b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 http://www.starwarsturk.com/kronoloji/ kasmasaydın abi bence hiç bi de post kasmışsın gibi duruo prdn ama?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 18 mg ın silinmesi yada bu acc in banlanması onemli diil bunlar kalsın yeter[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Güzel çalışma fallen[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hepsini bir mesajda toplayabilirdin heh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 06 Ağustos 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 forum mantığına tamamen aykırı bir olay yaratmışsın burda[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kingpin o dediğin yemiyo işte sayfa patlıyo denedim onu artı adamlar bir butun halinde okurken sıkılır en azından simdi manga gibi oldu bolum bolum (butunluk açısından)[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Lopeth, 06 Ağustos 2005 03:37 tarihinde demiş ki: forum mantığına tamamen aykırı bir olay yaratmışsın burda Neden? İnsanları bir konu hakkında bilgilendirmenin neresi forum mantıgına aykırı onu anlamadım ben?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kaynak burdadır http://volkanderinbay.com/kronoloji.asp?sirano=17 ayrıca nasıl maile geliyor niye maile geliyor bu bilgiler ? O zaman gelsin biri buraya bilgilendirmek amacıyla ansiklopedi copy paste yapsın.Hoş olur mu ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Lopeth, 06 Ağustos 2005 04:24 tarihinde demiş ki: Kaynak burdadır http://volkanderinbay.com/kronoloji.asp?sirano=17 ayrıca nasıl maile geliyor niye maile geliyor bu bilgiler ? O zaman gelsin biri buraya bilgilendirmek amacıyla ansiklopedi copy paste yapsın.Hoş olur mu ? sen bundan once boyle bi yazıtın varlığını biliyomuydun? [spo1=oku pls]biliyosan sus lutfen cunku bilmeyen onlarca kişi var bilmiyosanda neden bu kadar isyan ediyosun onu da anlamadım hazır malzeme onunde insan bayram edeceğine bunlar isyan ediyo yok bole bi olay ya[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bunlar expanded universe diye biliyorum. Dolayısıyla George Lucas'la pek bir alakaları yok? En azından ben böyle biliyorum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bunlar forumlarda son gunlerde bas gosteren darth vader v.s. darth maul en guclu jedi kimdir konuyu hiç bilmeyen arkadaslarda bu nedir sadece filmi izleyip burada yorum yapan arkadaslara bilgi amacıyla c/p edildi. [spo1=read]Etmes olaydım [/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ya yapımcı değilmi George lucas senerist değil diye biliorum ben
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Filmlerin senaryosunu daha lisede(yada üni de) okurken kafasında planlayıp yazmaya baslamıstı[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Tamam iyi güzel de, George Lucas'ın senaryosunu yazdığı Star Wars var yani elimizdeki 6 film, bir de Expanded Universe dediğimiz çeşitli yazarların ve LucasArts çalışanlarının yarattığı bir Star Wars evreni var ki, zaman zaman George Lucas'ın yazdıklarıyla çakışır bunlar. Mesela Jango Fett'in (Boba mıydı yoksa be?) ölümü. George Lucas'a göre Jango ölmüşken Expanded Universe kitaplarından birine göre beyfendi sonradan yutulduğu yaratığın karnında bir şekilde yolunu bulup çıkar. Yani George Lucas'a Expanded Universe için teşekkür etmek saçma kaçıyor bence biraz?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 size söylüyorum, Darth Bane, Darth Vader, Luke Skywalker, Kyle Katarn vs vs... Bunların hepsi yalan. Star Wars evrenindeki en güçlü karakter şudur: http://en.wikipedia.org/wiki/T3-M4 Sith ve Jedi katili, Droid biçerdöveri, aynı zamanda sahibine de çok sadıktır. Episode 3'te R2-D2'nın yaptığı haraketler ağzınızı açık mı bıraktı? Aha işte bu alet onun yaptığı atraksiyonların on katını sıradan bir günde gerçekleştirmektedir. Üşümez, yorulmaz, acıkmaz, şikayet etmez. Titri emfo'!! Asrın kahramanı. not: yukardakiler espri amaçlıdır, darth maul-darth katana olayındaki gibi espriyi anlamayıp kızanlar olursa lütfen uzaklaşın[signature][hline]Beş Hececiler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 okuyan varmı[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 süper olmuş ellerine sağlık. bu arada öneriyi buraya yazayım zaten bir star wars galaxies bölümümüz bulunmakta. bence burası Star wars fan bölümüne çevrilebilir...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yav nie azına sıçtınız adamın. uuraşıp c/p etmiş işte... illa şikayet etmek zorundamısınız? beyenmiosanız okumayın post kasıp kasmadığıda kendi sorunu, ve adminlerin...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 mis gibi site warken sadece sw icin birde fan bolumu mu acilacak baska isimiz yok mu ya herseyin anlatıldıgı koskaca turkce bir site war gidin okuyun cok istiyorsaniz forumuda war sanirsam[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 okuyan varmı harbiden bende merak ettim[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben okudum..hepsini olmasa da sw bilgimin az olduğu bölümleri teşekkürler fallenangel[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben okudum ve cok gzl buldum adam bısey yapmıs cok tessekkür ederım bundan dolayı,hane siizn diyemedıınız ewt o 18 msj la dunyanın efendisi olcak o ama sız tam anlayamadınız planını bence.......[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Cidden çok güzel olmuş ve verdiğin emek için teşekkür bravo![signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sonlara doğru baysada çoğunu okudum. Güzel olmuş teşekkürler
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bende bikaç bölümünü okudum baktım olacak gibi degil favoritese ekledim arada okurum bölüm bölüm
Öne çıkan mesajlar