HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya bu söyledigin zaten bug be insaf hala gelmişsin yüzsüz yüzsüz bug yapmam diyosun. ben senin neyini çekemiim be adam? ben temiz temiz oyunumu oynuyorum. senin neyini kıskanıcam? oyunu rezil ediyosun diye nefretimi kusuyorum sadece üstüne başkada bi olayın yok. egomanyak adam. ne boss kestin ne adam gibi pk yaptın. o kadar item yaptım diyosun ama icraatın bile yok. partylerde np leech yapmakla bitmiyo bazı şeyler.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir konu en fazla böyle patlatılır.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [spo1=GOREMEDIGIN MAGIC ANVIL][/spo] git biraz Np sıralamasına bak 45xxx np kimde var bak ezik.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hakaret etmeye devam ederseniz, zaten patlamış olan bu konuyu kilitlemek zorunda kalıcam...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: nym, 02 Ağustos 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Yapmıyoruz dediler.APP bir charla satıyordum gerci ama yazık emeklere.Adam resmen yapmıyoruz demiş ya :( Salla gitsin.Ben Mage'imle devam edim :D benim bi abim de beramusta -3 milyar oldu.GM bu gece rollback atcaktı.[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu arada dün veronica nın önünde shell set +7 satan senmiydin :) ? _basic_ mi neydi[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1.799 olunca duzelıyormus deniyecem :)[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dur shadowfax konuyu patlatma :D[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bendim sende gordun herhalde 10 dakıkada hepsi gitti.Diez de para yok diyenlere kanıt olur ınsallah.[signature][hline]Nick : Nym Lvl : 6x Class : Blade Master Clan : E†erN¡†y NP : 42xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 senin merch i gördüm bi kendi charıma baktım peh dedim.cıktım be :) ama nie sattın ki? ne gerek var Warior RLZ :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet beyler adı geçen avnili buldum. yanlız... avnili seçemiyorum hiçbir şekilde avnil menüsü gelmiyor?? koordinat isteyenede tam yerini söyliyim 384,415 [Bu mesaj Fortuna tarafından 02 Ağustos 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 galiba yanlıs yere yazdın?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yoo tam üstünde duruyordum ama bu avnili hiçbir şekilde seçemiyorum sağ tuşla her yeri tıkladım ama avnilden tık yok?![signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 3 tane var ztn. 1 i orc inn human inn arasında. 2.si kunabarl ve upg. armor satan adam arasında. 3.süde amrase nin önünde. benim anlamadıgım 3 günde yaparım demesi.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 pekı soledığınız bu anvıller secılıp kullanılabılıor mu? yanı normal anvıl gıbı upgarde yapabılıoz mu? kı ne gerek varmıs yada farkı ne ya bende onu anlamadım[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok dediğim o değil avnilleri kullanamıorum legal olanındaki gibi açamıorum.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 piuvvvv daha neler ogrenecez... bi raptor yaktik daha yenisini alamadik. yarin bir gun 62 olacaz ne shell var ne raptor ortalarda.. iyice oyundan soguyorum valla boyle seyler gorunce.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 alla alla ya o zmn nıe var bunlar ve +7 yı %100 yapmaakla bağlantısı ne?[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok seçemiorum aga işte seçsem! @hasmez 3 gün diyor çünkü ne kadar ii olursan ol bi günde 5 parça birden +7 ye imkansız gibi bişiy bişi [Bu mesaj Fortuna tarafından 02 Ağustos 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 galibanym biri ile upg olayında tartısmaya girdi ben olayı bilmiyorum.+8 yaparım yapamassın tartısması olsa gerek. nym +8 alcemy yaptı.benide şahit tuttu sizin görmenizi istedi. Ben tarafsızım bana patlamayın pls :) [spo1=Resimlerimizde Spoiler kullanalım.][/spo][signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez[Bu mesaj Lonely tarafından 02 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 secsen en olacakkı yanı kullanan ve yerını bılenlere soruom secıp upgarde yapınca bı fark mı oluor ne işe yarıor? nıe var bunlar? dıerınde cok sıra olunca gel burda yap dıemı anlamdım ya[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: ShadowFax, 02 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki: galiba nym biri ile upg olayında tartısmaya girdi ben olayı bilmiyorum.+8 yaparım yapamassın tartısması olsa gerek. nym +8 alchemy yaptı.benide şahit tuttu sizin görmenizi istedi. Ben tarafsızım bana patlamayın pls :) [spo1=Resimlerimizde Spoiler kullanalım.][/spo] [signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez[Bu mesaj Lonely tarafından 02 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nasıl açtın avnili nym?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! [Bu mesaj Fortuna tarafından 02 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 forum kirliligi yaptım :( edit yapcaktım alıntı yaptım srry[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nasıl yapıldıgını ben bilmiyorum valla ama böle bi olay oldugunu biliyordum. onun için bana sormayın. uzman nym zaten.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar