BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 http://www.thehungersite.com Birleşmiş Milletlere bağlı bu siteye uğrayıp "GIVE FREE FOOD" (sayfanın en alt ortasındaki sarı tuş) düğmesine günde bir defa tıklayarak dünyanın herhangi bir bölgesinde ki aç bir insanı doyurun... sadece bir zsaniyenizi alacak, hergün bir saniyenizi onlara ayırın[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gerçekten güzel bir olay.. hiç değilse bu makinalar bir işe yarıyor :-p neyse bence bu konu daha çok internet bölümüne giriyor gibi geldi bana :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 macro yapsak saniyede bir tıklasa falan anti macro sistem warmıdır?[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bu internetten zaman kaybından başka ne işe yarar ki diyordum demekki işe yarıyormuş arada sırada da olsa.[hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Yararlı bir şey ama[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 umarım gerçekten gereken yere gidiyodur...[hline]and there's magic in the air... [Bu mesaj Aurora tarafından 31 October 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ben gittiğine pek inanmıyorum ya neyse..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 http://www.theanimalrescuesite.com/ buda hayvanlar için[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 31 October 2003 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 i$allah gidiyordur diyor, bi click atıyorr veee sabitlenmesini rica ediorum ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 peki neden yemek vermeleri için tıklamamız gerekiyorki[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Aurora, 31 October 2003 18:16 tarihinde demiş ki: umarım gerçekten gereken yere gidiyodur... İnşallah.[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kapitalist sistem. en azından onlar da bişiler yiyo ama bu sayede.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 up! ya birisi bunu sticky yapsa?[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya tıkladım tıklamasına ama cahilliğimi mazur görün nerden gidiyo o yiyeceklere para??? yani tıklamayla para üretilmiyor daha bildiğim kadarıyla.Aç insanları doyurmak bir insanlık görevi tabiki ama onlara para nerden gidiyor anlamadığın nokta bu?[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sitenin heryanı reklam kaynıyo. sanırım o reklamları verenler sponsor oluyolar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bu siteye eskiden ben de hergün giriyordum ama sitede BMnin olduğuna dair bir işaret falan görmemiştim sanırım.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya hocam tıkla gitsin. geyik yapmaya değmez. Doğru veya yalan ne yapcan.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Uzun zamandır uplanmıyordu bu topic, belki bilmeyen görmeyen vardır diye bir el atayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evet uzun zaman indeed. iyi oldu[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.charityusa.com/ tepedeki site thehungersite.com dahil o tarz siteleri yönetiyor. diğerlerinin linki var. (childhealth, breast cancer vs.)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tıklandı..[signature][hline]http://www.turktekno.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bookmarklarımıza ekleyelim, hergün tıklayalım..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: metboy, 31 Ekim 2003 16:18 tarihinde demiş ki: peki neden yemek vermeleri için tıklamamız gerekiyorki[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! İste bende bunu anlamıyorum.Madem verıceksınız neden bızım tıklamamızı beklıyosunuz kı??adamlarla dalgamı gecıyosunuz bunu bızım spor ogretmenımızde solemstı sıtenın adresını bende aynen bole demıstım!!!anlayamıyorum[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İşallah tıkım işe yarar..[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 siz tıklayınca sizi reklam dolu bi sayfaya yönlendiriyor. sanırım 8-9 tane banner var ufak. her clickten banner başı $1 alsalar birini doyuruyolar gibi bişey. bunun nesini anlamadınız?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar