Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bilmem valla ben dumur olmamıştım. belki de hayal gücüm çok geniş olduğu için. uzun yıllardır o klişe holywood filmleri izleyen seyircilere "düşünme" gerektiren bir film sunmuşlardı. insanlar çıktı "süper felsefe, daha önce kimse böyle şeyler yapmadı" felan filan atıp tuttu tvlerde gazetelerde internet sitelerinde. Matrix 1, klasik bir film. ona birşey demiyorum. ancak Matrix 1, 2, 3 bir bütün halinde düşünürsek, ordan burdan çalıntı sahnelere sahip (insanlar "aa ben bunu biliyorum" şeklinde izlediler) Matrix'teki felsefe, sadece oraya buraya sıkıştırılan göndermelere dayalı (herkes Matrix'te farklı birşeyi farkedebildiğinden sevindi, o kadar çok gönderme vardi ki) genel bir mantık kurgusu da yok (herşeyi birşeyle açıklayabilirsin, doğru, ama senaryoda akıcılık yok) Matrix'e "iyi senaryo" dersek, özenilerek yazılmış senaryolara, göndermeden ve araklamadan ibaret olmayan senaryoların hakkını yemiş oluruz. Bu şey gibi, Doom 3'un senaryosu mükemmel, ama Sanitarium'un senaryosu berbat demek gibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben beautiful mind'ı waooaaoaoa diye izlemiştim[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Bonecrusher, 02 Ağustos 2005 23:29 tarihinde demiş ki: bilmem valla ben dumur olmamıştım. belki de hayal gücüm çok geniş olduğu için. viva la megalomania :Pp yaw zate 2- 3 falan ayrı. The Matrix'ten bahsediorum ben. Birçok Yönden oldukça kaliteliydi. Çığır açtığı şey senaryo olmayabilir (ki senaryosu da gayet kaliteliydi) ama film boşuna devrim yaratmadı hollywood sinemasında[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben senaryodan bahsediyorum, o zaman serinin devamı da önemli bir rol oynar. dediğim gibi matrix 1 zaten benim de sevdiğim bir film, baya kaliteli yapmışlar, cgi'lar matrix 3'teki kadar gözümü yormadı. ancak gladiator de benim açımdan klasik bir filmdir, o da baya kaliteli yapılmıştır. ancak senaryo açısından "çok yaratıcı, fevkalade, yeni birşeyler yapmışlar" felan diyemeyiz, senaryo olarak çok derin değil ne yazık ki.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o kadar sıradan olduunu söyleyemem Matrix'in senaryosunun..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Leon Lock, Stock And Two Smoking Barrels Blade Runner Buyuk diktatör Fight club Old Boy son ama sonuncu değil (ceviri kabileyitimi yiyim): eternal sunshine on a spotless mind.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Being John Malkovich Adaptation Donnie Darko Memento[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dangerous Tides :D :D :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 OLDBOY dunyada gorebılcenız en super senaryolardan bilen warsa Akira isimli bir anime war 3-5 kere izledikten sona 10 kere daha izlemeye gereksinim duyar 16 da anlamaya baslarsınız matrix halt etmıs ızleyın memento, shawshank redemption, amores perros,21 grams, butterfly effect, donnie darko, eternal sunshine of the spotless mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Fight Club Old boy.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 se7en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 fight club eternal sunshine of the spotless mind closer [tiyatro oyunu olmasına rağmen][signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bunny lake is missing'i izleyeniniz var mı bilmem,ama konusu itibariyle aşmış bir filmdi. filmin sonuna kadar hiçbir şey net değil,film 65 yapımı,yönetmeni Otto Preminger. Konusu da,bir kadın polise çocuğunun ortadan kaybolduğunu haber veriyor,ama çocuğun varolduğuna dair elinde herhangi bir kanıtı yok. Gerçekten çok ilginçti. Son anda şaşkınlıktan deli oluyorsunuz hatta. Tavsiye ederim.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 The Time Machine,Vanilla Sky,Beautiful Mind,Hair aklıma gelen diğer zeka ürünü senaryoya sahip filmler. 6. sense de bence gayet zeki bir senaryoya sahipti. [Bu mesaj Beatlefan tarafından 03 Ağustos 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Eternal Sunshine of the spotless mind,Truman Show(nasıl unuturum bu filmi yaaa),Forrest Gump,Man On The Moon da harika bir senaryoya sahipti,hazır aklıma gelmişken.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eheh kimse memento yazmamış mı? ayrıca christopher nolan'ın bi önceki filmi following de inanılmaz akıllıca yazılmış, insanı dumurdan dumura sürükleyen bir senaryoya sahiptir. bahsedilen film tarzı "zeka ürünü, insanı düşünmeye zorlayan, karmaşık, şaşırtıcı" senaryolarsa, burda yazılanlar dışında audition, being john malkovich (ve aslında charlie kaufman'ın yazdığı her film), primer, session 9, persona, bilimum peter greenaway, lars von trier ve godard filmleri bu kategoriye girebilir. ama tabii lynch diyip gitmek de baya akıllıca olabilir, ryan'a +1 vermeyi borç bilirim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 identity butterfly efekt colleteral vanilla sky[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 12 Monkeys, Usual Suspects ve From Hell[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 matrix :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oceans eleven da fena değildi hani çok iyi soydular belacyo'yu[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 david lynchin bütün filmleri 2,5 saatlik filmin 2 saatini bir rüyaya ayıran ve son yarım saatte size gerçeği gösteren bir adam (mulholland drive)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 twelve daha iidir bence[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 the game de süperdir[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evt ya unutmustum asıl onun sonu manyaktı[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 the game başdöndüren bir yapıt bence. back to the future, matrix...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar