Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emule ile ilgili


Xan

Öne çıkan mesajlar

razorback2'yi öneririm. ayrıca emule'de arama yapmadan önce osloskop.net gibi link sitelerine bakmanı öneririm. daha güvenilir oluyor.

p.s. yahu bende 256 adsl var. toplam 55gb indirmişim ama 32gb upload etmişim neden kimse biraz duyarlı olmuyor?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu ara kullanamıyorum nedense emule ü, geçen met li bi hata verdi, o zamandan beri bütün emule trafiğim durdu. anlayan var mı bundan, baya bi dosya vardı bitmek üzere olan pff.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
montezaus, 05 Ağustos 2005 12:28 tarihinde demiş ki:
bu ara kullanamıyorum nedense emule ü, geçen met li bi hata verdi, o zamandan beri bütün emule trafiğim durdu. anlayan var mı bundan, baya bi dosya vardı bitmek üzere olan pff.

aynısı bana da olmuştu emuleyi sildim yeniden yükledim yok fayda etmedi. sonra bir format çaktım öyle düzeldi. :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

high id aldığından emin ol. eğer low id ile bağlanıyorsan emule'ün kullandığı portları aç. orijinal client kullanma, emule-mods.de burdan sivkamod'u çekmeni öneririm. gökhanmod falan otomatik olarak banlanıyor çoğu yerde. şimdi söyleyeceğim bende gerçekten işe yaradı. cfosspeed kullan. işe yaramadığını söyleyenler çok olsa da bende source sayısında ve dl'da artış oldu. aynı zamanda hem emule'da full ul/dl yaparken nette sorunsuz bi şekilde gezinebiliyorum. bir de emmule için dosyaları indexleyen siteler var. osloskop.net gibi. buradan aradığın dosyayı bulursan daha çok source bulabilirsin. başka da bişey gelmedi aklıma. illa upload kısacam ben diyosan netlimiter falan kullan. kırılmış modları kullanmak banlattırıyor.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...