AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Cidden yani kimse zararı için içmiyo dumanı için içiyo.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 buna sigara demek bile yakışmaz![signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Viji Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Forseticiğim sigara konusu neden bu kadar ilgini çekiyor ayıptır sorması :P
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dumansız tütünsüz nargile[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 içmiyorum. mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Ancalagan, 02 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bokunu cıkardilar artik... [signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İçmeyin.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Alexi'nin bi yorumu vardı bu konuda ama şimdi bulamıyorum o logu . Sigara şeklinde çikolata yiyelim o zaman yani nikotin yokmu içinde tam okumadım ? Ne manası var ki yani dudak tiryakilerini bile tatmin etmez o .
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 nikotin ihtiyacını karşılıyorsa hiç problemsiz içerim. ama bu mutlu etme şeysi bir garip geldi. nası mutlu ediyormuş ki?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Böyle saçma bir şeyi japonlar icat eder diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Japonlar kıskanmıştır şimdi daha abuk bir proje ile karşımıza çıkabilirler. Misal; tütünsüz sigara[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Öne çıkan mesajlar