Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 emule de bağlanırken server lar bişi değiştiriyomu.eğer değiştiriyosa bi oyun indirmek için hangi server daha iidir.eski bi oyun.diablo 1[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aratırken globalı seçersen fark etmiyor sanırsam. emulenin kendi serverine de bağlanıyor zaten aynı anda, ordan arıyor sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 En çok kullanıcı nerede online ise ona bağlan. Razorback 2 veya eDonkey serverları en çok online barındıran serverlar oluyor genellikle..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 razorback[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bayağı bi süredir razorback2 idi ama kullanıcı sayısı ve ping olayında sonnyboy2 önde gibi şu sıralar[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ha bu arada emule'lerin ul yi kesen modifiyelileri var. bende emuleX var ama yavaş gibi.. modifiyeli emule tavsiye edebilitesi olan varsa beri gelsin :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 emule plus kullanıyorum, kullancığım 5-10 mod arasından en iyisi.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 razorback2'yi öneririm. ayrıca emule'de arama yapmadan önce osloskop.net gibi link sitelerine bakmanı öneririm. daha güvenilir oluyor. p.s. yahu bende 256 adsl var. toplam 55gb indirmişim ama 32gb upload etmişim neden kimse biraz duyarlı olmuyor?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu ara kullanamıyorum nedense emule ü, geçen met li bi hata verdi, o zamandan beri bütün emule trafiğim durdu. anlayan var mı bundan, baya bi dosya vardı bitmek üzere olan pff.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 razorback hep dolu oluyor hiç boş görmedim,sonny boy iyidir.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 05 Ağustos 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: montezaus, 05 Ağustos 2005 12:28 tarihinde demiş ki: bu ara kullanamıyorum nedense emule ü, geçen met li bi hata verdi, o zamandan beri bütün emule trafiğim durdu. anlayan var mı bundan, baya bi dosya vardı bitmek üzere olan pff. aynısı bana da olmuştu emuleyi sildim yeniden yükledim yok fayda etmedi. sonra bir format çaktım öyle düzeldi. :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 razorback2 iyidir güzeldir. agresif modlar kullanmanızı önerrmem, bazı e2dk clientları bu tip kişileri engelliyebiliyor. client olarak emule plus iyidir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya başka topic açmak istemedim şu emule de hep çok yavaş dl yapıyorum nedense bende sinri oluyorum bunun bi çözümü varmıdır=? varsa nedir? ayarlarla falan ilgili bişeymidir? anlatacak birileri olursa (veya bi dökümana linklicek) sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 high id aldığından emin ol. eğer low id ile bağlanıyorsan emule'ün kullandığı portları aç. orijinal client kullanma, emule-mods.de burdan sivkamod'u çekmeni öneririm. gökhanmod falan otomatik olarak banlanıyor çoğu yerde. şimdi söyleyeceğim bende gerçekten işe yaradı. cfosspeed kullan. işe yaramadığını söyleyenler çok olsa da bende source sayısında ve dl'da artış oldu. aynı zamanda hem emule'da full ul/dl yaparken nette sorunsuz bi şekilde gezinebiliyorum. bir de emmule için dosyaları indexleyen siteler var. osloskop.net gibi. buradan aradığın dosyayı bulursan daha çok source bulabilirsin. başka da bişey gelmedi aklıma. illa upload kısacam ben diyosan netlimiter falan kullan. kırılmış modları kullanmak banlattırıyor.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 razorback2 en güzel olanı ancak bazen baglanamama problemi oluyor.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar