aslında gercekten galatasaraya yardımcı olmak lazım.
ben tüm taraftarları galatasaray için 1 yeni kuruş kampanyası yapmaya cagırıyorum.galatasaray olmasa kime 6 atarız
ben tüm taraftarları galatasaray için 1 yeni kuruş kampanyası yapmaya cagırıyorum.galatasaray olmasa kime 6 atarız
Öne çıkan mesajlar
MoMo
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş
BlaCk
ehe lol be baya gulduruyo boyle postlar adamı
GS'ye laf edicem diye kendınden gecmıs arkadas ehe yazık.
hem acıyorum hem guluyorum aslında kotu bı durum, boyle haline acıyıverıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş
MoMo
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş
Vodan
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Sosyal ağlarda paylaş
Vodan
Kaldı ki sakatlık var sakatlık var..
Ogen Tarhan ki fanatik gs li, Maldonado, Appiah, Kirli transfer haberlerini yorumlarken Maldonado ve Appiş için çok iyi seçimler derken Kirli gonzales'in FB ye gelmesi geçmişte geçirdiği sakatlıklar sebebiyle büyük bir risk olur diyordu.
Sorsak GS ye gelmesini hiç istemez heralde. Şimdi boşuna fanatiklik yapmayın biraz objektif olun o adamın elde patlama riski gs ye birşeyler verme ihtimalinden daha fazla. Sırf ismi olan transfer yapmış olmak için boşuna okadar para dökmeye hiç gerek yok.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
bizim transfer listemizdeki heinz.heinze degil[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş
TRA_GS
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
yukarıda demi$im ztn,yalan olup olmadıgını bılmıyorumda olmaz buyuk ıhtımal bu transferde.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş
Shagrath
Sosyal ağlarda paylaş
-Wissy
Manchester'deki Heinze, Arjantinli. Bizim istedigimiz Cek. Su Almanya'ya frikikten inanilmaz bir gol atan amca. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Sosyal ağlarda paylaş
MoMo
bu inişli çıkışlı sezonda son maçta 2.liği kaçırmaktansa 5.tercih eden fenerli arkadaşlara selam demek istedim.
senin(Shagrath)
mesajını çok kral buldugum için altına yazdım...[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş