Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pendikte patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yuh[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ne zmn olmuşşş[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
pati haber yine kendini gosterdi :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
pendigin neresinde olmus..
ben pendikte oturuorum da..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
Başlicam artık ama ha... Şu sipariş ettiğimiz insansız saldırı uçaklarını kullansak artık güneydoğuda da köklerini kurutsak köpeklerin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
bende geciktiler bu gece diodum kendime[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi aşık olduum kız pendikten teli kapalı çıldıraceim[signature][hline]Anubis

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
ambulans geçiyormuş sürekli,evet doğru haber sanırım,patlama duyulmuş zaten..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Mesaj tarihi:
Yeter be yeter bu heriflerin toptan soyu kurutlmalı yoksa onlar bizimkini kurutucak walla yeter ya nedir bu sorumsuzluk.Hergün farklı yerde masum canlar alınıyor ne ugruna asla gerçekleşmiycek bir devlet ugruna![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
LİNK Verin kız çaldırdı ehe iyiymiş ama vefat eden varmış gine moral düştü[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
metal fırtınayı okudunuzmu ..

bir şekil aynı şeyler yaşanıyor şuan .. o kitapdada türkiye ıraka giriyor amerika karşı çıkıp türkleri öldürüo ve amerika türkler bize saldırdı diye dünya basınına açıklama yapıp türkiyeye saldırıyor ... deişik şekilde aynı şeyler yaşanıyor ..[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
Ya bunları asıcaksın ondan sonra görücekler.Yeter ya!!![signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
başı sağolsun[signature][hline]Anubis

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
PKK asıl şüpheli olarak görülsede başka bir yasa dışı örgüt olabilir. Ayrıca eylemin yapılış biçimide bana çok ilginç geldi. Eylemin yapıldığı bölgenin hiçbir stratejik konumu, hiçbir ses getirecek durumu yok. Bu işten garip birşeyler çıkacak gibi.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 04 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
PKK asıl şüpheli olarak görülsede başka bir yasa dışı örgüt olabilir. Ayrıca eylemin yapılış biçimide bana çok ilginç geldi. Eylemin yapıldığı bölgenin hiçbir stratejik konumu, hiçbir ses getirecek durumu yok. Bu işten garip birşeyler çıkacak gibi.

bencede olabilir.sanki PKK işi değil gibi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...