ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaşlar ben şuan acentanın ofisimdeyim yurt dışanda ki ortaklar antalya'da büyük çaplı bir patlama olduğuna dair haber almışlar.Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Habire patlama postu açılıyor %70'i doğru olmuyor. Panik yapmaya hacet yok[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 NTVMSNBC'de yazmıyor bişey NTV'dede yok .. Yani ilk olarak böle şeyleri hep NTVMSNBC veriyor şu an için bişi yok .. panik yapmamak lazım ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Haber sitelerinde henüz bi bilgi yok. Milletin galeyanına gelmeyin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
helena Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sakin biraz kaç tane yalan haber çıktı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bise yok ben yasiyorum hala :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Wanq ölmediği sürece iyiyiz :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok bişey yok paniklemeyin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Saka maka bise yok sadece sabah güllükte ses bombasi patladi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Vallahi bende arnavutluk acentalarının yalancısıyım.Yalnız taa oraya kadar böyle yalan bir olay giyirosa(yada orda oluşuyorsa), Antalya turizmini sevmeyenlerin sayısı artmış demektir gibi geliyo bana...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 alla alla güllükte patlama duydun mu sen? bana yalan gibi geldi şarampolde oturuyorum bu gun hiç çıkamadım ewden ama azda olsa ses gelirdi hiç ses gelmedi.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 GEçmiş olsun nedir bu artan terör eylemleri ya son 2 günde bir ton topic açıldı heryerde patlama var anlaşılan.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi her havaifişek de yada her silah sesinde bombamı diosunuz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 az önce bi 10 dakka falan oluyor.Bi patlama sesi geldi Baya gürültülü... Tırstım :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 burda patlama sesi geldi de.. normal bi manyak sallamıştır camdan :) heryerde polis var ya nasıl patlatcaklar bidaha bugün g-malldayız içeri siviller bastı adamlar heryeri arıyo.. bugünden sonra çok zor..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok oyle bişi :)[signature][hline]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 lastik patlamıstır[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Öne çıkan mesajlar