skyly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beğendim ben :) ellerine sağlık[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 güzel olmuş o crystal taşıma olayı vs.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Güzel olmuşta ilk başta açık renkli karkater diğerine abi diyo , sonra pembe olan diğerine abi abi diyo ... İlginç =)[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 harbi ya çok dikkatlisin :)[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Gordios,Skyly,Baggio,thelegbra
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 süper yaaaa muhteşem bi şey inşallah ben de böyle bir şey yapıcam ama siteye nasıl eklenicek bilmiyorym.....bilen varsa söylesin de sizi biraz da ben güdüreyim :D
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Guzel hikaye yayında ve yapımda emeği geçen herkese tebrikler.[signature][hline]
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 açılmıyo..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem
Brendig Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 uahuhsf sadece guluorum bomba olmus
Öne çıkan mesajlar