Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hakkaten süper bir giriş videosu yapmışlar. ÖZellikle hunter dwarf mükemmel, Dridde güzel ama insan konsantre olamıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ork un tasarım sefil olmuş.nerde full might giyen warrior nerde introdaki hilkat garibesi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Orcu budala gibi göstermişler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 budala zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 izledikçe gaza geliyorum valla bende insanın o dünyaya girip savaşası geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mage de gayet iyi çizilmiş bence. Ama undead female olsaydı daha ii olurdu :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: obaaa, 04 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki:abi bidyoda dwarf hunter'a dalan Tauren tabiki bir Shaman, bana elindeki odun Totem'i simgeliyo gibi geldi..zaten ilk başta savaşlar başlamadan öncede Tauren'i Mulgore'da gösterirken arkasında totemi duruyo.. Taurenler zaten savaşmak için silah olarak devasa totemler kullanırlar, hatta gidip bakın cairne'e elemanda totem var böle kocaman. wc3 de zaten guard tower buyukluğunde totemlerle gezıyolardı etrafta dolayısıyla 60 splashlı pulvirize'ıda kimse yadırğamıyodu =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Ya o dwarf bu kadar mi güzel cizilir pixar falan halt etmis +1 "Fomitere, Sarutare" üstündeki kürkün rüzgarda sallanışı, gözlerinin hareketi, sakalının tutamları... warlock zaten cuk diye oturmuş, tam böyle "imam" kılıklı bişi :-P orc biraz komik olmuş, onun dışında hepsi enfes. said: muzcu, 04 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki: beni en çok etkileyen human mage'di ama orcla NE kapışması da güzeldi. aslında hepsi güzel ya, çok iyi vidyo. ama benim human mage i görünce kalbim hızlanıyor gerçekten. sanırım abartıyorum bu sadece bir oyun. ordaki mage beni fazla etkilemiyor ancak, müziğin aniden kesilip, ekranın karardığı sahnede, hunterin tüfeğiyle ateş ettiği ve ayının saldırdığı kısımda benim de kalbim hızlanıyor. o kısım, bir de taurenin en sonda totemle vurduğu kısım :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ayının lambuda lambuda koşuşu falan super, beni taurenin toz serpdiği kısm falan cok etkiliyo. ama Dwarf hunter'ın tufenkini kara saplayıp ayısını bi kafa jestiyle "hadi" demesi sorna yurumeye başlamaları falan super orası[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Intro nun bitis sahnesi Tauren in elindeki totem i yere vurmasi. Halen merak icindeyim o totem i dwarf ami yoksa ayisina mi durttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cuce, 04 Ağustos 2005 22:22 tarihinde demiş ki: ayının lambuda lambuda koşuşu falan super, beni taurenin toz serpdiği kısm falan cok etkiliyo. ama Dwarf hunter'ın tufenkini kara saplayıp ayısını bi kafa jestiyle "hadi" demesi sorna yurumeye başlamaları falan super orası Evet o dwarfın kaş göz hareketlerini çok güzel yapmışlar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamendless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kimse muzikten soz etmemis,hayret. ben bir ara,yaklasik 2 ay boyunca oyuna girmeden bu introyu izlerdim. hatta sabah kalkip -sirf muziklerini dinleyeyim diye- ve oyunu açarken ram kasmasin diye kasip video'yu avi olarak yuklemis,sabah mahmurlugumu evin icinde "hurraaare" diye kosarak atmistim. benimkisi de boyle bir ortam.[signature][hline]hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar