Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bugün saat 15:30 da birliğimden ayrıldım. Tayin olan komutanımın devir teslim törenine katıldım, üstümü değiştirdim ve ilk kez perşembe öğleden sonrası evimdeyim. Saygıdeğer büyüklerimiz askerlik kısalması kararının içine benim dönemi mi de eklerlerse 15 Temmuz'da da tezkeremi alıcam. Komutanımın tayininden sonra kalan 15 günde beni sahipsiz kuzu gibi yemek isteyen üsteğmenime de burdan izninizle CAART KABAKAAAAT demek istiyorum çocukça. hatta bi de dil çıkarıyorum bööööö. Ben geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hayırlı olsun :) hoşgeldin :)[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hoşgeldiin :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hayirli olsun :) hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Dresquin, 03 July 2003 19:50 tarihinde demiş ki: Ömrümüzden 15 ay gitti be, vay anasini. lol yeni yasa ne çabuk hayatımıza girmiş. daha 15 ay askerlik yapan yok ayrıca ben sadece 7.5 ayımı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hayırlı Olsun Hosgeldin.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hoj geldin ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hosgeldin gunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ho$ gelmi$sen kuzum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hoşgeldiiin[hline]Kenderleme, 01 July 2003 03:18 tarihinde demiş ki: midesini yıkarlardı adamın ne hap kalırdı ne metrikis kalırdı işte o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Oh be, hoşgeldin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 boş mu geldin ne getirdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 gözünaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hoş geldin ammada özlettin kendini ha :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hosgeldin tamda ´genelkurmay paraliya son´ yazisini okurken gordum icim sizladi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Hoşgeldin! Aramıza tekrar dönmene çok sevindim. Biz seni özledik peki sen bizi özledin mi? [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hehe bende dedim erken dondu tahminimden nollii.. hosmoj gelmijen whee *davul zurna*[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bi bok yok istanbul 'da gelme askerde kal zuahahaha neyse gel hoşgeldin esir kampından kurtulmuşsun :D[hline]Mixed Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Gawain, 03 July 2003 23:11 tarihinde demiş ki: bi bok yok istanbul 'da gelme askerde kal zuahahaha neyse gel hoşgeldin esir kampından kurtulmuşsun :D[hline]Mixed Website lol tabi sen klasik 18 ay memleketten uzak istanbul yüzü görmemiş asker muamelesi yaptın bize. Allaha şükür her hafta sonu buradaydım. Ha bi de "istanbul'da bişey yok" tabirini bi de Gebze Kışlasını gezdikten sonra yap istersen :) evet hepinizi özledim. neden özledim bilmiyorum ama daha nickini yeni gördüğüm insanlar bile asker ocağında gecenin bilmem kaçında monitör başındayken birader gibi geliyor. Şimdi napılıyo buralarda millet SW'a mı geçti? monom napıyoruz kaleyi satıp paraları Laila'da mı yiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hosgeildn, bunda sonraki hayatindada basarilar dilerim[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 laila degilde bi pano ii gider heh e-cash seklinde elde tutaris sermaye ile bill gates e bile kafa tutaris merak etme ehhe geldin gerisi geyik ;p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hoşgeldin amca :)"[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 e hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin.. :) minigun kaçırabildin mi cephanelikten bir tane?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Sam, 04 July 2003 02:35 tarihinde demiş ki: e hoşgelmişsin, sefalar getirmişsin.. :) minigun kaçırabildin mi cephanelikten bir tane?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 kaçıramadım samim de onun yerine 64 tane G-3 kaçırıp bir daire şeklinde biribirine bağladım. Hep beraber ateş edince minigun'ın yaptığı tahribatın bir kısmını (yüzde birini) yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar