wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bide sey yapıodm bn,camsil şişesine su koyuyodum wantilatöre dogru sıkıodm sular buz gibi üstüme geliodu falan oooooooh =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vay yaratıcılık 10 numara valla :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben o dediğini oda kokusu için kullanıyorum (:
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu cok amaclı hem terlemiosn hem sinek gelmio hem de rahat uyyosn =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abbii ben 4 5 gündür uyuyamıyorum siz bide bana sorun bunu.. ehuehu..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 üstünüze hafif bişiler giyin. farkı hissedeceksiniz. rüzgar teninizi yalayınca beni anarsınız[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 rüzgar olsa anardık seni[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehueh laflara =)[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben dün o yüzden saat 6-7 gibi yattım, o zamanlar serin oluo böle.. anca o şekilde uyuyabiliorum yoksa bu saatte yatsam imkanı yok. bi de camı açiosun böle ışığa yaratıklar gelio, odan böle yaratık dolu uçan şeyler falan. off nefret ya. KIŞ GELSİN YA KIŞ![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ayrann için en iyisi=)hem serin hem uykusever[signature][hline]orc_lord, 03 Ağustos 2005 01:28 tarihinde demiş ki: yok canım, biraz tanışık kurup paylaşımımız olsa çekinmeden veririm.
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 neyse ben bi daha deniyorum :)[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivan Valiant, R/N @ GW
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben de denicem uyumayı bilgisayarı da kapatiim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 irenc, nem sıcak olsun 45 derece olsunda nem olmasın
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o kadar sıcak olup nem olmaması biraz zor oluo :) çöl olmadıkça eheh[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ewet ya kış gelsin..yağmur,soğuk falan[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça Hak bela yazmaz kul azmadıkça!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dışarısı serin gibi odanın içi kaynıyo uyumak zaten haram birde finallerim var + sivri sinek son kullanma tarihim erken gelicek böle giderse[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Haydaaa benide uyku tutmadı Show Tvde Star Wars var bari ona bakıyım[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben zaten uyuyamıyorum :( .. çok sıcak .. Ben Kışı özledim ya :( .. böle soğuk olcak yorgan üstü battaniye altına giricen böle sımsıkı off .. dışarda yağmur yağcak ... çay içicen ... ahh :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 uyunmaz ya bu sıcakta gelin burada varta yapalım,post kasalım hahahaha : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
arina Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim yavaş yavaş uykum gelmeye başladı ama,bakalım...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Uyku da yok sıcaktan terledim yapıştım saçlar da zaten iyice terletiyo yele gibi. Yarın erken kalkmam lazım oy oy ...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 çok pis uyudum , camları açınca iyi esiyor.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 camda açık dibinde yatıyorum ama bütün gece uyanıktım en sonunda kalkiyim dedim gündüz uyurum artık[signature][hline]Fire in the Darkness...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 9 dan once uyumuyorum saatlerim fix :) 9 da yatıp oglen 3 de kalkıom[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hehehh :) En güzeli kış abi ne sinek var ne sıcak kafa yastğa değdimi uykudasın :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Öne çıkan mesajlar