athea Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 accayip rulz bi adam olan kevin spacey`den nefiz bi film bu filmin konusundan bile bahsetmeye karsiyim ama derhal gidilip gorulmesi taraftariyim filmin muzikleri de pek guzeldi, kulagimdan kacmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 neffiisss bi film vallahi, pek beğenerek izledim, hatta bakınız film bitti, ben hala beğeniyorum :P hemen gidilip görülesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 hastasiyim o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 *Sinemanın başlarına yıkılması için yaptığı büyünün tutmadığını görür* :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Valla Kevin Spacey olmasa hic cekilesi bir film degil bence. Yuzlerce kere ayni konu ve bilindik sonu seyrettim. O yuzden pek zevk verdigini soyleyemem. Fark ise KEvin Spacey idi.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2002 bu filmi beğenmeyenlere karşıyım ben! insanların her hafta tekrarlanan bi eğlence uğruna filme gelmeyip bi de arkamızdan beddua etmesine de karşıyım! ay bi de sinemadaki mısırların bayat olmasına pek karşıyım! *araya sıkıştırıverir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 walla ben sinemada izlemedim ancak dvd rip ten izledim bilgisayarda..güzel bir film diyebilirim ancak kevin spacey deil de başka biri oynasa cok da izlenilcek bi film deil..adamın tavırları, konuşmaz tarzı falan filmi izletiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 yaw abi o kevin yani. o herifin kötü oynadığnı görmedimki ben. usual suspects te falan herif hasta yaf.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2002 dun butun ısrarlarıma karsı 2. kere gitmek zorunda kaldım. Ilk seferinde cok begenmistim ama bir daha seyredince bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 iiymiş, kafa yorunca güzel noktalar yakalayabiliosun[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yuh yuh :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ben sevmemiştim valla bitek Kevin izletti o da hadi başladım bitireyim tadında hani heyecandan şe olmadım yerimde Ben tımarhanenin aldığı hali çok sevmiştim, zati tımarhane konsepti hep ilgimi çeker. Olayın kurgusu güzel ama köpekle konuşma olayı falan minik tatlı detyalar, ya şimdi düşümdün de gğzel filmmiş yahu ehuh[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ya şu topraga gömülmüş topicleri çıkartarak kefal avi yapmasak.. Bende her topicin ilk mesaj tarihine bakmaya kastirmasam.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 tamam bütün topicleri tarihe gömelim hatta son kullanma tarihleri olsun peh, filmi yeni izledim canım yorum yazmak istedi, konuşmak istedi b.b.d. müdür bu buna konuş..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 waLLahi niye çIkardInIz $imdi bu fiLmi ama hakkaten güzeL fiLmdi yane[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 sanane kardeşim canım istedi çıkardım , paşa gönlüm istedi forum kurallarında eski topiclere birşeyler yazmak yasaktır diye birşey eklendi de benim mi haberim yok acaba[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: arcane, 18 September 2003 23:54 tarihinde demiş ki: b.b.d. müdür bu buna konuş..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Euhre adam haklı[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 alla halla bugünlerde herkeste ekstra alınganlık var..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 insanlara cvp verirken biraz daha saygili olsak mesela di mi? karsimizdaki de insan diye dusunerek fln?[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 cine 5'te az önce izledim. ve iki laf için 30 ayrı topic açmayı sevenlerden olmadığım için önceden aradım paticik forumlarında. Ve hali hazırda bir topic açık olduğundan başka topic açma gereği görmedim. Film çok hoş. Ama birşey anlaşılmıyor. Ha bir de ben buna benzer hiçbir film görmemiştim ilgimi çekti.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 birde adamın mesleği neydi yani nası o gezegen dizilişlerini fln yaptı o merak konusu o aklımda kalmış[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 valla netten bakmak lazım asıl senaryoya da ben izleyince şöyle birşey uydurdum izlemeyen okumasın : benim filmden anladığım şey prot gerçek başka türlü o dizilişleri ve hipnoz u açıklayamadım hipnozda hep arkadaşım diyordu bence prot gerçek ve arkadaşına yardım edebilecek birini aramak için onun vücuduna giriyor filmin sonunda jeff bridges in karakterinin (doktor) arkadaşına yardım edebileceğini düşündüğünden k pax e geri dönüyor kaybolan ve bulunamayan bess i de açıklamanın tek yolu bu şimdi buraya kadar güzel yazdım ama açıklayamadığım bir nokta var, kız salıncaktayken su fıskiyesinden kurtarmaya çalıştığı sahne, o prot un anısı değil, içine prot girdiyse neden öyle oluyor bunu ben de çözemedim.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 belki diğer kişiliğinden kalma bir kalıntı olabilir, suyu sevmiyoz gibisinden bişey dedi onla bağlantı kurmuş olabilir ama biz mesleğini bilimiyoruz belki mesleği bilinse bi yanıt olurdu çok açık kapı bırakılmış gibi , ama çok güzeldi[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bu topic açıldıgında vizyon diye bi bölüm yoktu :-)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ama artık var, vizyon bölümüne taşıyorum.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar