Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Easy UO Tamer Macrosu yardım pls!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar butun her sey tamam..yazıları yapıstırdım..paths ı uo klasorune yonlendırdım.ama playa basınca play lamıo neden se bı daha play botonu basılabılır duruma gelıyo.anlamadım.neden kaynaklanır bılen varsa lutfen yardım[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Mesaj tarihi:
Biriniz de cevap vermemis (ben neden vermiyorum? çünkü easyuo ne onu dahi bilmiyorum ben bi makromani biliyorum)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
adamın aptıgı patı kuralalrına aykırı degılkı nası lsıkayet edelım
adam resmen onlıne oyunda nasıl hıle yapıcam ben dıye soruyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 30 Mayıs 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
adamın aptıgı patı kuralalrına aykırı degılkı nası lsıkayet edelım
adam resmen onlıne oyunda nasıl hıle yapıcam ben dıye soruyor

uo emulatörleri bölümüne açması gerekirdi, yanlışlıkla (veya değil bilemem) buraya açmış. kurallara aykırı olan kısmı bu.
ha adam hile mi yapıyor, ne yapıyor bilemem. uo'dan anlamam:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Angelofdeath, 29 Mayıs 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
nie canım uo forumuna yazsanıza bunları

al bı akıllı daha uo forumuna yazimda gm razor banlasın direk:Dbanlicak adam arıo zaten[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
said:
Heffer, 29 Mayıs 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
adamla dalga geçeceğinize şikayet butonu vasıtasıyla göndertseniz topiki yerine de yardım etseler:)
yeni gelmiştir, olur öle arada

iste senı hıc bulamıcam sandım dırek ustume atlamadı olumlu karsıladı tebrıkler...ezmeye calısıpda yetersizlini gosterenlerden diil bu bakın..:D[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
Mesaj tarihi:
aa dalga gecmicekmısınız aehaehhae[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
  • Yeni Oluştur...