Hagi'de futbolcuyken küfür ediyordu, ama kimse birşey demiyordu ona :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."
bülent gibi futbolcular her dakka yetişmiyo çirkef yada küfür edio olabili ayrı bişi ama en azından saygı gösterin bazıları sakatlanmiim die topa girmeye korkarken bülentin çıkık kolla uefa finalinde nası mücadele gösterdiğini hepimiz biliris.O artık bi efsane tüm gs lilerin kalbinde
December_Flower, 25 Temmuz 2005 08:19 tarihinde demiş ki:
geçen sene kupa maçında denizli hocası giray bulak a 10. dakika da maraton tribünü önü sağ yedek kulubesi tarafında çok güzel küfürler etmiştir ümit özat istediğin buysa ama bülent de eder tümer de eder tayfur da eder gökdeniz de eder küfretmeyen futbolcu az bulunur buna rağmen bülent büyük kaptandı.
ha evet bu aklımda kalmış da tam hatırlayamadım..
ya siz nası bi insansınız her eski galatasaraylı futbolcunun arkasından böyle konuşup gereksiz yere aşağılıyosunuz ki yok çirkefti yok lamaydı. başlayalım mı sıradan daum kokainman ümit özat küfürbaz aziz mafya diye..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
maç sonrası
sende demişsin maç sonrası maç sonrası kufur etmeyen adammı var veya maç sonrası edilen kufurden sanane ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Tamam bülent iyi defanstı ama kimse çirkef değildi demesin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Bişi olmamış yaw... Oyun oynuyomuş!!! =)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Emeklilik zamanı geldi artık yaş geldi 40 a nerdeyse o topla degil top onunla oynayıncamı bırakıcak bu adam futbolu merak ediyorum.[signature][hline] _Kusuk_
Yaşlandı artık ayrılması,bir şekilde bırakması gerekirdi ama bu şekilde olmamalıydı adına ve GSye kattıklarına yaraşır bir ayrılık olmalıydı..
Ben bir BJKli olarak Gs yönetimini belkide şu ana kadar GSnin başına gelen en aciz yönetim olarak görüyorum..!!
Komik ve ne yapmak istediği anlaşılamaz bir yönetim..[signature][hline]S b N N b
N
N
:horace: :horace:
Öne çıkan mesajlar
Elderon
Hagi'de futbolcuyken küfür ediyordu, ama kimse birşey demiyordu ona :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."
Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş
Smoke
Sosyal ağlarda paylaş
TRA_GS
Sosyal ağlarda paylaş
DoruK
ha evet bu aklımda kalmış da tam hatırlayamadım..
ya siz nası bi insansınız her eski galatasaraylı futbolcunun arkasından böyle konuşup gereksiz yere aşağılıyosunuz ki yok çirkefti yok lamaydı. başlayalım mı sıradan daum kokainman ümit özat küfürbaz aziz mafya diye..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş
Revenge
Sosyal ağlarda paylaş
Cintonik
sende demişsin maç sonrası maç sonrası kufur etmeyen adammı var veya maç sonrası edilen kufurden sanane ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş
Slat
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
Sosyal ağlarda paylaş
khalad
Aut disce aut discede.
İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş
SbNN
Ben bir BJKli olarak Gs yönetimini belkide şu ana kadar GSnin başına gelen en aciz yönetim olarak görüyorum..!!
Komik ve ne yapmak istediği anlaşılamaz bir yönetim..[signature][hline]S b N N
b
N
N
:horace: :horace:
Sosyal ağlarda paylaş
-Nae
Ama kendisini hic sevmezdim cok cirkefti ama yinede GS ayıp etti..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş
Theo
tamam onu gectik denizli macinda giray bulak'a soylediklerine ne kulp bulacan...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş