Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sıcakta da uyunmuyo ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bide sey yapıodm bn,camsil şişesine su koyuyodum wantilatöre dogru sıkıodm sular buz gibi üstüme geliodu falan oooooooh =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça
Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Mesaj tarihi:
abbii ben 4 5 gündür uyuyamıyorum siz bide bana sorun bunu.. ehuehu..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
üstünüze hafif bişiler giyin. farkı hissedeceksiniz. rüzgar teninizi yalayınca beni anarsınız[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
ben dün o yüzden saat 6-7 gibi yattım, o zamanlar serin oluo böle.. anca o şekilde uyuyabiliorum yoksa bu saatte yatsam imkanı yok. bi de camı açiosun böle ışığa yaratıklar gelio, odan böle yaratık dolu uçan şeyler falan. off nefret ya. KIŞ GELSİN YA KIŞ![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ayrann için en iyisi=)hem serin hem uykusever[signature][hline]orc_lord, 03 Ağustos 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
yok canım, biraz tanışık kurup paylaşımımız olsa çekinmeden veririm.

Mesaj tarihi:
o kadar sıcak olup nem olmaması biraz zor oluo :) çöl olmadıkça eheh[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Ben zaten uyuyamıyorum :( .. çok sıcak .. Ben Kışı özledim ya :( .. böle soğuk olcak yorgan üstü battaniye altına giricen böle sımsıkı off .. dışarda yağmur yağcak ... çay içicen ... ahh :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
benim yavaş yavaş uykum gelmeye başladı ama,bakalım...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
çok pis uyudum , camları açınca iyi esiyor.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...