Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak Edenler İçin --Hammer Müzik--

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gittim gördüm arkadaslar, Türkiye de rap diyince akla gelen belki de tek müzik şirketi bu..Kadıköyde Zaten Sokak aralarında sıkışmış olan Akmar Pasajı nın ücra bi yerinde kuruyemişci kadar biyer..Üstelik sordum özellikle "Abi Hammer Müzik'in baska subesi war mı?" diye, cevap "Hayir" di açık ve net olark.Ben Hayal kırıklığına uğradım, merak eden kardeslere söylim dedm..
Mesaj tarihi:
hammer metal albümleri çıkarır ne rapi ?
ya da rap mi çıkarmaya başladı öeh ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
ne la bu ne iş yaparlar?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
valla ya hammer metalcidir 2-3 tane rapçinin elinden tuttu diye rapçi mi oldu hemen?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Hammer müzik rock republic'e flm sponsor olmuştu stand falam kurmuş deliler gibi in flames,over kill,alev ve doro albümü satmıştı.Büyük bir şirket olarak biliyorum en azından o kadar küçük değil[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Mesaj tarihi:
overkill'in de bahsettiği hammer müzik rapçi mi olurmuş ya :D
ama yalan değil,hem rap hem metal albumleriyle uğraşıyolar hatta benim bildiğim rap albumlerini yapıyorlar,metal albumlerini de getirtip satıyorlar.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
hammer müzik tr rapi baya bi sırtladı ama yok sadece o deil kuvvetmira stage pesimist rap kurucusu sagopa kajmere ait.power fm müzik editörlüğü yapan,her yönüyle müthiş bi adam sagoyada o toplardan ayrılmk düşerdi zaten..ya o adamların sözlerinden tut müziklerinde sago yapıo.sago kajmer a.k.a miccheck bunu bilmiodun galiba?tr rap o yüzden gerilemez daha da ilerler.gerçi stüdyosuna giden arkdaşlar varda ben nerde bilmiorum..üzülme yani:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
said:
Jester, 03 Ağustos 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
Karıştırmayalım arkadaşlar, Hammer Müzik metal albümleri çıkarır. rap albumleri çıkaran kolu Hipnetic Records'tur.

hammer müziğe bağlı deilmi?[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
hammer daha çok hardcore takılan sahiplere ve çalışanlara sahip ama o kitle az olduğu için allah ne verdiyse metal falan satıyorlar tabi ki. bi de ucuzdur severiz, bi kaç değil oldukça baya hip-hop albümü-complation ı çıkarmışlığı vardır diğer kolundan. ama aynı dükkanda satıldıkları için öyle gözükür.
Mesaj tarihi:
ee neyi tartışıosunuzki,adında bile ''müzik'' geçen bir firma,metal çıkarsa kaç yazar rap çıakrsa kaç yazar.
b, kişi çıkıpta ''rapçi olnar ben biliorum'' dedi die çok pis metalicilerin benimsemesine falan gerek yok.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
sadece metal değil rap de yapıyordu en başlından beri..

mesela 1998 yapımı "rapor 2" adlı rap albümününyağımcılığını hammer üstlenmiştir..
ayrıca hammer magic kartlarını ve AD&D kitapları da satmışytır ne var?

sonucnda oprasıu bğr dükkan mı? dükkan tüccarlık var mı? var

nedir? bitti..[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
isterlerse dükkanı kapatıp pentagram shop a olduğu gibi kitapçı da yapılır :)[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
Natural, 04 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
ee neyi tartışıosunuzki,adında bile ''müzik'' geçen bir firma,metal çıkarsa kaç yazar rap çıakrsa kaç yazar.
b, kişi çıkıpta ''rapçi olnar ben biliorum'' dedi die çok pis metalicilerin benimsemesine falan gerek yok.

Sen durmadan metalcilere laf sokmaya çalışıosun sevmiorum bu hallerini ha. Geçmişimizi unutmayalım.[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
hammer ın hobby shop u vardı unuttum adını orada satılıyordu rpg aksesuarları, o dükkan kapanınca kalanca akmardaki ne taşında, az da olsa devam ediyorlar satmaya.
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 04 Ağustos 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
Hammer müzik metal albümlerini cıkarır Rapmi o ne?

Oku genç:
"Killa Hakan Yeni Çıkardığı Semt Semt Sokak Albümünün Türkiye Dağıtımı İçin Türkiyedeki En Büyük ve Prestijli Rap Müzik Albümlerine İmza Atan Hammer Müzikle Anlaştı....."

Rockla olan alakalrını bilmiyodum ama raple war
KAYNAK CEZA-FAN.COM (Ceza Offical Web Site)
Mesaj tarihi:
şimdi... Cezanın, nefretin, Fuchsun, sagopa kajmerin almbümleri neym hep Hammer dan çıkmadı mı?

hatta ben oraya gidip gidip dumur olurum. içerde adını bile duymadığım bilmem ne metal şarkıları çalınır ama dışarda Nefretin, Cezanın afişleri vardır.

hem ne farkeder ki.... rap ya da metal. herkes farklı türlere saygı duymalı bence.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
  • Yeni Oluştur...