Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 şimdi ikisinden birini düşünüyorum.kullanıcıların fikirlerini bekliyorum şu konularda mp3 radyo ses kalitesi resim kalitesi tuştakımı ergonomi felan bide 6630 un radyosu yok.sonradan yüklenebiliyor felan diyorlar ama pek inanasım gelmiyor.doğrumudur yüklenirse nasıl çalışır. bide 3230 da hotswap varmı onu merak ettim.bir bilgi bulamadım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 3230 mono bir telefon olduğu için ses kalitesi diye birşey yok. yani ses beklememek lazım o telefondan :) Sonradan yüklenen radyolar gprs uzerınden sanrım[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Radyo yuklenırmı bılmem ses kalıtesı 6630 un bence son derece ıyı ...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: ERHOT, 03 Ağustos 2005 18:45 tarihinde demiş ki: az bi fiyat farkıyla 6680 al şekil telefon az bi fiyat farkı dediğim 300 milyon :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bende karar verebilmiş değilim bu ikisi arasındayım imdak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 6630 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 3230 almak için gidip 6630 aldım ve gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar