SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://img70.imageshack.us/img70/6843/sercok7mo.jpg abiiiiiii koptum ya harikaaaaaa lan bu adamın mailini bulun bana :DDDDDDDDDDDD bu arada Emin saollll[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abı adam efsane olduda aynısını bleeding de yaptı :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hatta 1 Bazı imansız kafirler sebebiyleeen 2 :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu adamın msnini verin bana :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hehe süper ya hakkat bu adamın msn i bulmak lazım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [email protected] muş
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 harbi mi? ekledim bak :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende ekliom[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Mandoo, 03 Ağustos 2005 21:48 tarihinde demiş ki: harbi mi? ekledim bak :D doruysa söleyin bizde ekleyek..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ekleyin ekleyin adamın beyni şişsin, sonra hiçbirinize cevap vermesin eheheh oh[signature][hline]Beş Hececiler
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben ekledim hakkınızı helâl edin :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Acaba filmlerinde oynatırmı beleş oyuncu işte daha ne olsun :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
taz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: SoulCube, 03 Ağustos 2005 21:33 tarihinde demiş ki: [email protected] muş o değil ben biliyom gerçeğini :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 söle bakalım neymiş gerçeği[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yannız farkındaysanız herkes aynı dialog a msn de kendi avatarını koyup yayınlıyo :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 biliosunuz bu photoshop .. Dikkat ederseniz konuşan adamın resmi c/p ile konmuş . Resim karesinin sol çizgisi cıkmamış + bunun gibi 1-2 kişi daha aşşağıdaki resimleri değiştirip aynı muhabbeti yapmışlar .. birisi ss almış millete dağıtıyor .[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 huaoah her okuduğumda yarılıyorum ya. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu resim de fake.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Valeron, 04 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: biliosunuz bu photoshop .. Dikkat ederseniz konuşan adamın resmi c/p ile konmuş . Resim karesinin sol çizgisi cıkmamış + bunun gibi 1-2 kişi daha aşşağıdaki resimleri değiştirip aynı muhabbeti yapmışlar .. birisi ss almış millete dağıtıyor . ı-ıh. bu 1 bu da 2[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Öne çıkan mesajlar