Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

felaket..!

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

sorim mi niye durdu die ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yıldırım dustu kadıkoy tarafinda evin ustunde patladi arkadaslar... butun digiturk,net,tv hersey gitti wow da instancetaydim wowu acmaya korkuyorum bosstaydik ve herkese heal lazimdi kufurler gelebilir acamiyorum:P dc diyecez kufur :P ama nasil korktum cok odaklanmistim oyuna cunku bomba patlamıs gibi patladı havaya fırladım ve hersey bi anda karardı :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

yağsın yaaaaaaa bu kurak zamanda üsper oluoa[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla az önce avrupa yakasından evimize geldik. Köprüden geçtik. Ben İstanbul'da bunun gibi bir fırtına görmedim. Yokuş yol bile dere gibi olmuş. Çukur bölgelerde yaşıyan insanları düşünemiyorum, allah kolaylık versin.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...