kolpaci Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 S: And if I die myself? F: Well somebody else must revive you ... S: No, I want to do that myself aswell F: Err... but you're dead!! S: I WANT !!!! F: Ok ... you can resurrect yourself when you're dead. meuhauheuahea bittiğim nokta...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Shaman owerpower diye yazıp çileden çıkartılan bir vatandaşın cevabı baya güzeldi eu forumlarında Yes my shaman is so overpowered that when I hit enemy with my mace he disconnets from internet. Şimdi şu overpower geyiğine gelecek olursak hünerli ellerde shaman cidden çok güçlü bir klas, bir şey yapamaz kesin ezilir denilen bir sınıf pek yok. Sadece shadow priest görünce kaçın diye geçer. Ancak hiç bir zaman bir warrior'un zırhına ve vuruş gücüne erişemez. Hiç bir zaman bir büyücünün büyü gücüne erişmeyi hayal bile edemez, etsede manası buna müsade etmez. Bir priest gibi healleyebilir ama 3. healdan sonra manası biter, elde balta kalır. Bir sürü totemi vardır ama hiç bir zaman bir paladin gibi yürüyen totem değildir, koyduğu yerde kalır ve grubun elemanları totemin yakınında ise işe yarar. Savaş ileriye kaydığında yeniden dikmek zorunda kalır. Aynı anda totemler dikip gerektiğinde yanına bitmeye çalışmak veya kaçmaya çalışmak göründüğü kadar kolay bir olay değil ne yazık ki. Warrior ile kafa kafaya girersen kesin kaybedersin. Mage'in yanına yanaşamazsan kesin kaybedersin. Diğer klaslar ise daha bir kolaydır onun yanında zira mantık hep aynıdır (druid hariç) Warrior, paladin, roge her zaman yanaşmaya çalışır, Priest, mage, warlock, hunter her zaman uzak durmaya çalışır. Klaslara göre büyüleri ve taktikleri aşırı değişmez. Shaman'ın ise bütün kombinasyonları tamamen farklı olur. 30 totemin hangi 2-3 tanesini hangi konuma dikip ne yaparsa yakınında kalacağını hesaplaması gerekir. Hepsi aynı timer ile çalışan hangi şoku ne zaman kime atacağını kesitremezse başı ciddi belaya girer, sürekli şoklara abanırsa kısa sürede azıcık olan mana pool'u dibi görür. Vs. vs.... Shaman süper zevkli, iyi oynanırsa aşırı iyi bir classtır ancak iyi oynamanın da hiç de kolay olmadığı bir klassdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Shamanın herşeyi var ama çok güçlü değil. Bazı classların az şeyi var ama gene çok güçlü değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İşte sorunda burada. İyi oynayamayan birisi ki bu sınıfa bence bende rahatlıkla sokulabilirim elli değişik şeyi öğrenemeyince çuvallarken 3-5 şeyi varsa onu daha rahat öğrenip hiç değilse karşısında güçlü olduğu sınıflara karşı nasıl dövüşeceğini kıvırabiliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 blizzard isi... warcraft, starcraft vd diablo'da da arada bi kaç patchlik imba ırklar/classlar olurdu, sonra düzeltilirdi, sonra başka biri imba yapılırdı vs.. şaşırmamak lazım blizz'in işlerine :) Sanırım oyuncuların tek taktik belirleyip oyunun monotonlaşmasını onlemek için yapıyorlar boyle...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ama oynamayı bilen de iyi oynuyor.. lvl 57 de kaldı karakterim şu sıralar oynamıyorum geçen hafta 60 mage aldım oturdum oha dedim direk korgall daki karakterimi açtım lol! ama düşünüyorum da glaiba o mage de oynamayıu bilmeyen bir magedi galiba..[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Shamanlar tehlikelidir 60 Warlock ben 48 im diye dalga geçmeye çalıştı succubusumla takıl dedi iki kere healladı succuyu kestim sonra bi earthshock bi grounding diktim bide wf procladı bir iki kere daha vurdum yendim sonra adam küfür etmeye başladı neden büyülerim çalışmıyo filan diye düşündümki adamın biri tuvalete giderken kardeşine bırakmış oda bana denk geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oha yok bee resistlemedi mi?[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 resistlemese çok daha çabuk alırdım bg kuyruğunda oldu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hehe, warlocklar hakkatende biraz aciz kalıyor karşımızda.. ben 2gün önce felwood'da (51ken) 60warlock geçti yanımda..ben "kesermiyim kesemezmiyim" diye düşünürken adam indi anında 2curse attı..bende grounding+tremor+searing'i çaktım buna..başladık PvP'ye (60vs51 :) )..adamın peti yoktu yanında belkide onunda etkisiyle çaktım bunun kafaya yolladım..ben grind bölgeme yöneldim, bunun heralde içinde kalmış petini almış herşeyi fullemiş gelmiş..dedim buseferde alırsım RULAZ'ım :) yine başladık PvP'ye Earth Shock + Grounding yetti zavallıya, gerçi bende bi healing pot kullandım ama onuda 9lvl'a sayın artık :D shaman gerçekten süper bi sınıf, imba mı değilmi tam konuşamıcam ama iyi oynanırsa özellikle 1vs1'da rakip tanımayacağı kesin; çünkü shaman'ı tanıyan adam oynusa shamanla hangi sınıfa nasıl davranacağınıu bilir, totemlrini hesaplar, racial özelliklerini iyi kullanır (öküzüm evet :D ).. aah keşke bide Pala Shield'miz olsa.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben ne warlocklar tanıyom shamanla kafa kafa oynuyor. Warlock aslında ezik bir class değil sadece warrior gibi iyi geliştirmen gerek.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 9 lvl üstünü yenip bir de shaman overpowered mı değil mi bilmem demek komik oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ahah, yazarken düşünmüştüm bunu ama bence 9lvl farkı warlock'un acizliğine vermek lazım (genelleme yapmıyorum).. şahsen ben warlockları zayıf buluyorum abi..en azından shaman karşısında..çünkü; fear atsa tremor var, curse atacam dese grounding+earth shock var, zaten cloth giyiyorlar 2h, 1h delip geçiyor adamları..kendilerini bufflıyolar Purge'e gidiyor manaları..ben buyüzden güçsüz görüyorum warlockları ve bundan sonra (lvl54 olduk :) ) istediği lvl'da warlock gelsin meydan okurum.. buff shaman ayrıca.. hehe :D[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dunemaul 50 Warlock Dagtal en samimi arkadaşım bu adamı değil 9 level altı 2-3 level üstü olsa faketmez hangi class olursa olsun yeneme(di)z benide tek yenen warlock bu tek duelde seduce atıp soul fire ı yedinmi 2000e yakın vuruyo bazen sonra sen ona istediğin kadar vur eziliyosun yani işini bilen adamın classı iyi oynayan adamı yenmek çok kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 valla o dediğin zaten her class için geçerli.. :D iyi oynayan vs iyi oynayanda ayrı zevkli olur :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oyunda yapılabilen ne varsa hepsini yapabilen (melee, nuke, heal) tek sınıf şaman. bunu kabul etmeyen şaman da varsa kesin bilmiyordur sınıfını. ayrıca herşeyi yapabilmesinin yanına belli iki alanda uzmanlaşabilen tek karakter yine şaman. yine bunu da kabul etmeyecek şaman olduğunu sanmıyorum.. haa bir de şey geyiği var: "şaman 1vs1'de güçlü ama grup pvp'de zayıf". zerre kadar alakası yok. şaman overall olarak pvp'de en iyi sınıf, 1vs1'de nasıl hem savunması hem de saldırısı güçlüyse grup pvp'de de bunlara ilave support özelliği kazanıyor.. işte yukarıdaki hikaye ancak edit bir sınıf olsa böyle olabilir diye gösteriyor, bazıları da (bonkıraşır dahil) bozulmuş etmiş de gerçeği kabullenmek lazım.. şamanın kabiliyetlerinin yarısına sahip olmayan sürüyle sınıf var..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Huntera heal verseler ne güzel olur yav. Birde kalkan kullanabilsek, insanlarıda reslemek keyifli olursa hatta kendimizi bile reslemeyi isteriz o zaman, aynı anda bi sürü etkisi olan büyülerimiz de olsa tadımızdan yenmez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 WoW Official forumlarinda 30 Shammy Majordomo'ya kadar geldiklerini iddiaa ediyorlardi, video koyacaklardi hatta noldu bilmiyorum, KR forumlrainda okumustum.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 warlock cok guclu deil belki ama .. 54 shaman ın beni yenebbileceigini hic sanmıorum =) bu kesinlikle kendimi ovmek icin deil ... bu arada ama istiosan bi denielim merak ettim nasıl yeniceksin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 30 shammy derken 30 tane shaman mı majordoma gelmişler yoksa lvl 30 shamanlar ?!?!!?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 30 tane shaman[signature][hline]Miro Troll Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 30 shamanı toplamışlar ya helal olsun valla :) Ama pardon shammy en çok classtı horde tarafında degil mi? yoksa rogue muydu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 15:59 tarihinde demiş ki: 30 shammy derken 30 tane shaman mı majordoma gelmişler yoksa lvl 30 shamanlar ?!?!!? Abso valla belki kassalar ikincisini de yaparlar :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şehir efsanesi diyorum.bikere shamanlar tanklayamazlar heal yapamazlar mt için.mc de boss öldürecek kadar damage vuramazlar.herşeyden öte 30 kişi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Alinmasin kimse ama 1- Undead Rogue 2- Tauren Shaman nefret ediyorum. Ikisinden de milyon tane var zaten isin kötüsü, yahu oda arkadasim ile tauren shaman acti ne bahtsiz adamim ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar