LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaslar butun her sey tamam..yazıları yapıstırdım..paths ı uo klasorune yonlendırdım.ama playa basınca play lamıo neden se bı daha play botonu basılabılır duruma gelıyo.anlamadım.neden kaynaklanır bılen varsa lutfen yardım[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ROFL cerceveeltelım lutfen bu postu dokunulmasın hatta tepedekı quate bolumune eklensın asdasdadas[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 b@p mage macrosu olsa olur mu plz[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 her ne kadar thread sahibi ile "b@b 3h3 ekiki" seklinde dalga gecseniz de aslinda o duruma dusen sizsiniz.
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 teşekkürler plz[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun
Angelofdeath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nie canım uo forumuna yazsanıza bunları[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible**
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 macro yapma suç suç yapma sakın... Hernekadar tüm skillerimi macro ile gmlesemde tüm paramı macro ile kazansamda yapma lan işte ! :)[signature][hline]tuana...
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 UO EMULATORS RULAZ :lol:[signature][hline]DJ Tiesto
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Biriniz de cevap vermemis (ben neden vermiyorum? çünkü easyuo ne onu dahi bilmiyorum ben bi makromani biliyorum)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adamla dalga geçeceğinize şikayet butonu vasıtasıyla göndertseniz topiki yerine de yardım etseler:) yeni gelmiştir, olur öle arada[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o ne zmn kondu yaf :)[signature][hline]DJ Tiesto
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adamın aptıgı patı kuralalrına aykırı degılkı nası lsıkayet edelım adam resmen onlıne oyunda nasıl hıle yapıcam ben dıye soruyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben mi kafayı yedim yoksa artık UO emülatörleri bölümüne atılacak mesajlar buraya mı atılıyor?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Viktor, 30 Mayıs 2005 02:01 tarihinde demiş ki: adamın aptıgı patı kuralalrına aykırı degılkı nası lsıkayet edelım adam resmen onlıne oyunda nasıl hıle yapıcam ben dıye soruyor uo emulatörleri bölümüne açması gerekirdi, yanlışlıkla (veya değil bilemem) buraya açmış. kurallara aykırı olan kısmı bu. ha adam hile mi yapıyor, ne yapıyor bilemem. uo'dan anlamam:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 uehuehe macro ile az kasmadım be yaaa eski günlerimi hatırlamıştım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
LuCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Angelofdeath, 29 Mayıs 2005 17:37 tarihinde demiş ki: nie canım uo forumuna yazsanıza bunları al bı akıllı daha uo forumuna yazimda gm razor banlasın direk:Dbanlicak adam arıo zaten[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
LuCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Heffer, 29 Mayıs 2005 20:51 tarihinde demiş ki: adamla dalga geçeceğinize şikayet butonu vasıtasıyla göndertseniz topiki yerine de yardım etseler:) yeni gelmiştir, olur öle arada iste senı hıc bulamıcam sandım dırek ustume atlamadı olumlu karsıladı tebrıkler...ezmeye calısıpda yetersizlini gosterenlerden diil bu bakın..:D[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
LuCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aa dalga gecmicekmısınız aehaehhae[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Öne çıkan mesajlar