Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Shutdown...

tsaniakas

Öne çıkan mesajlar

Şu an serverler acık.en azından sylvanas oyle
da ya hala calışma sürüyor , yada başka bir sorun var.
Disconnect olup duruyorsun dakika da bir.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da ilk hata verdi sonra cekmis asagida dururken.

Sonra girdim BL a süper lag mag yok böle 2-3 dakka sora güm : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miraul, 03 Ağustos 2005 10:11 tarihinde demiş ki:
baska konu acmadan soruyim buradan patchi cekebildinizmi tracker a baglanamiorumda?

trackera bağlanamıyo diyo sen ok abi bağlanamıyorum de biraz sonra indirmeye başlıyo :p yalan yani o
ya şu pvprp server gelmişse var ya... asdasdasd[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

valla BL'ye az önce girdim, server süper ne bir lag ne bişi ama, 2dakka sonra disconnect oldum allah allah diyip yine girdiğimde, yine disc, sonra yine yine yine.. bisürü sonra çıkıp yine girmeye çalıştım server sugest sayfasına giriyo şimdi.. kapalı yani hepsi inşallah 12den sonra düzelir..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben login oluyorm,ama direk realm ekranı acılıo ve hicbir serverda gozukmuyo...
isin aslı nedir merak ediyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...