bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ondan önceki sezondaki maçıda yazalım plz ! Wissy güzel demiş kardeşim =) fener beraberliği kurtardı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Mandoo, 05 Ağustos 2005 21:11 tarihinde demiş ki: ya nesi zor ya..bu mantığada hastayım...gb bjkyi gsyi yeniyor diye zor bir rakip mi oluyor..yok öyle bir şey.. [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 artk geleneksel oldu bizim açılş maçlarını kazanamamz.Ama lig sonunda da hep gülen taraf biz oldk.Bu sene de şampiyonluğu yaşıcaz tüm fb liler olarak;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şampiyonluk alamati bu :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fener nasıl oynadi bari onu soyleyin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi oldu puan kaybi.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kendisini ilk maçtan şampiyon ilan eden başka bi takım taraftarı yok heralde[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fenerbahçe çko kötu y oynadı bu maçta.. gerçi ilk yarının başındaki şutlar gol olsaydı bu maç farka bile giderdi ama şans faktörü işte.. özellikle 2. yarıda fenerbahçe çok isteksiz oynadı sadece 2 kişi oynadı takımda aurelio ve volkan..olsun en azından beraberlik dedik yolumuza devam edelim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Dextra, 05 Ağustos 2005 22:52 tarihinde demiş ki: kendisini ilk maçtan şampiyon ilan eden başka bi takım taraftarı yok heralde zuahzaha koptum ya[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Şanssızlıktı. her zaman olur bu tür şeyler. 2 top direkten döndü 20 inci dakikalarda. Gol olsaydı biri öyle bitseydi farklı konuşulurdu konu. Genele bakmak ve pozisyonları seyretmek lazım. Fenerbahçe saysısz gol kaçırdı çoğuda şans yüzündendi. Olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şu mantığı da hiç anlamam. gençlerin de başlarda 2 pozisyonu var. onlardan biri gol olsaydı böyle konuşmazdık. ok.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 GB 9 tane gol atsaydı maç farka giderdi ama şans faktörü işte..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 simdi geldim mactan. pek izleyemedim eheh birazdan bakicam ozetlerine. kavga cikti herkes bi dunya icmis :D polis geldi sen baslattin diyo abi ne alaka diyom raki kokuyosun diyo evet ictim diyorum olmaz oyle gordum ben herifin uzerine atladin diyo! polislerde bi ariza tuttu herif goturuyo beni , bizim tayfa birakmio beni lol bi yandan polis cekio bi yandan arkadaslar sora hemen AN KA RAAA CEVIK KUVVET AN KA RAAA diye bagirmaya basladi millet heuh o arada arkalara cikardilar beni.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 0-0 0-0 0-0 appiAH vurdu gool alexxxxxxxxxxxxx şut ve golllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu arada lig tv ye cikmisim annemden mesaj geldi. "EMRE GIY HEMEN O FORMANI" sdfsdfsdf 66 dakkada soyunduk topluca hahah cok iyiydi ya[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Zegna kadıköye de bekleriz :) Asıl zevk orda alınıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gozunden kacmistir duzeltilir de adam ceza istiyor bence silmek az...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bonjoya gereken uyari yapildi. sakin olsun biraz yeni geldim diyorum eve lol :) slat geliyorum zaten maraton ust b blok tarafi sanırım ordan kombin[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Valla beklenmedik bir sonuc degil. Ziya dogan puan almak icin cirkin futbolu tercih etmis biletlere bir dunya para verenlerede yazik etmistir. Haftaya gorucez gencleri 3 forvet oynicaklar. Neise ziyanı yok gecen senede beraberlikle baslamıstık. Ayrıca kim ne derse desin Gencler birligi deplasmanı her zaman zordur. Bizim rakiplerimizde puan kaybedecektir. Ümitsizliğe kapılmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla gençler deplasmanının zor olduğunu fenerliler dışında herkes söledi burdada bazı fb li ark.lar direk 3 atarız 5 atarız moduna girince enteresan oldu neymiş demekki hemen havaya girilmicekmiş[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dimi TRA e doğal tabi gelene geçene 6 atmaya alışmışız..onun rehavetidir bu beraberlik..yoksa ilk gol gelseydi 6 ya giderdik...hiç şüpheniz olmasın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 mandoo bence cok agresif konusuyorsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 konuşmuyorum konuşturuyorlar...adam gelir ö.m. dan sopa hakediyorsun faso fiso derse delllenirim...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 GB son dakikada salak salak bos kaleye kacirmasaydi ne olacakti? O zaman kaca gidecektiniz? Provakasyon yasaklansin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yenilsek ne fark ederdiki..gene şampiyon olucaz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar