sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yaw geçen cebe bi msg geldi hmf diye başlıyodu..bence bole Kib(kendine ii bak)gibilerinden bişey emin olamadım ne diyosunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 wtf?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 "Have Much Fun" diye salladım ama..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hmmmmmmmm ın f lisi olmasın o[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 "ozellikle ingiliz ve amerikan karikaturlerinden gelme bir ic cekme sesi karikaturu. turkce'de yoktur ve sanal ortamlar ayaga dusmeden once de tr'de kullanimi gorulmemistir. gercek hayatta turk uyruklu birisinin bunu sizin huzurunuzda soylemesi o kisinin kafasinin odunla kirilmasini gerektirir." eksisozluk, 1 harf ekleyince bu cikti.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu konunun yeri burası değil[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 belki hemen yazmaya calsismistir hemeni kisaltirken hme yazabilmistir sonrada e yerinee f yazip yanlislikla n yi unutmustur yani olabilme ihitmalini dusundum:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: tAKA, 04 Ağustos 2005 16:52 tarihinde demiş ki: "ozellikle ingiliz ve amerikan karikaturlerinden gelme bir ic cekme sesi karikaturu. turkce'de yoktur ve sanal ortamlar ayaga dusmeden once de tr'de kullanimi gorulmemistir. gercek hayatta turk uyruklu birisinin bunu sizin huzurunuzda soylemesi o kisinin kafasinin odunla kirilmasini gerektirir." eksisozluk, 1 harf ekleyince bu cikti. [/quote bu yeterince açıklayıcı oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: puzzles, 04 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki: belki hemen yazmaya calsismistir hemeni kisaltirken hme yazabilmistir sonrada e yerinee f yazip yanlislikla n yi unutmustur yani olabilme ihitmalini dusundum:) yok hemen le alakalı bi başlangıc değildi iç geçirme olsa gerek kötü bi haber vardı sonra .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burda da var hmph , hmf :/ , hımpıfh :..( şeklinde yazanlar. kınıyorum. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet olabilirrr hmff die bi unlemde yeni cikti herhalde[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hey ben "Hmmmppffsss!" kullanıyorum ama İngilizce'den alıntı değildi benimki.(Bilinçaltı?) Burnumuzdan soluyunca çıkan ses bu. Cümle içinde kullanalım: Hmmmmpffffss! İşler çok yoğun ve ben şimdiden bittim.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ağustos 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hananızın ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fhm in oynanmış versiyonu :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Röaaah var bide Rıza Külegeç in. Belki Onun gibi bişeydir.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun... Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi de brutal vokale roarrr diyen vardı selamlar olsun.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cermy, 04 Ağustos 2005 18:39 tarihinde demiş ki: fhm in oynanmış versiyonu :) ZUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 msjı yaz anlarız.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hanım Makarna Fişti ?[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: puzzles, 04 Ağustos 2005 17:04 tarihinde demiş ki: belki hemen yazmaya calsismistir hemeni kisaltirken hme yazabilmistir sonrada e yerinee f yazip yanlislikla n yi unutmustur yani olabilme ihitmalini dusundum:) yok hemen le alakalı bi başlangıc değildi iç geçirme olsa gerek kötü bi haber vardı sonra .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 burda da var hmph , hmf :/ , hımpıfh :..( şeklinde yazanlar. kınıyorum. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 evet olabilirrr hmff die bi unlemde yeni cikti herhalde[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hey ben "Hmmmppffsss!" kullanıyorum ama İngilizce'den alıntı değildi benimki.(Bilinçaltı?) Burnumuzdan soluyunca çıkan ses bu. Cümle içinde kullanalım: Hmmmmpffffss! İşler çok yoğun ve ben şimdiden bittim.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 04 Ağustos 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hananızın ...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 fhm in oynanmış versiyonu :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Röaaah var bide Rıza Külegeç in. Belki Onun gibi bişeydir.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun... Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi de brutal vokale roarrr diyen vardı selamlar olsun.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Cermy, 04 Ağustos 2005 18:39 tarihinde demiş ki: fhm in oynanmış versiyonu :) ZUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 msjı yaz anlarız.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hanım Makarna Fişti ?[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar