Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Barman Shankerı Sadece ambush ile açılış yaparken kullanacağımdan Weapon Dmg ile enchantlatıracağım sanırım yanlış bişey yok bunda. Ama sorun şurda Kullanacağım Swordlere hangi enchant tercih etmem gerektiğini bulamadım. Life Steal nasıl çalışıyor mesela tam bilmiyorum belli bir oranla sabit mi HP çeker yoksa vurduğunuz Dmg e göre mi HP alırsınız ? Crusader içinde şunu bilmiyorum iki elinde crusader enchant olan birini gördüm ikisi birden Proc ettiğinde 2 farklı 100 str buff simgesi vardı. Acaba ikisi birden çalışırsa +200 Str mi alıyor yoksa yine +100 mü ? Main hand için Crusader/+5 Dmg arasında takıldım Off hand içinde Crusader/Life Steal/Icy arasında kararsızım. //Örneğin +5 Weapon Dmg direk silah üstünde yazan min-max dmg e mi +5 ekler yoksa Status de yazan DMG e mi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 26 Mayıs 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Poison in var abi, icy gereksiz bence o yüzden. Lifesteal nasil etki ediyor bilmiyorum ama crusader mantikli olabilir. Bir de, bildigim kadariyla eger 2 farkli simge cikiyorsa 2 kere buffliyor demektir, ama belki de buglidir yani. Crusader ve +5 güzel olur bence : ) Da ben bi 300 olayim bak 15 skill kaldi :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Crusader ne yapıyor?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Belirsiz bir yüzde ile +100 STR buff'ı veriyor. Süresi ne kadar oluyor bu buff'ın bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aynı zamanda 150-200 arasıda bi heal veriyor. ama enchant parası hafif tuzlu oldugundan (100g) iyi bi silah alınmadan tercih edilen bi enchant türü digil.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Mayıs 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Poison in var abi, icy gereksiz bence o yüzden. Ama Icy yaptırırsam bi poisona bağlı kalmayacağım oda var. Mesela Cripling yerine Instant falan sürsem Ortalama 110 dmg vuracağım extra armora falan bakmadan :) Heralde Dual Crusader yaptıracağım ama işte malüm pahalı işler sonra değiştirmek zorunda kalırsam kötü olur :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 main hand silaha yapılabilecek en iyi enchant/upgrade steel weapon chaindir çünkü karşınızdaki warrior veya silah procu disarm edicektir sizi o zamanda dmgın önemi kalmıyor. steel weapon chain immune yapıyor disarma sizi. ayrıca o enchantların eklediği dmg o kadar düşükki değmez bile.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: CraftedbyMalibu, 26 Mayıs 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 26 Mayıs 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Poison in var abi, icy gereksiz bence o yüzden. Ama Icy yaptırırsam bi poisona bağlı kalmayacağım oda var. Mesela Cripling yerine Instant falan sürsem Ortalama 110 dmg vuracağım extra armora falan bakmadan :) Heralde Dual Crusader yaptıracağım ama işte malüm pahalı işler sonra değiştirmek zorunda kalırsam kötü olur :) haklisin ya dogru. Ama crippling direk poisonliyor mu yoksa o da mi random?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 LifeSteal 30 hp çekiyor her vuruşta.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 rogue'san crusader ne isine yarayacak ki senin? sen birisine life steal, dps olanada +dmg yaptiracaksin, ya da arkadasin dedigi gibi chain koyacaksin[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 26 Mayıs 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Lifesteal genelde daggerlar için bir enchanttir. Hızlı olmasından dolayı yüksek oranda HP çalabilirsin. Tavsiyem kesinlikle Crusader'dır. Çok sık proc şansı olduğununu unutmamak lazım.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 off-handde crusader parayı çöpe atmakla aynı şey. çok az procluyor off handde thottbotta bütün yorumlarda böylr söylüyorlar en azından. life steal baya güzel proc chance yüksek off-handde hızlı bi daggerla güzel ikili olur. main handde crusaderı rogue için gereksiz gördüğüm için damage yada life steal. dual life steal da gayet hoş olur :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 26 Mayıs 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: riglous, 26 Mayıs 2005 15:30 tarihinde demiş ki: rogue'san crusader ne isine yarayacak ki senin? sen birisine life steal, dps olanada +dmg yaptiracaksin, ya da arkadasin dedigi gibi chain koyacaksin Attack power olabilir mi ? :) Life steal her vuruşta 30 healliyorsa oda güzel olabilir. @ Penth %30 şansla cripling i düşmana yediriyorsun. Weapon chain ile işim yok çünkü Stun lock oynuyorum stun lock yapılmayan tek karakter mage onda da Disarm yok :) Bu arada iki silahınızda crusader olduğunda ve ikisi birden çalışırsa +200 str geliyormuş dediğim gibi. Off hand da hızlı silah kullandığımdan proc eder zaten. Main handle snister vururken falan instant vurduğunda oda büyük olasılıkla proc eder. Şimdi kesin öğrenmem gereken tek birşey var ; Öğrneğin bi silahım var Min DMG i 10 Max DMG i 15 Ben buna +5 enchant bastırırsam Min DMg i 15 Max DMG i 20 mi oluyor yoksa attack power ın altında yazan dmg aralığına mı 