Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zeka ürünlerü senaryolar

unac

Öne çıkan mesajlar

dün bir kez daha vanilla sky ı izledim ve senaryosuna yine aşık oldum.bu tip senaryolu filmler (yani sonunda oha nasıl yani diye şok olduum filmler) e bayılıyorum.ornek vermek gerekirse akıl oyunları,fight club gibi..bence tamamen zeka ürünleri ve abartıcam sanat eserleridir.böyle projeler desteklenmeli[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unaccompanied, 02 Ağustos 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
dün bir kez daha vanilla sky ı izledim ve senaryosuna yine aşık oldum.bu tip senaryolu filmler (yani sonunda oha nasıl yani diye şok olduum filmler) e bayılıyorum.ornek vermek gerekirse akıl oyunları,fight club gibi..bence tamamen zeka ürünleri ve abartıcam sanat eserleridir.böyle projeler desteklenmeli

Filmi getirsene artık sen bana! Töbee[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

The Game,
Saw,
Back To the Future (her izlediğimde yeni bişey keşfediyorum),
StarGate (Mitolojik tanrıların birer uzaylı olarak düşünülmesi teoride vardı ama ilk kez sinemaya konu olmuştu, ayrıca 9 sezonluk bir dizisi de var).[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 02 Ağustos 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj elektrot tarafından 02 Ağustos 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 02 Ağustos 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
M.Night Shyamalan'ın bütün filmleri.

Signs düşünce olarak güzeldi ama üzerinde daha çok çalışılıp bir külte dönüştürülebilirdi, alelacele yapılmış gibi bi havası vardı. Ama diğer filmlerini sevmiştim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

snatch ve lock, stock and two smoking barrels senaryoları güzel hakkaten. ben 21 grams ve amores perros ekliyecem. 3 olay daha kötü bağlanamazdı iki filmde de.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dogbert, 02 Ağustos 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
the game in sonunda iyice saçmalamışlar bence.

film sonuna kadar gayet etkileyici gidiyo. Ama sonunu o kadar ukalaca getirmişler ki öeaaah dedim. Yani Matrix'te olanların hepsi aslında neo'nun rüyası diyen tiplerin olayı gibi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

matrix'i geç, kolpa o film.
serinin ilki hakikaten klasik sahneler içermesine rağmen, ordan buldan birşeyleri araklamış ve göndermeler ile ayakta kalıp felsefe yaptığını iddia eden bir film.

senaryo diyince aklıma
Donnie Darko,
The Game,
Amorres Perros,
Back To The Future serisi,
In The Mouth Of Madness
gelir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bone yapma yaa allaşkına ilk çıktıında (üstüne bu kadar konuşulup kelimenin tam anlamıyla cılkı çıkarılmadan) milleti dumur ediodu film...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Ağustos 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...