cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Boba Fett vs. Jango Fett Hangisi alır hadi bakalım! Sanırım en saçması ve en zoru bu oldu.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 boynuz kulagi gecer...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 swg'de bounty hunter'im ve pirim boba fett o yüzden boba derim...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 İkisi de aynı klon olduğuna göre eşitler. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ne farkediyor[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Jango yener çünkü babaya el kalkmaz. Kalkarsa Boba taş olur.[signature][hline]rtc
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Boba alır[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: aquila, 04 Ağustos 2005 16:50 tarihinde demiş ki: boynuz kulagi gecer... [signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 boba[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Boba dagıtır ortalıgı[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 boba alır[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Boba yer bitirir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yani bi laf vardir.. eşşeğin ... kaçirmak gibi. tam uydu bu duruma.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 boba'nın mando bla bla armoru daha teknolojik, o yüzden o alır.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: MeSh, 04 Ağustos 2005 18:08 tarihinde demiş ki: yani bi laf vardir.. eşşeğin ... kaçirmak gibi. tam uydu bu duruma. katılıyorum...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Jango yenerde bu Boba düştüğü çukurdan kurtuldu fln diyor ölmedi mi yani?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hayır ölmüyo[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 e o zaman neden göstermiyorlar ileriki bölümlerde neden çıkmıyorki bilen var mı vede o çukura düşen kimse mi ölmedi şimdi:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o bölüm zaten ep 6 degil miydi.. yanlis mi hatirliyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 5 olmalıydı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Boba episode 6nin ötesinde geçen çizgiromanlarda olduğuna göre ölmedi.Hatta Jedi Academyde de vardı.O da Ep 6 dan sonra geçiyor. Edit:Boba 6da ölüyor. [signature][hline]Baruk Khazâd! Khazâd aimenu! [Bu mesaj zamo tarafından 04 Ağustos 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hangisi karar 6 da ölür diyorsun şimdide 6 nın ötesinde geçen hikayelerde yaşıyor :)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kesinlikle 6 da ölmüyor sadece o çukura düşüyor o yaratık 10 sene de mi ne sindiriyodu yediğini e zaten adam isveç ordu çakısı gibi hertarafında ayrı silah çıkıyo dışarı.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Öne çıkan mesajlar