Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ test

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hiç birsey yazmassan 75 diyor ve bos biraktiginizi soyluyor.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
sabah 120 çıktı şimdi 147 :)
gelişme var[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 09 Aralık 2003 09:19 tarihinde demiş ki:
Benim 150 çıktı Absolut.
Sizin skorunuz 150
Üstün zekalısınız!.

8,24,26 sorulara kafam basmadı okadar..[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...

8. sorudaki mantık biraz garip tersten gidiceksin 2 nin karesinden bir çıkarıyosun ardından 3 ün karesinden bir çıkarıyosun=8 8'in karesinden 1 çıkarıyosun =63 ...benim mantık bu oldu[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
156 yaptım.

Yanlız sonradan cevap anahtarına baktım da, tüm yanlışlarım şu 2 seçenek seçmelilerden. Hatta onlarda direk 2 seçeneği de yanlış seçtiklerim olmuş. Onlarda nerdeyse doğru yok diğerleri ful...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
24 siyah üçgenler olcak 3 lü çizgilerin üstündeki küçük çizgilerden dolayı... 26 da a ve d şıkları olcak kenar sayısına göre çok basit bi mandık.. üçgen 3 , kare 4 ,kare 4 ,beşgen 5
3 4 4 5 5 6 6 7 7 diye devam eder sıralama
Mesaj tarihi:

evet 18 in cevabı kesinlikle c bu soru yanlış

said:
KahnX, 30 Temmuz 2005 12:07 tarihinde demiş ki:

Bu resim size bir hakaret değildir yanlış anlamayınız.

bana 18 i nasıl yaptığını açıkla???

[Bu mesaj lizardking tarafından 30 Temmuz 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
e değil tabi.bir sürü iq testi yaptım 170+ da çıktı 120 de :)[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
sonuc kotu cıkcak die korkuyorum :)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 30 Temmuz 2005 08:08 tarihinde demiş ki:
hmm en yüksek 171 oluyo cevaplara bakıp denedim =P e simdi 135 deki de üstün zekalı 171 deki de. haksızlık bu.=P

Sizin skorunuz 171
Üstün zekalısınız!.
[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
  • Yeni Oluştur...