5 ekliyor. Eğer o hesaplamaya girmeden direk weapon un dmg ine +5 ekliyorsa çok iyi olabilir kanısındayım Main hand için off ada crusader alabilirim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 karakter ekranında gözüken damage kısmına 5 ekliyor sadece. silahın min-max'a eklemiyor yani. yine de barman için en iyi enchant dmg derim[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 26 Mayıs 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Weapon dmg kötü o zaman barman harici. Dual Crusader olacak sanırım bu gidişle Swordlerim[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iyide hep 1 vs 1 savaşmı olucak sanki 2 kişiyle karşılaştığında napıcaksın? o yüzden en uykunu chain bence. ha senin fikrin farklıdır saygı duyarım genede 1 e 1 i düşünmemek lazım.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Crusader: Çok sık proc eder. Arcanite reaper'ıma yapmıştım, en az dakikada bir proc'luyordu. Level 57 orc'ları öldürürken aşağı yukarı her orc başı bir kere oluyordu, tek orc'da 2-3 kere olduğu ya da 2-3 orc'da bir olduğu da oluyor şansa bağlı olarak. Ama çok kısa sürmeyen duel'lerde 1-2 kere olması normal. +100 str buff'ı 15 saniye sürüyor. Heal ise genelde 80-95 arası. 150 falan değil. En fazla 100 gördüm. Her enchant için: off hand'e yapılan enchant'ların proc oranı çok büyük oranda düşer. Bu oran ne kadar bilmiyorum ama en az dörtte birine falan düşüyor tahminimce. Forumlarda biri yazmıştı, adamın main hand'de lifesteal, off hand'de crusader varmış. Lifesteal her bir kaç vuruşta proc'larken, crusader nerdeyse 10 dakikada bir proc'luyor diyordu. Bence ikinci ele +9 dmg yapmak daha karlı olabilir. Özellikle +50% damage bonusunuz varsa.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Mayıs 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 herkes silah için enchant demiişte hiç enchanterların halini soran yok :P satamıyorum kardeşim icy weapon crusader formülünüde bulamadım napiim icy iyidir herkes icy weapon alsın hem yarı yarıya ucuz napcaksınız crusader ı ismi sakat paladin enchant ı o almayın sakın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Crusader formülü sadece western plaguelands scarletlerin olduğu bir tower'dan düşüyor (spellbinder'lardan). Alt katta 3 spellbinder, üst katta 3 spellbinder var. Spawn'ları yavaş sayılır, ayrıca çok büyük olasılıkla farm'layan birileri oluyor. Ben guild için bir arkadaşa farm'lamıştım ordan biliyorum. Toplam 8 saate yakın emek sonucunda düşmemişti. Sanırım 1/400 gibi bir oranda düşüyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 26 Mayıs 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yerini biliyorum ama o kulede alliance lar için bi görev var kapıda 62 elite bi abi çıkıyo içerden birilerini dışarı çağırıyo filan biri yapıyodu dışarda saklanıp bakmıştım göreve :) bide shamanla grind zor oluyo o yüzden biraz uzak bana şuanda crusader zaten isminide hiç sevmemiştim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hehe hunter 2h silaha ne enchant yapılmalı. Malum pek melee yapmıyoruz :) Su an +7 damage var ama demonslayermı yaptırsam kararsızım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Absolut, 27 Mayıs 2005 02:45 tarihinde demiş ki: hehe hunter 2h silaha ne enchant yapılmalı. Malum pek melee yapmıyoruz :) Su an +7 damage var ama demonslayermı yaptırsam kararsızım. Demonslaying demonlara karsi etkili sadece absolut, sekilden baska bi isine yaramaz : ) Gerci sword normalde stat vermekten baska bi isine yaramiyodur senin, arkam yanar dönerli olsun diyosan güzel tabi : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: CraftedbyMalibu, 26 Mayıs 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Barman Shankerı Sadece ambush ile açılış yaparken kullanacağımdan Weapon Dmg ile enchantlatıracağım sanırım yanlış bişey yok bunda. Ama sorun şurda Kullanacağım Swordlere hangi enchant tercih etmem gerektiğini bulamadım. Life Steal nasıl çalışıyor mesela tam bilmiyorum belli bir oranla sabit mi HP çeker yoksa vurduğunuz Dmg e göre mi HP alırsınız ? Crusader içinde şunu bilmiyorum iki elinde crusader enchant olan birini gördüm ikisi birden Proc ettiğinde 2 farklı 100 str buff simgesi vardı. Acaba ikisi birden çalışırsa +200 Str mi alıyor yoksa yine +100 mü ? Main hand için Crusader/+5 Dmg arasında takıldım Off hand içinde Crusader/Life Steal/Icy arasında kararsızım. //Örneğin +5 Weapon Dmg direk silah üstünde yazan min-max dmg e mi +5 ekler yoksa Status de yazan DMG e mi ? Off hande icy chill basmak ilk basısınsa ozentilik 2nci basısınsa mallıktır offhanddeki chance on hit enchant yalan dolan maine lifesteal, offhande +5weap yada crusader iyidir[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mirage, 26 Mayıs 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Crusader: Arcanite reaper'ıma yapmıştım, hehe arcanite reapera crusader roxerazzzz!!!! lol bi knight setli combat rogue ile yada prot warrior la duel et bakalım nolcak sonuc...[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 crusader da on hit be abi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar