The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 cıktı gıbı bısıler okudum sagda solda battle.netten dl dıyorlarda o bakımdan ... dl eden var mı ??? cıktımı ???[hline]* cehennemde yer kalmayınca oluler yurumeye baslayacak ... * merhaba anne ben geldım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 warcraftı bırak frozen a bak eheh[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 1.10 warcraft için çıkmadı en son 1.6 çıktı. 1.6 dan sonra da gelse gelse 1.7 gelir frozen throne da da 1.7 yazdığına göre daha 1.10 çıkmasına uzun süre var. Beklenen 1.10 sadece diablo2 için ki o da henüz çıkmadı.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bilip bilmeden konusmayın 1.10 w3 için çıktı ve su an bnette oynamak icin 1.10 gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Çıktı..hatta baya da güzel oldu,oyunun sistemi FT gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oyunun 1.10 yaması FT oluyor zaten.[hline]It's now or never, Come hold me tight Kiss me my darling, Be mine tonight Tomorrow will be too late, It's now or never My love won't wait. Elvis Presley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 FT 1.7 ancak bendeki kopya orjinal farklı olabilir ki orjinal daha avrupada çıkmadı yarın çıkıcak olması lazım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: LevieMaxilack, 03 July 2003 13:36 tarihinde demiş ki: oyunun 1.10 yaması FT oluyor zaten.[hline]It's now or never, Come hold me tight Kiss me my darling, Be mine tonight Tomorrow will be too late, It's now or never My love won't wait. Elvis Presley emin misin? öyle olmaması lazım valla demin oynadım yeni hero falan yok tu 1.10 şu an bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 çıktı. dun bakmıstım bende sagda solda 1.10 fln diyolardı. ben nerden orjinal wc3 edinirim netten ısmarlamadan? kopya yuzunden update edemiyoruz, bisuru scenario calısmıo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 avrupada orjinali yarın çıkıyor bizde avrupa oluyoruz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 1.10 ft deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 http://www.blizzard.com/support/?id=mwr0737p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yok adamlar ft kurmayanlar için FT de yaptıkları değişikliklerin aynısını çalıştırsın diye 1.06 dan 1.10 a zıplamışlar. FT kurulu makinede 1.07 olarak gözüküyor versyon.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: DeMiRMaSKe, 04 July 2003 01:03 tarihinde demiş ki: Yok adamlar ft kurmayanlar için FT de yaptıkları değişikliklerin aynısını çalıştırsın diye 1.06 dan 1.10 a zıplamışlar. FT kurulu makinede 1.07 olarak gözüküyor versyon.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Bence yenı bı patch dedıgın gıbı oldugunu sanmıyorum cunku degısıklıkler yazıyo ve orıgınal tft ıle farklı . . .[hline]Silent Everything start with courage and go on . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 tr'ye 9 temmuzda geliyo esen oyun'u aradım sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 FT için 1.10 unu indirebileceğimiz bir yer varmı yoksa sadece battle net'e girerken mi update ediyor? Bir kaç tane FT1.10 replayı indirdim (Bendeki 1.7) Çalıştırmadı. Acaba ne olduğunu bilen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar