Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tütünsüz Dumansız Sigara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dumansız tütünsüz nargile[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
içmiyorum.
mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Alexi'nin bi yorumu vardı bu konuda ama şimdi bulamıyorum o logu . Sigara şeklinde çikolata yiyelim o zaman yani nikotin yokmu içinde tam okumadım ? Ne manası var ki yani dudak tiryakilerini bile tatmin etmez o .
Mesaj tarihi:
nikotin ihtiyacını karşılıyorsa hiç problemsiz içerim.
ama bu mutlu etme şeysi bir garip geldi. nası mutlu ediyormuş ki?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
Böyle saçma bir şeyi japonlar icat eder diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Japonlar kıskanmıştır şimdi daha abuk bir proje ile karşımıza çıkabilirler.
Misal; tütünsüz sigara[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
  • Yeni Oluştur...