Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabahlıcam bu gecede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabahlıcammm ulennn bu gecede benle olanlar gelsin topiğe[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
ben de birasdan k.oya akıcam[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
suan 263 online yani bi 10 kişi çıkar dimi[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
yok abi ben hep boleyim zaten[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
online sayısnı nerdne öğreniosun ya hiç gözüme çarpmadı =)[signature][hline]Anubis

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
buldum nerden öğrenceiimizi 267 kişi online ..[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
varta vardı bu olaylar için ama garbage'a taşındığından beri bakan yok malesef..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
signalin şu 2 japonlu reklamı çok güsel[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
bende
sabahlııcam[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 04 Ağustos 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
signalin şu 2 japonlu reklamı çok güsel

kadın güzel yani ben japonları pek guzel bulmam ama o hatun hoş[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şirin kız güldüğünde daha bir hoş oluyor .. acaba okuyormu , kaça gidiyor[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
:D:D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
japonlardan soz acılmısken ichi the killerin dvd rip ini cekmeye basladım ezanla beraber download biter baslarım izlemeye ardından da bi sin city tekrar sora butun gun zombi gibi dolanırım ortalıklarda[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Mesaj tarihi:
shawn of the dead

izleyin bişi anlamayın başlıo biraz gerilim ve bitio =)[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
okey yapalımmı
=)[signature][hline]Anubis

• Yeni Oluştur...