Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla tamamiyle zgrw e katılıyorum böyle başlar beyin yıkama olayları. o dershaneye gitsem ve bana "gitmezsen cehennemlik olursun" deseler, edeceğim küfürleri düşünemiyorum bile. dershaneye öss ye çalışmak için gidiyorsun. namaz vakti gidip namaz kılacağına otur 2 soru daha çöz, adam gibi bi üni. ye giremeyince namaz kurtarmayacak seni.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 TENEFÜS diyoruz hala otur2 soru çöz diyosun. sana Cehenemmlik olucak demiyo. bilip bilmedende konuşmayın. Kulaktan dolma bilgilerle yazıyosunuz buraya[signature][hline][b]Liv Tyler
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Namaz vaktinde namaz, ders vaktinde ders. Benim ders saatimde cumaya giden hocayla sonuna kadar tartışırım. Ama o saat boş saati ise hocanın beni ilgilendirmez ne yaptığı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: heso, 05 Ağustos 2005 14:12 tarihinde demiş ki: TENEFÜS diyoruz hala otur2 soru çöz diyosun. sana Cehenemmlik olucak demiyo. bilip bilmedende konuşmayın. Kulaktan dolma bilgilerle yazıyosunuz buraya teneffüste de soru çöz bilmem kaç kişinin daha önüne geç. biz böyle gördük okulda. yanlışsa kusura bakma.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 05 Ağustos 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 en güzelini Babamız demiş. TENEFÜS saati cumaya gidiyolar. ders anlatırken hurraaaa hadi cumaya demiyolar[signature][hline][b]Liv Tyler
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @chip zaman bol müslüman adam cuma günü MÜSAİTSE kılcağına bi engel yoksa cumaya gitmeli.[signature][hline][b]Liv Tyler
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İmlalama kullanmadıgın için birşey anlayamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 madem konu iyice karıştı , o zaman peygamberimizin bi lafı var . "Tanrı çalışan insanı sever " yada böyle bişeydi tam sözü hatırlamıyorum ama bu anlama gelen bişeydi . Cuma namazıda eğer bir mani yoksa kılınmaso gereken bir şeydir , eğer sen öss ye hazırlanıyorsan soru çözmen gerekir namaz kılman değil ....
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 e niye desinler ki , öss'ye girecek garibanlar. derslerde , teneffüslerde test çözerim şahsen. tercih meselesi , kişiye göre değişir.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Zgrw konunun başından beri benim düşüncelerime tercüman olmuşsun saolasın..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 peki kanka şu namaz için uyandırma olayına ne diyosun? sabah kalkıp okula, dershaneye gidip soru çözecek birinin iyi uyuması gerekmez mi sence? uykusunun ortasında uyandırılıp haydaaa namaza geliyomusun denmesi doğru mu yahu. bana öyle yapacak adamı dinden çıkartırım. kusurabakmayın kaba konuşuyorum biraz ama şu din olaylarının bi de foruma taşınmasından nefret ediyorum.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 En teneffusunde adam istedigi gibi gider ibadetini yapar bu kadar basit..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dışarı çıkamaz . ben veli olarak o saatte öğrenci dershaneden çıkarsa o dershaneyi yıkarım .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Ağustos 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 teneffüste hocaya birşey sormak istersem nolucak? gidip güvenlikteki amcaya mı sorucam.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hoca bulunuyor merak etmeyin.. Milletin dershane bosalıo demesine inanmayın yok ole bişi ya 2 sene boyunca gittim o dershaneye hicde ole birşeyle karsılasmadım..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çalışmakta bir ibadettir. işi gücü bırakıp namaza gitmek ne demektir yaw. allah sen çalıştın ama namaz kılmadın. cehenneme. sende çalışmadın ama namaz kıldın. cennete mı dicek. yapmayın arkadaşlar. bu kurallar birinin zevki için deil bizim iyi bir yaşam sürmemiz için konulmuş. ve kurandaki bazı ayetler. belirsizdir ki bu ayetleri zamanı gelince insanlar tarafından anlaşılacağı ifade edilmiştir.yani kuranı kerimi insan elinden çıkmış bir şey gibi okumanız yanlıştır bence... mesela misvak olayıda buna benzer. orada anlatılmak istenen diş temizliğidir ama adamlar kalkıp tahtayla dişlerini kazımayı seçerler... böle bu işler.[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kimse birbirinin ibadeti hakkında yorum yapmamalı. Eğer biri senin vaktini açlıyorsa hakkını savunursun ama kendi boş vakti ise karışamayız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 @chip o saatte birini dershane bulmak istiosan FEM dershanesine gitme bu kadar basit[signature][hline][b]Liv Tyler
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben sadece şunu söyleyeceğim , dershane saatlerinde benim çocuğumun dışarı (cam, yada başka yer) gitmesine izin veren dershaneyi gidip direk bombalarım . onun dışında ne yaparlarsa yapparlar ama hiç bir öğretmen benim çocuğumun dershane saatlerinde cumaya gitmesine yada kendi giderek bunu övecek bi şekilde çocuğuma anlatmasına asla izin vermem (daha doğrusu gelecekte vermicem) . Kendi sessizce gidip ibadet yaparsa karışmam ama dershane politikası olmuşsa o dershaneyide yaşatmam . Ortalığı ayağa kaldırırım , reha muhtarı getiririrm[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: heso, 05 Ağustos 2005 13:45 tarihinde demiş ki: KAfa yıkamaca diil. Adamların yaptıgı Müslümanlığı öğretmek. isteyen dinelr namazını kılar . i,steyen dershane çıkışı kız arkadaşı ile gezer bu kadar basit o da güzel. bunu da normal birşeymiş gibi anlatıyorsunuz ehe çok güldüm. orası öss'ye hazırlık dersiyse bana öss'de gerekicek dersleri anlatmakla yükümlüler. cinsel eğitim vermek, müslümanlık eğitimi vermek, çizgi roman eğitimi vermek bunlar dersanenin görevi değil. böyle saçma sapan işler peşinde koşan dersaneleri de kınıyorum[signature][hline]Beş Hececiler
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: heso, 05 Ağustos 2005 14:41 tarihinde demiş ki: @chip o saatte birini dershane bulmak istiosan FEM dershanesine gitme bu kadar basit öyle şey olmaz , orası dershane , her an bir hoca bulunmöalı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
heso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Burada bulunmuyor. sana Feme kimse zorla git demiyo.[signature][hline][b]Liv Tyler
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Her an bir hoca bulunuyor zaten. anlamak bu kadarmı zor..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ama eğer ben o dershaneyi seçmişsem adam gibi öğretmek zorunda . O zaman sana da kimse dışardan temiz göüken ama mutfağında fare besledikleri lokantaya git demiyor neden onun temizlenmesini istiyorsun ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: heso, 05 Ağustos 2005 14:41 tarihinde demiş ki: @chip o saatte birini dershane bulmak istiosan FEM dershanesine gitme bu kadar basit herkes bu tür şeyleri görmezden geldiği için Türkiye şuan bu halde. 10 yıl sonra her dershane FEM gibi olacak, müslümanlığa yasak olan herşey kalkacak, takılacaz iranda yaşar gibi. eğer sen böyle bir yer istiyorsan şeriatçı biryerde yaşarsın bu kadar basit.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Öne çıkan mesajlar