bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Şu sıralar babamlar evde olmadığı için araba yok.Kuzenim ve ben oturuyoruz. Az önce dışarıdan geldik minübüsten indik apartmana giricez. Mavi bir Hyundai Jazz (otomatik vites) yeni model bi araba.Daha yeni alınmış belli. Arabanın sağ kapısının üzerinde anahtar =) arabanın anahtarı unutulmuş. Kocaman birde boks eldiveni şeklinde anahtarlığı var. İlk önce napsak diye düşündük.Sonra fişin arkasına adresi yazdık.Anahtar bizde diye not bıraktıık arabaya. Ama 4 saat oldu ne gelen var ne giden.Aklıma Sır Kapısında ansızın ortaya çıkan paralar evler aklıma geldi. Acaba bize bi arabamı yolladı tanrı =) şimdi napsak gece aleme çıksammı bu arabayla ehueu isteyeni alabilirim depo full.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Babanlar sana hediye almış o arabayı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ama insan bi sorar Hyundai Jazz mı istiyorsun diye ? babamı tanımasam olur derdim valla ehu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sana sorarsa kıllık yaparsın diye gidip almış adamcağız :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyi de hıyarın biri gelip araba benim diye alırsa nolcak :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ruhsat =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 aa süper valla. Ama bak türk tvlarında da öyle bi program var galiba. Yere cüzdan düşürüor kasti birisi kamerayla izleyip bakıolar getircekmi çalıcakmı diye. Şeytana uyma yani :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tabi doğru :) nereye yazdınız anahtar bizde diye anlamadım..? -not hala duruyomudur acep orda :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [Bu mesaj shapshal tarafından 04 Ağustos 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 honda jazz yollasa tanri bana, dinden imandan cikarim o an.[signature][hline]TOiO
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 [signature][hline]^Dallas Mavericks^Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Yaşasın çanakkaledeyim gel al hemen gezelim =)[signature][hline]
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dela, 04 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki: honda jazz yollasa tanri bana, dinden imandan cikarim o an. evet honda jazz die bir model olmadığı düşünülürse :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Notu kontrol edin, düşmüştür falan sahibi kalp krizi geçiriyor olmasın. Veya bombalı araç olmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Herkezin başına gelmez böyle olay harbiden ii miş :D[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 oh lord won't you buy me a mercedes benz :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Absolut, 04 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki: Notu kontrol edin, düşmüştür falan sahibi kalp krizi geçiriyor olmasın. Veya bombalı araç olmasın. Araştırılar bide anahtar bunlarda çıkar oh eğlenceye bak :D Hakkaten notu bir daha kontrol et :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$
arina Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sen yinede arabayı kullanma bence.biraz daha zaman geçsin aradan=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ahahah süpermiş...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Sparkcaster, 04 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki: said: Dela, 04 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki: honda jazz yollasa tanri bana, dinden imandan cikarim o an. evet honda jazz die bir model olmadığı düşünülürse :-P http://www.honda.com.tr/otomobil/model/?model=jazz&page=main hundayi degil bildigin honda jazz da yani koskoca tanrisin, herseye gucu yetensin. yetersizin allahi bi araba veriyosun sevgili kuluna, olcak is degil.[signature][hline]TOiO
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Eheh Notu arabanın içine koydunuz di mi? Yoksa saçma olur epey! Yani biri alıp gider notu falan. İlginç olay gerçekten =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 arabada bomba olabilir sakın açayım falan deme sonra paticiğe topic olursun bilmem nerde bomba patladı diye :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Notu nereye koydunuz? Düşer, uçar falan. camın arka yüzüne yapıştırsaydınız bir şekilde.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 anahtar varsa kapı açıktır içeri koymuşlardır heralde[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 04 Ağustos 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya aklıma gone in 60 seconds geldi :) şaşkın eleman listede olmayan arabayı çalıyodu. nasıl çaldıını sorduklarında ise anahtarların arabanın üstünde olduunu itiraf ediodu. daha sonra da bagajdan eroin çıkıyodu :P bi de orda dedektif gelince ortalık karışıyodu zaten :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 04 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 araba patladı mı acaba ses kesildi adamın :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Öne çıkan mesajlar