onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cop kutusunda patlamis 2 kisi vefat etmis[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm oeh dıyesım geldı anca[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yuh[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ne zmn olmuşşş[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 pati haber yine kendini gosterdi :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
wook Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 pendigin neresinde olmus.. ben pendikte oturuorum da..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 30 dk once sanirim[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Başlicam artık ama ha... Şu sipariş ettiğimiz insansız saldırı uçaklarını kullansak artık güneydoğuda da köklerini kurutsak köpeklerin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende geciktiler bu gece diodum kendime[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler [Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi aşık olduum kız pendikten teli kapalı çıldıraceim[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 doğru mu bu olay, nerden duydun?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 serefsiz haysiyetsiz itler[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 evet ntvmsnbc'de yazıyo, 2 ölü diyo :([signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ambulans geçiyormuş sürekli,evet doğru haber sanırım,patlama duyulmuş zaten..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yeter be yeter bu heriflerin toptan soyu kurutlmalı yoksa onlar bizimkini kurutucak walla yeter ya nedir bu sorumsuzluk.Hergün farklı yerde masum canlar alınıyor ne ugruna asla gerçekleşmiycek bir devlet ugruna![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 LİNK Verin kız çaldırdı ehe iyiymiş ama vefat eden varmış gine moral düştü[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aaaa sicacam yeter beaaaaaaaaaaa yeter .sawasmi cikiyo noluosa olsun artik yeter bea
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende şuan cnnturk'te gördüm 2ölü 5yaralı diyordu. patlamanın kaynağı araç mı yoksa yanındaki konteynır mı? diye araştırıyorlarmış.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 metal fırtınayı okudunuzmu .. bir şekil aynı şeyler yaşanıyor şuan .. o kitapdada türkiye ıraka giriyor amerika karşı çıkıp türkleri öldürüo ve amerika türkler bize saldırdı diye dünya basınına açıklama yapıp türkiyeye saldırıyor ... deişik şekilde aynı şeyler yaşanıyor ..[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya bunları asıcaksın ondan sonra görücekler.Yeter ya!!![signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Allah belalarını versin..[signature][hline]Click! Welcome back!!
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ölenler arkadasımın komsularıymıs :S[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 başı sağolsun[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 PKK asıl şüpheli olarak görülsede başka bir yasa dışı örgüt olabilir. Ayrıca eylemin yapılış biçimide bana çok ilginç geldi. Eylemin yapıldığı bölgenin hiçbir stratejik konumu, hiçbir ses getirecek durumu yok. Bu işten garip birşeyler çıkacak gibi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Selamon, 04 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki: PKK asıl şüpheli olarak görülsede başka bir yasa dışı örgüt olabilir. Ayrıca eylemin yapılış biçimide bana çok ilginç geldi. Eylemin yapıldığı bölgenin hiçbir stratejik konumu, hiçbir ses getirecek durumu yok. Bu işten garip birşeyler çıkacak gibi. bencede olabilir.sanki PKK işi değil gibi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Öne çıkan mesajlar