Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat 5 sularındaki o alacakaranlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5-5.30 gibi olan o alacakaranlık zamanına hastayımdır.
Güneş tam olarak doğmamıştır, ama etraf aydınlıktır.
Ortalarda kimsecikler yoktur, şehir sizin ayaklarınız altındadır.
Taze havayı içinize çekersiniz, serin ve tazeleyicidir.
Kuşlar etrafınızda cıvıldar, doğa uyanmaya başlar.
Dünya sizindir, doğayla başbaşasınızdır.
Şehrin içinde, şehrin stresinden uzak, sakin bir andır o.
Biraz sonra güneş doğacak ve etrafınızda vızır vızır arabalar dolaşmıya başlıyacaktır.
Geceleyin arabaların ve insanların akın ettiği o sokaklarda, şu an sadece siz varsınızdır.
Hava ısıncak, kirlencek, sokaklar insan kaynıycak.
Bırakalım bu anın tadını çıkaralım.

Bilmiyorum acaba 5-5.30 sırasında çok mu duygusal oluyorum, o gökyüzüne o sokaklara bakınca o yüzden mi bunları düşünüyorum, ancak çocukluğumdan beri bu zamana karşı bir hayranlığım vardır. Kendimle başbaşa kalmış, huzur dolu hissederim genelde.
Hele pc başında sabahladıktan sonra, pencereyi açıp dışarıya bakmak, hatta çıkıp dolaşmak çok keyifli gelir.
Ama tabii şimdi vurup kafayı yatıcam o ayrı.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 05:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hehe, gece insani olarak en nefret ettigim saatlerden biridir benim de. Perdelerim sImsIkI kapali olmasina ragmen hava aydinlanmaya baslayinca yetmez isigi engellemeye. Oda lambasinin sicak, los isiginin yerini, parlak, soguk gunes doldurur. Kuslar gune gayet mutlu cirk cirklariyla baslarken ben hayatin parmaklarimin arasindan kum gibi aktigini hissederim. Asikken daha da beter oluyor.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
ben cıktım geldim bile :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
gaza getirmeyin beni 6 saat erkenden okula giderim haa.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
evet bende 6:05 gece cıktım evden daha yeni geldim valla cok gzl oluo butun yol byunca bağdat cafe sarksını soledim cok gzl oluo elde edemedim aşkımı dusundum gzl oluomus baya :)[signature][hline][b]forever pati
parçala behçet
[b]Slash Online
Mesaj tarihi:
ben kaçırdım ama yakaldığımda büyük bir zevk duyuyorum, insanın içini garip bir duyguyla dolruyor(tarif edemiycegim simdi duyguyu9[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
o saatlerde en güzeli bence araba ile seyahat halinde olmak. Dehşet zevkli bence.

Bunun dışında geçtiğimiz yazlarda biz haftada 2-3 sabahlardık adada. Saat 5.00 oldumu keyiflenirdik çünkü bilirdik ki sıcak sıcak poğaça açma alacağımız pastane 5:30 civarlarında getirirdi fırından yeni çıkam mallarını ve açardı.

güneş çıkmadan önce çayı içip balıkçılara bakıp poğaça yerdik öf be valla canım çekti.

not: bir ara o kadar eğleniyorduk ki sabahlarken sabahlayan eleman sayısı 20 + olmuştu eheh, polisler kıllanıyordu hadi yatın filan diyorlardı :p[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
sabah 5 suları gibi çorbacıda çorba içmek de ayrı bi güzel oluyo :) deli gibi işimiz yoktu valla[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
o saatlerin en güzel yanı (taksimde olmadığın sürece tabii) herkesin fosur fosur uyuduğunu bilmendir. camdan dışarı bakarsın şehir herkedilmiş gibi, sadece birkaç hayvan ve halin kamyoncuları vardır(bir tur da onlara acırsın).
işin en güzel yanı içinde varolduğun gerçeklikten (ya da hayatın curcunasından) uzakta ve huzurda olmandır. daha sonra güneş doğar, sabah ezanı okunur, servis gelir/otobüse koşulur/arabaya atlanır ve kalındığı yerden devam edilir.

bu arada o saatlerde alacakaranlık olmaz benim bildiğim kadarıyla? daha çok morumsu garip bir renk kaplıyor. tamam ay ışığından başka ışık olmuyor da, simsiyah olmuyor:D[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Ben şahsen saat 3-4 gibi rqahat ediyorum karanlık sessiz ve saki.. birşeyler yapmak için en mükemmel saat[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
o saatlerde saat kurmadan genelde uyanamıyorum ama arada bir ezan ın namaz uykudan hayırlıdır kısmına denk gelip uyanmak insanı müthiş huzurlu yapıyor.

dışarsı bizim evin konumu yüzünden pek bişey ifade etmiyor ama gökyüzüne bakınca insanı değişik duygular kaplıyor, biraz hüzün biraz huzur.

[Bu mesaj forgiver tarafından 27 Mayıs 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ailecek uyku vaktimizin geldiğini farkettiğimiz güzel saatler.. sonra tabutlarımıza girip bir güzel uyuyoruz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
tabut...!!![signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
bir şeyi merak ettim:
sabah ezanını duyup da uykusu gelen ve yatan benden başka "kafir" var mı? öyle tatlı öyle güzel okuyor ki imam (gerçi aynı adam mı bilmiyorum sitenin etrafında 5 cami var:)) ben mışıl mışıl uyumaya başlıyorum. yapması gereken etkinin tam tersini yapıyor...
sağlam yanacam ben bu kafayla gidersem[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
hehe tabii canım ne diyorum ben gayet doğal
bu sırada Blade abimizin cep tel. numarası kaçtı... yok özledimde yanlış anlamayın
saka bir yaan herkez uyurken ayakta olmanın bir hoşluğu bir karizması var. Ama benim için akşam geç saatlerde daha rahat hissediyorum kendimi.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 27 Mayıs 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
Çok değişik bi zamandır. Çoğu zaman artık yatma zamanı geldide geçti bile demektir. Ezan sesi ile beraber kendine gelip kuş seslerini farkedip, kırmızı gözler, dumanlı oda ortamında" ohaaa hava aydınlanıyor offf gene ipin ucunu kaçırdım " hissi uyandırır bende.
:) eheh aynısı bende olur düşünürüm pederin gene lafını çek " olm sende iyicene abarttın" vs vs. :).Ama çok güzeldir.[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz.
Mesaj tarihi:
Bende okul olmadığı zamanlarda o anları hiç kaçırmam. Havanın aydınlandığını ötmeye başlayan martıların sesinden anlayıp arkamı dönerim. Bakmışım perde de bi morluk var. Hemen koşarım salonun camını açarım pencerenin kenarına yaslanıp etrafı izlemeye koyulurum. Bu mevsimde arada bi titrerim havalar tam ısınmadığı için. Bol bol o güzelim havayı içime çekerim. Sokaklarda çöp karıştıran kedilere lazer tutar şebek ederim :) Sonrada güneş yükselmeye, yavaş yavaş motor sesleri artmaya başlayınca büyünün bozulduğunu, pencereyi kapatma zamanının geldiğini anlarım. Yatağıma koşup bu saatlerde uyanmak üzere uykuya dalarım...[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Ya o saatee cıkın dısari bi sigara yakın sonmekte olan yıldızlara bakın .. ben her baksımda icimden aynıs hüzün geciyo Vayyyyyyyy Beeeee Diyorum adamalr uzayda geziyo! ben hala bu minicik yıldızda yasiyorum anlamsiz bi sekilde vede öölücem :) ölmeden uzaya gitmek isterdim cidden[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...