Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabırsızlanıyorum?

FatalString

Öne çıkan mesajlar

said:
FatalString, 01 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Jedi diyince aklıma gelen ilk şey ls olur. Onun için master ls kasayım diye düşündüm. Jedi lar başka ne kullanabiliyolar?
Birde her charın jedi olma olasılığı var mı (skil&prof. açısından)...

{M.Scout & BH & CH} ile {Brawler, Master Swordman, Master ls} arasında kararsızım..

O zaman şöyle yapalım;
Melee ve ranged için en iyi templeri yazar mısınız? Avantaj dezavantajları ile..

Teşekkürler...

canim kardesim fatalcim anlatamiyormuyum sirf jedi olcaksan bastan söyleyim oynama cok sevksiz gelir oyun sana paso hayvan kesersin zaten oyuna baslayip 18 hafta sonra jedi olanlara bastan gicigimdir neyse konu bu konu jedi olmak icin min 18 hafta lazim buda 5 aya yakin süre ediyor yani 5 ay sonra anca lightsaber alabilirsin eline vede simdilik jediligi birak bir kenara önce dogru durust bir temp yap sonra ona sira zaten gelir cok daha rahat olursun ben bir cok jedi biliyorum 18 haftada jedi olmus gelip bana soruyor DWB ne diye fitil oluyorum yada gelip agliyor abi hic pearlim kristalim yok diye hani dandikde yok elinde 0 tane var ben kendi adima cok sinir oluyorum oyunu bilmiyen ls aliyor eline burda sana karsi hakaret etmek istemiyorum sana gercegi söylüyorum 1-2 ay oyna ne nedir ne degildir ogren sonra pasalar gibi kas görevlerini ol jedi sirtin yere gelmez bu arada melee temp ariyorsan bak sana doc skillide bulunan iyi birsey söyleyim master pikeman/master brawler/doc4000/tka4100/sw0030 cok rahat edersin pikeman cok iyi dmage vuruyor armor break(sw0030) ile doc la iyi heal atan tka 4100 dede gucunu artiran bayildigin an yerden kaldiran vede defansini artiran bisi var master brawler ise öylesine yazdim geriye kalan puanlarla onu aldim o kadar artisti yok speed+accrucay disinda ama yararli olur sana umarim yukarida dediklerimden alinmamissindir ama bu bir gercek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 01 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
şöyle bi template nası olur?
master marksman, master riffleman, master carbineer, kalanlarlada ya doctor xxx4 yada pistoleer x4x4
ağırlıklı olarak pvm yapıcam ve lvl80 3-4 monsterı aynı anda sololayabileyim istiyorum.melee den yana diilim ranged oynamak istiyorum.naapsam?

0003 pistol m marksman m rifle m CM benim tempim anchient krayt bile alınabiliyo (tai retreat etmezse.)[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı arkadaşları şunu olma işe yaramaz, çok zevksiz gibi yorumlarda bulumuştu.
Benim bu soruları sormaktaki amacım char seçiminde, skill dağıtımında hata yapmamak..

Solo olarak takılabileceğim, questleri zevkli savaşmak amacı ile en iyi temp arıyorum. aslında jedi filan olmak da çok önemli değil benim için.
BH yi jedi avlaması açısından çok sevdim. Zevkli olur sanırım. Hele bide ch olunca eğlenceli olur diye düşünüyorum.
Onun için m-bc / m-ch düşündüm..

Melee olarak da Teras kasi nasıl bişey?
Sosyal ağlarda paylaş

teras kasi iyidir iyi defanslari vardin unarmed olan seydir tka bilmiyorsan söyleyim dedim her türlü bruce lee hareketi ve benzeri seyleri yapar 4000 kolonu cok yararlidir herkeze tavsiye edilir ayrica kendinden hani vuduca yogunlamasma falan olur ya karete filmlerinde ona benzer bisi var yani armor giymiyorken kendinen bir deffansin var ama armor giyersen ise yaramaz vede armorun yerini tutarmi tutmazmi onuda bilmiyorum damage bakimindan kötü sayilir silahi yok ii ama kashyyyyk deki katarn adli yaratigi kesince cikan silah tka icin süperdir onu alirsan cosarsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FatalString, 01 Ağustos 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Bazı arkadaşları şunu olma işe yaramaz, çok zevksiz gibi yorumlarda bulumuştu.
Benim bu soruları sormaktaki amacım char seçiminde, skill dağıtımında hata yapmamak..

Solo olarak takılabileceğim, questleri zevkli savaşmak amacı ile en iyi temp arıyorum. aslında jedi filan olmak da çok önemli değil benim için.
BH yi jedi avlaması açısından çok sevdim. Zevkli olur sanırım. Hele bide ch olunca eğlenceli olur diye düşünüyorum.
Onun için m-bc / m-ch düşündüm..

Melee olarak da Teras kasi nasıl bişey?

master bounty hunter /master creature handler cidden egelenceli bir temp ama gucunu bilemem ayrica templateinde hata yapsan bisi degismes bu oyunda diger oyunlarda olmuyan ve cok iyi bir özellik olanskill drop edip baska meslegi kasmak var begenmessen 3-4 gün kasarak iyice baska meslegi masterlarsin rahat
Sosyal ağlarda paylaş

bence pikeman, pike daa ii dmg yapıo ayrıca intim var war cry var.. fencer da gusl olan bana gore sdc blind attack, ama ben pikeman tavsiye ederim.. kalan splerle de swordsman alırsın birz..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
msn= [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar da anlatmış ama oyunu sırf jedi olucam diye alıcaksan, kotor veya jk academy oyna bıkana kadar ls sesi dinlersin. Ama star wars evreninde yaşamak istiyorum dersen çok güzel kombinasyonlar var yapabileceğin.
Master Carbine Master Pistol 4004 cm alırsan iyi iyileştirme, root snare intim, paralyse herşey olur pvpde iyi işler yaparsın (ortamda fazla jedi yoksa).
Baktın savaş baydı crafter ol zengin ol. Veya eglencesine jedi kas ikinci karakter slotu ac onunla oyna. Jedi oynamak ta bayıyor bir süreden sonra.[signature][hline]Alante / Arliyn
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

gecersin skill pointi varsa gecersin sunu söyle dusunun elinizde bir kova su var bunu istediginiz gibi kullanabiliyorsunuz bitiyor sonra baska bir sey icin kullanmak icinde önceden kullandiginiz seyden biraz su alip yeni istediginize koyuyorsunuz vay be örnege bak paticik tarihine gecsin bu :) umarim anlatabilmisimdir
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada melee kasiyorsaniz hic cm almayin yerine doc alin daha az sp yiyor cunku doc icin medic yeter sirf ama cmde marksmande istiyor buda 15sp kafadan gidiyor buda benim yaptigim degisik bir tkm bazli template heali yok

tkm/smuggler0040(burda bakarsaniz tkaya ekliyor speed ve accuracy ayrica feing death fena degil)/sw0030/fencer0400/pikeman0240 adama koyabilceginiz bir suru state attack var adam bunlari gördügü an zaten bir heyecana kapilir moral kaybeder gerisinide tkm getirir
Sosyal ağlarda paylaş

bence mcm li en ii templer mcm/mbh/4xxx rifle.. ama jedi ların %90 ında def yada FA ve psg olduğu için(yaklaşık %70 resist), kinetic vuran ii bi rifle da olmadığı için alternatif x4xx carbineer, nym ve czerka carbine kinetic vuruo ve gayet süperler..mbh bence şart çünkü inanılmaz accuracy ve speed eklio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...