tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu Shutdown ne kadar suruyo acaba?[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 25 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Please note that all European realms will be offline from 3 am until 11 am CEST. 12 de açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 weekly maintenance saks. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Keşke hergün bakım olsa.[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şu lagımsı hede geçsede rahatlasak[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Şu an serverler acık.en azından sylvanas oyle da ya hala calışma sürüyor , yada başka bir sorun var. Disconnect olup duruyorsun dakika da bir.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1 dakika sonra disconnected yazıo bende de sabah sabah deliricem şu oyunla 2 rekat oynamasalarda rahat edeydik bee 4 mb lık birşeyler geldi sonra bunlar oldu bi alakası olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu nebiçim topic ne enteresan şikayetler bakım zamanı ve serverlar 12de gelcek ne uğraşıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ya Türkiye saatiyle 12 ye kadar kapalı kalacak dendi neden kasıyorsunuz ki ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Evet seri şekilde disconnect yiyorsun birkaç serverde denedim hep ayni. Öğlen ola hayrola. [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 03 Ağustos 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 baska konu acmadan soruyim buradan patchi cekebildinizmi tracker a baglanamiorumda?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bana da ilk hata verdi sonra cekmis asagida dururken. Sonra girdim BL a süper lag mag yok böle 2-3 dakka sora güm : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Miraul, 03 Ağustos 2005 10:11 tarihinde demiş ki: baska konu acmadan soruyim buradan patchi cekebildinizmi tracker a baglanamiorumda? trackera bağlanamıyo diyo sen ok abi bağlanamıyorum de biraz sonra indirmeye başlıyo :p yalan yani o ya şu pvprp server gelmişse var ya... asdasdasd[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi ben dükkandan oynuyorum bu aralar müşteri az hatta hiç gelmio benimde şansıma ne zaman path maintaince gelse bole oluo yaa uuuufffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla BL'ye az önce girdim, server süper ne bir lag ne bişi ama, 2dakka sonra disconnect oldum allah allah diyip yine girdiğimde, yine disc, sonra yine yine yine.. bisürü sonra çıkıp yine girmeye çalıştım server sugest sayfasına giriyo şimdi.. kapalı yani hepsi inşallah 12den sonra düzelir..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 walla ben login oluyorm,ama direk realm ekranı acılıo ve hicbir serverda gozukmuyo... isin aslı nedir merak ediyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 9dakka kaldı 12'ye az sabır beyler ^^[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ne kızıosunuz ya ben ilk defa denk geliorum haftalık bakıma :D[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 25 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar