Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Demin msn de reklamı vardıda.5 agustosda vizyondaymış.linke tıkladım ama bilgi çıkmadı nedir ne degildir bilen varmı.resmi gusel bişiye benziodu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Çok süper bir şey olacak bence. Dawn of the Dead gibi bir kaç güzel filmin devamı niteliğinde. Sabırsızlıkla bekliyoruz! [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 30 Temmuz 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kimler oynuyo?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dawn of the deadi cok izlemek istiyorum ama fırsatım olmadı dawn of the dead le dalga geçen filmi izledim de normalini izliyemedik[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Dawn of dead güzeldi baya,geriyo insanı ehe[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 imdb linki cast: Simon Baker .... Riley John Leguizamo .... Cholo Dennis Hopper .... Kaufman Asia Argento .... Slack Robert Joy .... Charlie Eugene Clark .... Big Daddy Joanne Boland .... Pretty Boy Tony Nappo .... Foxy Jennifer Baxter .... Number 9 Boyd Banks .... Butcher Jasmin Geljo .... Tambourine Man Max McCabe .... Mouse (as Maxwell McCabe-Lokos) Tony Munch .... Anchor Shawn Roberts .... Mike Pedro Miguel Arce .... Pillsbury [signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 romero'nun zombi filmi tabi ki izlenir. asia argento varsa hele kesinlikle izlenir.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu zombie filmleri hep birbirine benziyo (resident evil,dawn of the dead,23 days later) ama hepsi de hoş,güzel :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dawn of the dead cok güzel bir film gerçekten izlemenizi tavsiye ederim yeni gelen filmi dört gözle bekliyorum[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 en iyi zombi filmi shaun of the dead'dir yerleye yatmıştım[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 komedi gibi bu horror yazmış ama imdb[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 fragmanlarını izlemiştim sinemada zombilere yapay zeka vermişler galiba silah falan kullanıyorlar hehe[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 silah kullanan zombiler level atlıyo Ghoul Oluyo bildiğim kadarıyla (: Hellsing de vardı ghoul ler :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o ghoullar biraz farklı. vtm ve hellsingde var. vampirlerin uşağı konumundaki insanlar. fantazi hikayelerindeki ghoullar ise daha çok canlıların etini yiyen, zombiden daha az çürümüş ve hareketli yaratıklar. zombi de işte "ööee öğğğ" diye dolaşan, kolu bacağı veya göğsü kopuk yürüyen cesetler.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Dogbert, 31 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: komedi gibi bu horror yazmış ama imdb shaun of the dead komedi korku denebilir. romero'nun hiçbir filmi komedi değil ama[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 31 Temmuz 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bilmiyorum fragmanlarında düşünüyorlar birbirleriyle iletişim kuruyorlar demişti öeah.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bugun gelio gidicem aksam bakalım nası.. zombi öldürelim biraz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mal biseye benziyoda gidicem bugun.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Romero'nun filmi ise, sanırım "night of the dead", "dawn of the dead" ve "day of the dead" 'den sonra serinin 4. filmidir bu. O zaman zombilerin silah kullanmaları beni şaşırtmaz, çünkü "day of the dead"'de zombilerin önceki hayatlarını hatırlamaları, alet edevat kullanmaları üzerinde deneyler yapılıyordu. Zombi Bob meşhurdur bu konuda. Romero zır komunist olduğu için onun bu zombi filmleri tamamen tüketim toplumuna ve orduya bir eleştiri niteliğindedir. Dawn of the Dead'de zombilerin süpermarkette bilinçsizce dolaştığı sahneler vardır. "Day of the Dead"'de zombiler film boyunca asker yer. Bu filmin de o ayarda bişey olacağını sanıyorum. Gerçi son filmden bu yana 20 yıl geçmiş ve mutlaka gişe kaygısı taşıyordur ama yine de aşırı korkacağınızı zannetmeyin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 giden yokmu ya hiç gidemedim ben ?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben gittim bugün beğendim filmi güzel yani izleniyor yani ölülerin birbirleriyle anlaşması muhabbeti güzel olmuş zaten böyle zombieli filmler hoşuma gidiyor bnm zombielerle insanların savaşması şeklinde olanlar yani gidin görün bence gayet izlenebilcek bir film ama sonunu biraz daha detaylı ve az birşey daha değişik yapabilirlermiş... devam filmi gelebilir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şimdi ben bunun daha önceki filmlerini izlemedim gitsem anlar mıyım filmi?anlayamazsam çok kısa bi özet yazarsanız geçmiş filmler hakkında spoiler olarak çok iyi olur.256kbps ile 3 film çek izle ooh özet iyi olurdu ya.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Land of the Dead'i izlemedim ama diğer üç filmi de izledim. 3 film arasında hiçbir bağlantı yok, sadece ilk film(siyah-beyaz, 1968 yapımı ve sonu oldukça traji-komik, diğerlerini bilmem ama bu mutlaka izlenmeli) zombilerin ortaya çıkışını, 2. film yavaş yavaş dünyayı ele geçirişlerini, son film ise artık tamamen zombilerin olmuş dünyada kalan bir askeri ekibin yeraltında zombileri durdurmak için deneyler yapmasını anlatıyordu. Sanırım 4. filmde de hala dünya zombilerin elinde. 3 filmin imdb linkleri şunlar : Night of the Living Dead Dawn of the Dead Day of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Dogbert, 06 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki: şimdi ben bunun daha önceki filmlerini izlemedim gitsem anlar mıyım filmi?anlayamazsam çok kısa bi özet yazarsanız geçmiş filmler hakkında spoiler olarak çok iyi olur.256kbps ile 3 film çek izle ooh özet iyi olurdu ya. Ya aslında önceki 3 filmi izlemek istersen eski usül VCD'den izleyebilirsin. Sanırım, 3 filmin de Türkçe dublajlı vcd'leri var. (Divx'in gözünü seveyim, vcd'ye artık eski usül der olduk yav.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dawn of the dead'in aynısı olacağından (yani çok benzeri) korkuyorum ama güzele benziyor...Konu aynı ztn...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar