Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Shutdown...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an serverler acık.en azından sylvanas oyle
da ya hala calışma sürüyor , yada başka bir sorun var.
Disconnect olup duruyorsun dakika da bir.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
1 dakika sonra disconnected yazıo bende de sabah sabah deliricem şu oyunla 2 rekat oynamasalarda rahat edeydik bee
4 mb lık birşeyler geldi sonra bunlar oldu bi alakası olabilir mi ?
Mesaj tarihi:
Evet seri şekilde disconnect yiyorsun birkaç serverde denedim hep ayni.
Öğlen ola hayrola.

[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 03 Ağustos 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bana da ilk hata verdi sonra cekmis asagida dururken.

Sonra girdim BL a süper lag mag yok böle 2-3 dakka sora güm : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
said:
Miraul, 03 Ağustos 2005 10:11 tarihinde demiş ki:
baska konu acmadan soruyim buradan patchi cekebildinizmi tracker a baglanamiorumda?

trackera bağlanamıyo diyo sen ok abi bağlanamıyorum de biraz sonra indirmeye başlıyo :p yalan yani o
ya şu pvprp server gelmişse var ya... asdasdasd[signature][hline]trees and i are one...
Mesaj tarihi:
valla BL'ye az önce girdim, server süper ne bir lag ne bişi ama, 2dakka sonra disconnect oldum allah allah diyip yine girdiğimde, yine disc, sonra yine yine yine.. bisürü sonra çıkıp yine girmeye çalıştım server sugest sayfasına giriyo şimdi.. kapalı yani hepsi inşallah 12den sonra düzelir..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
walla ben login oluyorm,ama direk realm ekranı acılıo ve hicbir serverda gozukmuyo...
isin aslı nedir merak ediyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
  • Yeni Oluştur...