Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitti.... (a.k.a şafak -1)

Gunn

Öne çıkan mesajlar

Bugün saat 15:30 da birliğimden ayrıldım. Tayin olan komutanımın devir teslim törenine katıldım, üstümü değiştirdim ve ilk kez perşembe öğleden sonrası evimdeyim.
Saygıdeğer büyüklerimiz askerlik kısalması kararının içine benim dönemi mi de eklerlerse 15 Temmuz'da da tezkeremi alıcam.
Komutanımın tayininden sonra kalan 15 günde beni sahipsiz kuzu gibi yemek isteyen üsteğmenime de burdan izninizle
CAART KABAKAAAAT
demek istiyorum çocukça. hatta bi de dil çıkarıyorum bööööö.

Ben geldim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gawain, 03 July 2003 23:11 tarihinde demiş ki:
bi bok yok istanbul 'da gelme askerde kal zuahahaha
neyse gel hoşgeldin esir kampından kurtulmuşsun :D[hline]Mixed Website

lol
tabi sen klasik 18 ay memleketten uzak istanbul yüzü görmemiş asker muamelesi yaptın bize. Allaha şükür her hafta sonu buradaydım. Ha bi de "istanbul'da bişey yok" tabirini bi de Gebze Kışlasını gezdikten sonra yap istersen :)

evet hepinizi özledim. neden özledim bilmiyorum ama daha nickini yeni gördüğüm insanlar bile asker ocağında gecenin bilmem kaçında monitör başındayken birader gibi geliyor.

Şimdi napılıyo buralarda millet SW'a mı geçti? monom napıyoruz kaleyi satıp paraları Laila'da mı yiyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 04 July 2003 02:35 tarihinde demiş ki:
e hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin.. :)

minigun kaçırabildin mi cephanelikten bir tane?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

kaçıramadım samim de onun yerine 64 tane G-3 kaçırıp bir daire şeklinde biribirine bağladım. Hep beraber ateş edince minigun'ın yaptığı tahribatın bir kısmını (yüzde birini) yapabiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...