordu. şimdi ayrı illerdeyiz. sadece döneceği günü bekliyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aşk öldü nasıl bilirdiniz? Benim kalbim kurudu artık aşkmaşk yalan bu dünyada.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Nartanesi, 04 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Birinin nesine aşık olduğunu ya da ona neden aşık olduğunu söyleyebiliyorsan gerçekten aşık değilsindir. Aşk öyle bir şeydir ki mantıkla yanyana duramazlar, dolayısıyla aşkı anlatamazsın, tanımlayamazsın. ah işte bu doğru![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: sir, 04 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: malkavian daha yeni çekmedim mi ben senin kulaklarını bakiyim?hıı?? ıı şey *kaçar*[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Dynun, 04 Ağustos 2005 01:28 tarihinde demiş ki: said: Nartanesi, 04 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Birinin nesine aşık olduğunu ya da ona neden aşık olduğunu söyleyebiliyorsan gerçekten aşık değilsindir. Aşk öyle bir şeydir ki mantıkla yanyana duramazlar, dolayısıyla aşkı anlatamazsın, tanımlayamazsın. +1 milyar[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Nartanesi, 04 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Birinin nesine aşık olduğunu ya da ona neden aşık olduğunu söyleyebiliyorsan gerçekten aşık değilsindir. Aşk öyle bir şeydir ki mantıkla yanyana duramazlar, dolayısıyla aşkı anlatamazsın, tanımlayamazsın. Bence öle değil karşındaki kişinin davranışlarına onun konuşmasına onun bütününe hayran olmak bir şekilde kendini ona ait hissetmektir aşk ben belkide aşkı bilmiyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 güzel olana aşık olurum arkadaş :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aşk nedirki?... Aşk akıllı insanların işi değildir...:-)ben bi onu bilirim geriside boş...çok mutlu eder çok acı çektirir oyle illet bişeydir işte...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: moonfall, 04 Ağustos 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Aşk nedirki?... Aşk akıllı insanların işi değildir...:-)ben bi onu bilirim geriside boş...çok mutlu eder çok acı çektirir oyle illet bişeydir işte... çok doğru ve bende aptal aşık oluyorum bu durumda... :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aynı kaderi paylaşıoz dert etme :-P[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya cidden anlamıyorum aşk nasıl birşeyi insanlar bu kadar baglanabiliyor ben bu duyguyu bunca sene yaşamadım inşllh bi ara banada ugrar[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 seversem cok saglam severim öyle böyle degil ama suan açık degilim malesef :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Diablo, 04 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: seversem cok saglam severim öyle böyle degil ama suan açık degilim malesef :) benden arkadaş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 euheu walla 3 kere hakkaten cok fena sevmişligim var.sonuncusundan 3 ay once ayrıldım.suanda pek bişi yok henuz.birini sevemedim daha :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Nartanesi, 04 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Birinin nesine aşık olduğunu ya da ona neden aşık olduğunu söyleyebiliyorsan gerçekten aşık değilsindir. Aşk öyle bir şeydir ki mantıkla yanyana duramazlar, dolayısıyla aşkı anlatamazsın, tanımlayamazsın. Bence öle değil karşındaki kişinin davranışlarına onun konuşmasına onun bütününe hayran olmak bir şekilde kendini ona ait hissetmektir aşk ben belkide aşkı bilmiyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 güzel olana aşık olurum arkadaş :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aşk nedirki?... Aşk akıllı insanların işi değildir...:-)ben bi onu bilirim geriside boş...çok mutlu eder çok acı çektirir oyle illet bişeydir işte...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: moonfall, 04 Ağustos 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Aşk nedirki?... Aşk akıllı insanların işi değildir...:-)ben bi onu bilirim geriside boş...çok mutlu eder çok acı çektirir oyle illet bişeydir işte... çok doğru ve bende aptal aşık oluyorum bu durumda... :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aynı kaderi paylaşıoz dert etme :-P[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya cidden anlamıyorum aşk nasıl birşeyi insanlar bu kadar baglanabiliyor ben bu duyguyu bunca sene yaşamadım inşllh bi ara banada ugrar[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 seversem cok saglam severim öyle böyle degil ama suan açık degilim malesef :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Diablo, 04 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: seversem cok saglam severim öyle böyle degil ama suan açık degilim malesef :) benden arkadaş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 euheu walla 3 kere hakkaten cok fena sevmişligim var.sonuncusundan 3 ay once ayrıldım.suanda pek bişi yok henuz.birini sevemedim daha :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar