Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cep msg aleminde HMF neyin kısaltmasıdır??

sasha

Öne çıkan mesajlar

"ozellikle ingiliz ve amerikan karikaturlerinden gelme bir ic cekme sesi karikaturu. turkce'de yoktur ve sanal ortamlar ayaga dusmeden once de tr'de kullanimi gorulmemistir. gercek hayatta turk uyruklu birisinin bunu sizin huzurunuzda soylemesi o kisinin kafasinin odunla kirilmasini gerektirir."

eksisozluk, 1 harf ekleyince bu cikti.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 04 Ağustos 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
"ozellikle ingiliz ve amerikan karikaturlerinden gelme bir ic cekme sesi karikaturu. turkce'de yoktur ve sanal ortamlar ayaga dusmeden once de tr'de kullanimi gorulmemistir. gercek hayatta turk uyruklu birisinin bunu sizin huzurunuzda soylemesi o kisinin kafasinin odunla kirilmasini gerektirir."

eksisozluk, 1 harf ekleyince bu cikti. [/quote bu yeterince açıklayıcı oldu....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
puzzles, 04 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
belki hemen yazmaya calsismistir hemeni kisaltirken hme yazabilmistir sonrada e yerinee f yazip yanlislikla n yi unutmustur yani olabilme ihitmalini dusundum:)
yok hemen le alakalı bi başlangıc değildi iç geçirme olsa gerek kötü bi haber vardı sonra ....
Sosyal ağlarda paylaş

burda da var hmph , hmf :/ , hımpıfh :..( şeklinde yazanlar.
kınıyorum. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Hey ben "Hmmmppffsss!" kullanıyorum ama İngilizce'den alıntı değildi benimki.(Bilinçaltı?) Burnumuzdan soluyunca çıkan ses bu. Cümle içinde kullanalım: Hmmmmpffffss! İşler çok yoğun ve ben şimdiden bittim.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ağustos 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hananızın ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bi de brutal vokale roarrr diyen vardı selamlar olsun.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...