Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ukala ınsanlara gıcıgım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: daverc, 07 Aralık 2004 22:40 tarihinde demiş ki: Kimseye uyuz olmaya gerek yok :-) OHA! gerçekten iyi bulmuşsun :D:D:D:D:D[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 "altyazılı" "dublajlı - dublajsız" gibi kavramları bilmeyen veya ayırt edemeyen vcd, dvd satıcılarına gıcık oluyorum şu son yarım saattir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Taksi , dolmuş , servis ve otobüs şöförlerine[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Alayınıza kıl oluyorum! len! =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 I-Bilmedigini bilenle dalga gecenlerle... II-Bilmediginden korkup ısrarla karsı cıkanlara... III-Böyle "ehehehe...acaip cvp alacak bu topik en üste olacak benim topicim" zihniyeti kokan topicler acanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti-Bati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 böyle özenti tiplere, metalden anlamıyıp özenti için dinleyenlere, kendi özlerini unutmuş amerika peşinde koşanlara, kendi kültürünü beğenmeyenlere kılım [Bu mesaj Anti-Bati tarafından 21 Aralık 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Anti-Bati sen fenafillah oldun metalde heralde? Linkin Park falan da dinliyosundur sen?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Anti-Bati, 21 Aralık 2004 20:12 tarihinde demiş ki: böyle özenti tiplere, metalden anlamıyıp özenti için dinleyenlere, kendi özlerini unutmuş amerika peşinde koşanlara, kendi kültürünü beğenmeyenlere kılım nolur bana kıl olma... paticik seni çok seviyo.. neden böyle yapıyosun kuna?.. biz kalınmı görüyoruz kuna? anti_bati biraz yörüngeye doğrumu çekiyo kuna?..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti-Bati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Penthesilea, 21 Aralık 2004 20:13 tarihinde demiş ki: Anti-Bati sen fenafillah oldun metalde heralde? Linkin Park falan da dinliyosundur sen? dinlemem mi kaç defa sırf park dinliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya çöpsünüz hepiniz ya git atın şu topic i garbıça[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti-Bati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 insight sen niye üstüne alındın ki?? varsa bi derdin gel özelden motive edem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 dur msn veriyim ordan motive et ama dikkat et makarnayı dökersin.. edit : [email protected] [signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine [Bu mesaj insight tarafından 21 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Amanın, Kadir Abi tarzı motivasyon olmasın bu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Koray adlı arkadasıma uyuz oluroum sureklı arkamdan konusuomus elıme gecırırsem oldurecek apartman yonetıcısıne sesın bızım ewden geldıgını de soylemıs ayrıca kopek besledıımıde soylemıs oldurecem o adamı dogduguna pısman etcem off yeter bea..![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Penthesilea, 07 Aralık 2004 22:35 tarihinde demiş ki: ICINIDOK (Polifonik için PICINIDOK) YAZ 5566 YA GÖNDER, EN GÜZEL İÇİNİ DÖKME MELODİLERİ CEBİNE GELSİN. ÖARGHH! *!içini döker* [signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Aralık 2004 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 oh neyseki topice göre bana gıcık olan yokmuş :-p ben genelde kimseye gıcık olmuyorum kendim hariç :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 98) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 lordum sana gıcığız .D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 istanbul trafiğine gıcık oluyorum, metoryu 10sn ile kaçırmaya gıcık oluyorum, gıcık insanlara gıcık oluyorum, kardeşimle kim daha çok bilg, oynadı muhabetti yapmaya gıcık oluyorum, paralı celebrity sitelerine gıcık oluyorum, bilg. format atıp tekrar windos kurmaya gıcık oluyorum, yaptığım hatalara gıcık oluyorum, oha be her taraf balgam oldu bunada gıcık oluyorum[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben Bunlara Kılım Gıcığım...vs.vs[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Gslillere kılım.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yeni üyemiz: Post_kasma_SAKIN ; Aramıza hoşgeldiniz :) kılız bunlara..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: orc_lord, 21 Aralık 2004 20:31 tarihinde demiş ki: oh neyseki topice göre bana gıcık olan yokmuş :-p ben genelde kimseye gıcık olmuyorum kendim hariç :-p sana kim kıl olcak canım aa :) Insight i bildim bileli post kasanlara kıl oluyor :) Forgiveye de :)[signature][hline] Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az. Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben Herkeze Kıl Oluyorum hadi bakam[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bizde seni cok sewioz :P[signature][hline] Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az. Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar