Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aya ilk kim ayak bastı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayrağın dalgalanması olayın şöyle bi açıklama duymuştum/okumuştum;

ayda bayrağın dünyadaki gibi durabilmesi için içinden tel geçirmişler (kumaş yer çekiminin etkisiynen aşşa katlanır) astronotların bayrağı çakarkene bayrağın tellerinde bi hareketlenme oluşturuyorlar (moment/ivme artık her neyse). ayda atmosferin ve dolayısıyla hava sürtünmesinin olmamasından ötürü de bu hareket hiç sönmüyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
ayda atmosfer olmadığı için gölge oluşmaz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 05 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
said:
Zopik, 05 Ağustos 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Türk müsün biLader?

Elhamdürüllah.

zuzuzuzuzzuzu elhamdürüllah demiş :D
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 05 Ağustos 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
Elhamdürüllah.

Buna bittim ben de..
Elhamdürü..dür..dürüm..açım lan..dürüllah.[signature][hline]G3NK ftw.

[Bu mesaj Lyrent tarafından 06 Ağustos 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 06 Ağustos 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
ayda atmosfer olmadığı için gölge oluşmaz.
uzay boşluğunda da atmosfer yok ama ayın gölgesi çatır çatır dünyanın üstüne düşüyor bakınız güneş tutulması ;)
edik; ya da çok pis kafa buluyorsun ve ben orta boy bi sazan oldum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 Ağustos 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kedi ciğer olayı bu olsa gerek :)

adamlar basmış işte

david kappırfiyıld geldigi zamanda gunlerce aslında bnun gerçegi böle şunun gerçegi böle konusmuslardı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
yok ben şeyde kalmıştım..

Tarih hocamız hafif amerika karşıtı bi insandı...

Gazeteden fotoğraf kesmişti kadın yalan bu diye bağırıyodu kafasına göre..ne yalan hocam dediğimizde aynen şu

"Bak bak amerikan bayrağı ayda nasıl dalgalanıyo rüzgar mı var burda! "

haklı kadın aslında..bide bayrağın gölgesi war[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
kayıtlarda "1000 dolar ayak bastı parası alındı "diye yazıyormuş[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki:
Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar...

Haydi kafalar Telekoma[/b]
Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...

[Bu mesaj Lopeth tarafından 06 Ağustos 2005 06:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Adamlar aya çıktı, gezdi tozdu, çıkayamanlarda studyo vs vs diyor. Çekimi yapan kameranın ışığı gölge oyunu yapıyor muhtemelen. Bayrak onusunda ise birisi bi açıklama yazmış gayet mantıklı tel sistemi yüzünden sallanması. Veya adamlar kamera çekimi ömcesi bayrağı düzeltmişlerdir adam gib içıksın diye yani ordaki Türkiye bayrağımız olsa ve bende aya ilk ayak basan olsam kırıs kırıs falan yerine güzel bi goruntu verir bayraga sonra çekim yapardım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
biri kedi ciğer meselesi demiş

katılıyorum =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
bu forumda vardı galiba bu konuyla ilgili bi topic zamanında
bir resim vardı o çok komikti

güneş adamın arkasında adam kameraya bakıyor ama o kafasındaki faunusta güneşin yansıması vardı[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
Kedi yiyemediği ciğere.... diye dalacaktım, baktım geç kalmışım.
Gittiler veya gitmediler, ne fark edecek? Dünyada büyük bir değişim mi olacak? Biz gitmek için bir şey yapıyor muyuz ki konuşuyoruz, hadi aya adam yollamaya hazırlanırız da, "Aydaki ilk insanlar Türk olacaaaak" diye bir tezi desteklemek için çamur atarız, gareziniz ne kardeşim?

Ayın karanlık yüzünde Nazi üsleri ve Hitler'in ufoları var, aman dikkat.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Bonus yazdığın şey doğru bir bakıma eheh.
Aya ilk ayak basan Neil Armstrong, ancak şöyle bir şey var, Buzz Aldrin, Armstrong'un aya ilk ayak basmasına izin verir fakat karşılığında bütün fotoğraflar Buzz Aldrin'in olacaktır.

Neil zeki bir eleman olduğundan, kendi görüntüsünü Buzz'ın fanusuna yansıtır fotoğrafları çekerken hehe.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Hhaha oda iyimis yaw .. peki böyle söylentiler var iste aya o zmanalr gitmemisler iste özel stüdyolarda cekmisler insanlari kandirmislar SSCB zamanında onlarla soguk savas oldugundan aya gitmis gibi bi hava vermisler fln ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...