Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölüler ülkesi

Diablo

Öne çıkan mesajlar

imdb linki

cast:
Simon Baker .... Riley
John Leguizamo .... Cholo
Dennis Hopper .... Kaufman
Asia Argento .... Slack
Robert Joy .... Charlie
Eugene Clark .... Big Daddy
Joanne Boland .... Pretty Boy
Tony Nappo .... Foxy
Jennifer Baxter .... Number 9
Boyd Banks .... Butcher
Jasmin Geljo .... Tambourine Man
Max McCabe .... Mouse (as Maxwell McCabe-Lokos)
Tony Munch .... Anchor
Shawn Roberts .... Mike
Pedro Miguel Arce .... Pillsbury
[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

o ghoullar biraz farklı.
vtm ve hellsingde var. vampirlerin uşağı konumundaki insanlar.

fantazi hikayelerindeki ghoullar ise daha çok canlıların etini yiyen, zombiden daha az çürümüş ve hareketli yaratıklar.
zombi de işte "ööee öğğğ" diye dolaşan, kolu bacağı veya göğsü kopuk yürüyen cesetler.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dogbert, 31 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
komedi gibi bu horror yazmış ama imdb

shaun of the dead komedi korku denebilir.
romero'nun hiçbir filmi komedi değil ama[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..

[Bu mesaj jankis tarafından 31 Temmuz 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Romero'nun filmi ise, sanırım "night of the dead", "dawn of the dead" ve "day of the dead" 'den sonra serinin 4. filmidir bu. O zaman zombilerin silah kullanmaları beni şaşırtmaz, çünkü "day of the dead"'de zombilerin önceki hayatlarını hatırlamaları, alet edevat kullanmaları üzerinde deneyler yapılıyordu. Zombi Bob meşhurdur bu konuda.
Romero zır komunist olduğu için onun bu zombi filmleri tamamen tüketim toplumuna ve orduya bir eleştiri niteliğindedir. Dawn of the Dead'de zombilerin süpermarkette bilinçsizce dolaştığı sahneler vardır. "Day of the Dead"'de zombiler film boyunca asker yer.
Bu filmin de o ayarda bişey olacağını sanıyorum. Gerçi son filmden bu yana 20 yıl geçmiş ve mutlaka gişe kaygısı taşıyordur ama yine de aşırı korkacağınızı zannetmeyin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ben gittim bugün beğendim filmi güzel yani izleniyor yani ölülerin birbirleriyle anlaşması muhabbeti güzel olmuş zaten böyle zombieli filmler hoşuma gidiyor bnm zombielerle insanların savaşması şeklinde olanlar yani gidin görün bence gayet izlenebilcek bir film ama sonunu biraz daha detaylı ve az birşey daha değişik yapabilirlermiş... devam filmi gelebilir...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben bunun daha önceki filmlerini izlemedim gitsem anlar mıyım filmi?anlayamazsam çok kısa bi özet yazarsanız geçmiş filmler hakkında spoiler olarak çok iyi olur.256kbps ile 3 film çek izle ooh özet iyi olurdu ya.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

Land of the Dead'i izlemedim ama diğer üç filmi de izledim. 3 film arasında hiçbir bağlantı yok, sadece ilk film(siyah-beyaz, 1968 yapımı ve sonu oldukça traji-komik, diğerlerini bilmem ama bu mutlaka izlenmeli) zombilerin ortaya çıkışını, 2. film yavaş yavaş dünyayı ele geçirişlerini, son film ise artık tamamen zombilerin olmuş dünyada kalan bir askeri ekibin yeraltında zombileri durdurmak için deneyler yapmasını anlatıyordu. Sanırım 4. filmde de hala dünya zombilerin elinde.
3 filmin imdb linkleri şunlar :
Night of the Living Dead
Dawn of the Dead
Day of the Dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dogbert, 06 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
şimdi ben bunun daha önceki filmlerini izlemedim gitsem anlar mıyım filmi?anlayamazsam çok kısa bi özet yazarsanız geçmiş filmler hakkında spoiler olarak çok iyi olur.256kbps ile 3 film çek izle ooh özet iyi olurdu ya.

Ya aslında önceki 3 filmi izlemek istersen eski usül VCD'den izleyebilirsin. Sanırım, 3 filmin de Türkçe dublajlı vcd'leri var. (Divx'in gözünü seveyim, vcd'ye artık eski usül der olduk yav.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...